Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 314

• 58 814
  • 731
  •   1
Отговори
# 510
Мариянка, тук влизам, за да се забавлявам! Като не става, защо да влизам! Наистина на човек не му остават нерви от реала, за да ги калява тук! Дано нещата се успокоят! Лично аз се надявам на това!

# 511
Ами да... не всеки може да е Йомер Демир. Simple Smile))) Пък побойничеството е най-неподходящата черта за похвала на комисаря. Simple Smile))  Peace Виж, стоицизмът му си е за възхищение! Издържа и истериите на Фатма и поученията на Аслъ и ултиматомите на Елиф и предателствата на брат си. Устоя момчето... Еваллах! Само едно не можа да понесе - Елиф да отсъства от леглото му... тук се предаде...  Wink Joy

Последна редакция: сб, 18 юли 2015, 17:33 от marytza

# 512
Здравейте,

Еййй, най-после му дадоха да се ожени. Grinning
Скрит текст:
След ходене на чичо Доктор, за радост или нерадост, съм пак сред вас. Heart Eyes
Бях тръгнала за Каш, ама се загубих.. Wink

Не съм гледала преведени части smile3525 smile3525 smile3525, не съм ви чела...

# 513
Маричке, предлагам да бъдат наградени всички момичета от темата, които издържаха на постоянните нападки и критики! За стоицизма!!!
P.S. Аз не съм от тях Simple Smile Така че да няма сега пак обвинения по мой адрес!

# 514

В момента Масал занимава  най-активно мислите на Йомер... Пък и това е най-голямото богатство с което може да се сдобие  човек  Two Hearts

Хармония  Two Hearts

# 515

Здравейте момичета,

Танюшка, благодаря за откровението. Радвам се, че сподели вълненията си и разбирам желанието
ти за по добро. newsm10 newsm53
Приятно ми е, че Миранда "скочи" от балкона. Тя от самото начало харесваше Йомер и ето, че още
мисли така. Поздравления.  newsm10 smile3501
Радвам се, че и Детелинка прави опити да се завърне в "старото" гнездо. Дано. newsm10 smile3501
Аз вероятно съм от третата група, нали не съм по криминалетата. Това не беше моя сериал,
но беше с Енгин и го изгледах и не съжалявам.
А колкото до Енгин като  Йомер, мисля, че това е образ в който е вложил душа и сърце, за да
го направи такъв, какъвто е по сценарий и успя.
А, дали героят Йомер ни харесва или не - това е друга тема. newsm12 newsm09
Енгин Акюрек в образа на Йомер беше невероятен, безупречен и неповторим и заслужава
своите адмирации за пресъздаването му. newsm10 smile3501 smile3501 smile3501
Именно това е, което ме кара да уважавам Енгин, а от там и сътворения от него художествен
образ. Мисля, че всички актьори обичат героите пресъздадени от тях, били те положителни
или отрицателни . Те трябва да предизвикат у зрителя чувствата и емоциите заложени от
създателите.
Никой не може да ме убеди, че Енгин ще махне с ръка и ще забрави Йомер. Невъзможно.
Йомер завинаги си остава част от творческата му биография и заслужава полагащите му се
аплодисменти. smile3501 smile3501 smile3501
А, това, че не желаете синът ви да прилича на Йомер е нещо съвсем различно. Joy Joy Joy
Приятна вечер.  newsm51

# 516
Комет Hug Нямам син,но искрено си пожелавам зет като Йомер Hug

Оскар за момичетата за търпението и стоицизма Hug

# 517
 newsm78 Миранда... пак право седим, криво се съдим...  Shocked Не знам защо размислите по героите от сериала се приемат за нападки? Към кого? Аз лично ги отправям към сценаристките, чиито рожби се явяват тези герои. Ако тук, в темата, присъства някоя от въпросните сценаристки,  Rolling Eyes то тя би могла да се изкаже... обидено... и да защити отрочетата си... от мен, например. А може би просто аз не знам, че Сема или Ейлем протестират от моите мнения? Горките... С удоволствие бих ги накарала да изживеят всичко, което накараха актьорите да изживеят, превъплъщавайки се в героите, написани от тях... И тогава пак бих ги попитала дали им е харесало, ако са запазили разума си след преживяването. Simple Smile))) Но за да не съм толкова жестока, може и да се съглася само да изядат без подправки всичките 5000 страници от сценария, мъдрен 5 години. Simple Smile)) И това ще ме удовлетвори.  Joy Joy Joy

# 518
  • Пловдив

Някои зрители... да не забравяме. Simple Smile)) Други ще предпочетат да забравят за Елиф. Simple Smile)))  Peace От тези, които догледаха сериала, де. Simple Smile)) Щото сума ти народ видя, че това не е "неговото кино" и го заряза...

......а другите бяха пленени от тяхната любов и гледаха със затаен дъх  Laughing Heart Eyes Blush

Мариянка,не всеки има железни нерви Wink

Че то е видно. На мен ли ще го обясняваш - аз казвам какво трябва, а какво се случва.... Това което ние позволяваме да ни се случи.
................
harmonia_dd, Арда и Пелин ли те откриха? Дано всичко вече е наред.

# 519
Здравейте,

Еййй, най-после му дадоха да се ожени. Grinning
Скрит текст:
След ходене на чичо Доктор, за радост или нерадост, съм пак сред вас. Heart Eyes
Бях тръгнала за Каш, ама се загубих.. Wink

Не съм гледала преведени части smile3525 smile3525 smile3525, не съм ви чела...
МОНИwavey! За каквото и да си ходила при чичо Д... doctor - бързо да минава и никога да не се връща. Stop Peace

# 520

Красота....
Скрит текст:
Компютърът беше "болен" Grinning
Цитат
Арда и Пелин ли те откриха? Дано всичко вече е наред.
newsm10

# 521
  • Пловдив

Феновете пишат до Али Демир - искат оригиналните снимка от вестника. Вероятно ще ни ги пуснат.

Илкин както винаги ни уведомява къде е. В момента е в Гърция.

Който иска може да види това видео: Езерото Улуабат - тук е сниман финалът на КРА: https://www.youtube.com/watch?v=s12ky5Ig6lE

Последна редакция: сб, 18 юли 2015, 20:37 от mariana51

# 522
Марица, сега да се правим, че не е имало лични нападки - няма смисъл. Всичко винаги е лично! Няма как! И аз те нападнах, например, че целенасочено и постоянно превеждаш негативни материали и ти ме нападна, че не знам коя била еди коя си важна админка и как съм подценила труда ти като преводач (за което се извинявам, но ми е било в повече да чета преведени негативи (от къде тази енергия за превод на нещо отрицателно - все се чудя))! Минало, но явно си забравила! Както и да е! Прииска ми се да напомня, защото с времето се забравя! А най-лошото е, че се скача на групи!!
Не ми харесва да не сме обективни!

# 523
  • Пловдив

Още една снимка от сета на епизод 53.

# 524

Правилно са поискали снимките поместени във вестника...

Между другото в сериала все използваха снимки зад кадър - напр. снимката на хвърчилото, после тази в хола на розовата къщичка, после на бюрото на Елиф във фирмата, после пък снимките които бяха по телефоните им - там пък бяха собствените / на Енгин и на Туба/.

Общи условия

Активация на акаунт