На пазар във Варна - 39

• 61 868
  • 739
  •   1
Отговори
# 195
  • Варна
Този в Декатлон го нават С/М. Аз съм 163см и съм С по техните размери. Потърси и при мъжете, най-малкия размер. Зависи и колко е високо момчето ти.

# 196
Не е висок, само 129 е.

Затова при мъжките не съм гледала, не ми се вярва да има толкова малки, гледах само детските с отбелязани години.

# 197
  • Варна
Някой да е ходил тези дни към НМ? Има ли вече детско есенно?

Да допълня малко странен въпрос: къде има царевични бисквити? В Макао няма, а в колкото магазина попитах ме гледат с изумление...

Последна редакция: пн, 10 авг 2015, 21:23 от eli70o0

# 198
  • Варна и...духом на Босфора
 Hug HugНадявам се да знаете,откъде тръгват безплатните шатъли от ЗЛ.ПЯсъци към Моловете и часове на тръгване?

# 199
  • Варна
Утре ли ще пускат официално фонтанът пред Съд-а?
Четох две статии за утрешната празнично - развлекателна програма и фонтанът не беше споменат.

# 200
В момента е пуснат.
А вчера имаше и музикално оформление.

Вероятно е подготовка някаква, защото на моменти спира.

Да се похваля за дъждобрана, който така упорито издирвах.

В Айсберг има много хубави, но са съвсем детски. По размер стават на детето ми, но са прекалено нарисувани с приказни герои, а това било "бебешко".

В немския магазин, не зная все още дали се казва Биг шоп, който е след Общината, на М. Луиза намерих не точно дъждобран, а непромокаемо яке с качулка, джобчета, от някаква плътна материя. Нещо като облекло за риболов, тъмносиньо, едноцветно. И струваше малко над 8лв.
Който се интересува, защото аз доста зор видях в намирането му.

# 201
# 202
  • Варна
Благодаря!

# 203
Здравейте и честит празник на всички.Искам да ви попитам някой знае ли къде в района на Тракия или Колхозния пазар има магазин,който предлага турските препарати,омекотители и прахове?

# 204
Здравейте Simple Smile Честит празник  Simple Smile Търся ученическа раница на Габол,интересувам се къде във Варна има добро тяхно зареждане.Имало ги по книжарници,но нямам време и да обикалям.Така,че ако някой информиран ме насочи ще съм доволна,благодаря предварително  Hug

# 205
Къде има детско безшевно бельо? За детски боксерки става въпрос, за дете на 10г

# 206
  • Варна
Здравейте Simple Smile Честит празник  Simple Smile Търся ученическа раница на Габол,интересувам се къде във Варна има добро тяхно зареждане.Имало ги по книжарници,но нямам време и да обикалям.Така,че ако някой информиран ме насочи ще съм доволна,благодаря предварително  Hug
Габол има в една миниатюрна книжарница, тип "дупка"  на еднопосочната улица зад Общината. Почти на завоя е. Разбрах, че е доста заредена, но става въпрос за преди един месец.

Ние купихме преди повече от месец от книжарницата, която е в началото на ул.Пискюлиев. По-точно тя е в уличката, която излиза в началото на Пискюлиев, от страната на Колхозния пазар. Там, където преди беше Рибна борса, а сега е ВУ.

Видях в Брошурата на Метро, че също има Габол, но бяха снимани само две раници. Не знам дали има повече модели.

# 207
Благодаря и там ще проверя и до Метро смятам да отида,и аз видях,че имат в брошурата само 2 модела,но може да има и други  Simple Smile

# 208
  • Варна
Здравейте!
Тази вода къде мога да я намеря във Варна?
http://apteka.framar.bg/30049382/%D1%84%D0%B8%D0%B7%D0%B8%D0%BE% … ppletec-nutrition

Последна редакция: нд, 16 авг 2015, 11:52 от Velina_p

# 209
  • Варна
Тази вода не я знам и не съм виждала по аптеките, но се сетих, че ако искаш да изпробваш ползите на алкалната вода съм чувала, че от Канген можеш да си пълниш безплатно.
Не знам условията обаче и дали не е била някаква временна промоция.

Тази вода от линка доста скъпо я продават!
Пише, че Ph е 9, но той за 24 часа пада постепенно, а тази вода не се знае кога е "алкализирана" и в момента на отварянето колко е Ph. И не се пие по 3литра на ден алкална вода, а около 800мл, които трябва да се изпият за 24 часа. Останалият дневен прием е от вода с по-нисък Ph.
Освен това алкалната вода се съхранява в стъклени шишета на тъмно, а това шише май не е стъклено.

Другият начин е да си купиш кана и сама да си правиш алкална вода.

С една дума - не си давай парите.

Последна редакция: нд, 16 авг 2015, 12:33 от missNoir

Общи условия

Активация на акаунт