Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 314

• 58 815
  • 731
  •   1
Отговори
# 495
Мартичка, Тануша  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Сериалът на мен ще ми липсва! Йомер е най-чаровният сладур, който съм виждала!

Разбира се Миранда  Two Hearts

Най-готиният комисар... после ще е и най-готиният баща и съпруг... и пак ще преследва лошите със своята синьорина...

И Йомер Демир ще ми липсва,  сериала също...

# 496
Мартичка, Тануша  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

И на мен ще ми липсва много Sad

Миранда Hug
Той Йомер сам си го каза
"Елиф, разбрах едно...не мога да се откажа от теб. Месеци наред се мъчих да устроя живота си без теб... Да свикна без теб... Но не мога! Слънцето угасна. Въздухът ми свърши! Всяка сутрин се събуждах празен! Елиф, от теб не се отказвам! Отказах се от работата си."
И Мелике му го каза: "Ти умря!От месеци ходиш като призрак!"

Да,той ходеше на работа,но като робот ooooh!
Колко още щеше да продължи тази негова агония Tired

# 497
Да, но винаги можеше да има и още от чара му! Ще ми липсва! Неповторим, красив, добър, чаровен, хаплив! ЙОМЕР! Какъвто и да е оттук нататък Енгин, Йомер винаги ще е номер 1 в сърцето ми!!!
МИРЧЕ, като герой на ЕНГИН за №1, не съм на същото мнение, като твоето, но хич, ама хич не ми пречи да те за добре завърнала се! Липсваха ми твоите откровения и неподправеност.  bouquet

# 498
Маричке, говориш за великата любов, но защо очакваш саможертвата да се направи само от Елиф! А Йомер да не направи саможертва! Имам чувството, че би ти харесало, ако Елиф беше се подтиснала максимално, за да е щастлив Йомер! Имаш малко странен двоен стандарт за любовта!
Саможертвата беше много силна и от двете страни - и Елиф се отказа от Йомер и Йомер - от работата си! Може би това е истинската любов! Да дадеш всичко от себе си, за да е щастлив другият!
Мартичка, Детелинке  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 499
Е как колко, dettodorowa? Докато го пречукат някъде. Simple Smile)) Че нали Елиф изостави Йомер, а не той - нея? Той просто уважи решението и да го остави... а тя загуби грижа жив ли е или не и си устрои нов живот. Simple Smile Спокоен... Simple Smile И нямаше нужда от появата му там, в спокойствието и. Simple Smile Накрая просто го съжали и и стана неудобно от зяпачите - да го гледат как се влачи на колене пред нея насред площада, умолявайки я да го върне отново в живота си, та каза "да". Но не и преди да го измъчи...  Naughty "малко".  Wink

# 500
Танушка, благодаря ти от сърце за милите думи! Дано се задържа, защото си ми липсвахте!!! Дано има светлина и за нас в темата Simple Smile Много се надявам да отиваме към добро!!!

# 501
Мартичка, Тануша  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

И на мен ще ми липсва много Sad

Миранда Hug
Той Йомер сам си го каза
"Елиф, разбрах едно...не мога да се откажа от теб. Месеци наред се мъчих да устроя живота си без теб... Да свикна без теб... Но не мога! Слънцето угасна. Въздухът ми свърши! Всяка сутрин се събуждах празен! Елиф, от теб не се отказвам! Отказах се от работата си."
И Мелике му го каза: "Ти умря!От месеци ходиш като призрак!"

Да,той ходеше на работа,но като робот ooooh!
Колко още щеше да продължи тази негова агония Tired

Детелинка  Two Hearts

В момента в който разбра къде е Елиф - решението беше взето.

# 502
Съжалявам, но любов, в която се отказваш от любимия, не е любов за мен. Елиф ИЗОСТАВИ Йомер. Не му даде свобода. Не му даде избор. Тя просто го заряза, за да не я боли НЕЯ! И открито си го каза и написа. Решението и да го остави беше продиктувано от личните и страхове и от грижата и ТЯ да не страда. Ако държеше на Йомер, щеше да остане с него и да устои и на страховете си, за да му помогне той да се справи с личните си демони. Но за нея проблемите на Йомер не са важни. Важна е била винаги ТЯ и какво иска ТЯ.

# 503
Е как колко, dettodorowa? Докато го пречукат някъде. Simple Smile)) Че нали Елиф изостави Йомер, а не той - нея? Той просто уважи решението и да го остави... а тя загуби грижа жив ли е или не и си устрои нов живот. Simple Smile Спокоен... Simple Smile И нямаше нужда от появата му там, в спокойствието и. Simple Smile Накрая просто го съжали и и стана неудобно от зяпачите - да го гледат как се влачи на колене пред нея насред площада, умолявайки я да го върне отново в живота си, та каза "да". Но не и преди да го измъчи...  Naughty "малко".  Wink

Явно сме гледали различен сериал-или съм тъпа,или съм кьорава Tired Щях да се питам непрекъснато какво не ми е наред,ако не бях прочела всички мнения от темите за Кара пара Rolling Eyes

Марта,Миранда love001  love001

# 504
Ъхъ... успокояващо е това, че сме гледали различни сериали. Simple Smile))) А най-хубавото е, че тези различни сериали свършиха. Simple Smile)))

# 505
В превода се казва:
Винаги ли е виновен този, който си тръгва??? Всъщност не този, който си тръгва, а този, който остава те напуска!
Нека не съдим от чуждата камбанария!

# 506
В превода се казва:
Винаги ли е виновен този, който си тръгва??? Всъщност не този, който си тръгва, а този, който остава те напуска!
Нека не съдим от чуждата камбанария!

Последната серия даде най-важните отговори на всички.

Който разбрал - разбрал.

Радвам се, че гледах  Енгин на екран почти две години. Дано си почине добре и наесен да ни "запознае" с друг мъж и неговата история.  Но това което направиха като екранна двойка с Туба - зрителите ще помнят дълго Йомер и Елиф...

# 507
Някои зрители... да не забравяме. Simple Smile)) Други ще предпочетат да забравят за Елиф. Simple Smile)))  Peace От тези, които догледаха сериала, де. Simple Smile)) Щото сума ти народ видя, че това не е "неговото кино" и го заряза...

# 508
  • Пловдив

Танушка, благодаря ти от сърце за милите думи! Дано се задържа, защото си ми липсвахте!!! Дано има светлина и за нас в темата Simple Smile Много се надявам да отиваме към добро!!!

Това зависи само от нас. Никога и на никой не бива да позволяваме да ни мачка, обижда и дава посока - като Йомер Демир - железни нерви. А който не слушаше, Йомер го:

# 509
Някои зрители... да не забравяме. Simple Smile)) Други ще предпочетат да забравят за Елиф. Simple Smile)))  Peace От тези, които догледаха сериала, де. Simple Smile)) Щото сума ти народ видя, че това не е "неговото кино" и го заряза...

......а другите бяха пленени от тяхната любов и гледаха със затаен дъх  Laughing Heart Eyes Blush

Мариянка,не всеки има железни нерви Wink

Общи условия

Активация на акаунт