Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 314

• 58 780
  • 731
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Здравейте,

Свети, честит празник!

Завърши КПА! Оплюван и обругаван от някои, поносим и даже интересен за други. Но... предизвикал много и различни емоции, надълго и нашироко обсъждан и от едните и другите. Дали ще се превърне в сериал, който ще се гледа и обсъжда отново и отново или ще бъде забравен newsm78 Бъдещето ще покаже. Лично за мен образът на Йомер предостави възможност на Енгин да разгърне таланта си, да ни покаже невероятна гама от действия, чувства, емоции. И аз не съм разочарована от това, което видях през тези почти две години. Да е жив и здрав, да продължава да работи и да радва почитателите си с още и още невероятни превъплъщения. От многото снимки и клипчета от сета и общуването с могобройните фенове видях един усмихнат, уверен в себе си млад човек. И в последно време видимо щастлив. Време му е да си почива, да събира сили и впечатления и дай боже в най-скоро време да пречетем поредния му текст в списанието и да чуем, че е ангажиран в нов проект. Може и филм, може и друго дизи.

Благодаря на Марианка, Барисея, Марта, Хармония, Велиана, Лайт... няма да изброявам всички , които упорито, всеотдайно, ден след ден превеждаха за нас, творяха, търсиха и постваха информация за Енгин, за филма, за другите артисти.

Но...

Скрит текст:
Според мен последните няколко месеца са едни от най-спорните и даже неприятни месеци от живота на тази тема. Повтарящите се до втръсване оплюващи филма постове на няколко ника,  
почти подигравателното отношение към постовете на някои, които се "осмеляват" да харесват нещо или някого от филма, освен Енгин, разбира се   Thinking направиха лично за мен атмосферата в темата напрегната и тягостна. Липса на уважение към мнението на другия и желание за общуване. Нямам голяма надежда, че нещата ще се променят, като чета днешните постове.  ooooh!

Последна редакция: чт, 16 юли 2015, 21:48 от Dilemi

# 421
Уау! Каква активност. Simple Smile Изведнъж, след цяла година мълчание и дежурно присъствие на три ника в темата, се оказва, че филмът е бил харесан! Simple Smile)) Браво, бе, момичета! Ами защо си мълчахте до сега? Какво ви накара толкоз упорито да криете радостта си от преживяването и да не я споделяте с останалите? Е, не е честно да ви кажа!...  Naughty Мариана, Марта и Хармония се измъчиха да поддържат темата, пък то имало толкова други, които споделят вижданията им... Жалко, жалко, че не ни запознахте с размислите си по сериала... Но има време, ще можете да го направите по време на преговора. Ако имате желание, разбира се. Simple Smile  Hug

Бурак Тамодан също благодари на зрителите:

It was a pleasure to be in #karaparaaşk tale. You were the heros of this tale.You were sensational. A round of applause to you.

Беше удоволствие да съм част от приказката КРА. Вие бяхте героите на тази приказка. Вие бяхте сензацията. Аплодисменти за вас

https://twitter.com/BurakTamdogan/status/621383881120477184

Последна редакция: чт, 16 юли 2015, 21:56 от marytza

# 422
Уау! Каква активност. Simple Smile Изведнъж, след цяла година мълчание и дежурно присъствие на три ника в темата, се оказва, че филмът е бил харесан! Simple Smile)) Браво, бе, момичета! Ами защо си мълчахте до сега? Какво ви накара толкоз упорито да криете радостта си от преживяването и да не я споделяте с останалите? Е, не е честно да ви кажа!...  Naughty Мариана, Марта и Хармония се измъчиха да поддържат темата, пък то имало толкова други, които споделят вижданията им... Жалко, жалко, че не ни запознахте с размислите си по сериала... Но има време, ще можете да го направите по време на преговора. Ако имате желание, разбира се. Simple Smile  Hug
Марица, понякога една капка катран е достатъчна , за да загорчи цялата каца с мед! След толкова излят катран от теб и компания, каквото и който и да напишеше, нямаше как да се оправи горчилката!
Жалко е, че една друга тема превърнаха гледането и коментирането на сериала толкова интересно, че понякога бяха по интересни от Енгин и КПА!
Много жалко, че това не се случи тук , в темата за Енгин!

# 423
Написаното завси от пищещите, Катрин.   bouquet Когато не пишат, няма какво да се прочете. Аз мисли още не съм се научила да чета. Simple Smile)) А в "една друга тема", доколкото ми е известно, основната атракция е била в... някои подробности... не в сериала като нещо супер интересно и добре направено.  Peace

# 424
Подкрепям Дилеми и Катрина Hug Това си беше моето виртуално кътче до момента,в който започна да се излива помия Tired На кой ще му е приятно да влезе и непрекъснато да трепери от напрежение ooooh! Просто се възхищавам на стоицизма на няколкото момичета,които останаха и бяха под непрекъснат обстрел само защото си позволиха да харесат КПА  Hug Жалко,много жалко ooooh! А години наред влизах да избягам от реала ooooh!

един прекрасен колаж от Свети

# 425
Сксъпа dettodorowa, по моите разбирания, ако някой много държи на нещо, то той се бори за него. Simple Smile  Peace Пък и аз може да не съм от самото начало на темата в нея, но си спомням само 1 -2 Ваши поста за трите години, откакто пиша тук... Пак ще кажа - ако не пишете, няма как да се разбере какво мислите и чувствате по разглежданите сериали.   bouquet

Последна редакция: чт, 16 юли 2015, 22:26 от marytza

# 426
Пак ще кажа - ако не пишете, няма как да се разбере какво мислите и чувствате по разглежданите сериали.   bouquet
Ама не е ли пределно ясно, какво още има за разбиране. Мацките влизат като не са в настроение, да клъвнат тоя и оня, да разнесат нещо тук и там и хайде чао. Ти за какъв сериал говориш? Виж постовете им.

# 427
Аз такива постове рядко гледам, Аурелия. Simple Smile  Hug Изработих си избирателно четене за тия години. Чета и коментирам само това, което ме интересува - играта и филмите на Енгин. Е, случва се понякога да си дам мнението и за някой друг актьор или изпълнител, но то е неизбежно, мисля... когато си говорим за филми.  newsm78

Режа си аз... и се питам...  Laughing Що накараха наш Йомер да си изостави изцяло семейството? Арда пое грижата за проблемите на Мелике и мама Елван като пръв приятел на Йомер, ама... редно ли е? Някак много гадно изглежда отстрани... да забравиш и майка си заради една фуста...  Thinking

Последна редакция: чт, 16 юли 2015, 23:31 от marytza

# 428
  • Пловдив

http://vbox7.com/play:59acaf4f7a

"Мръсни пари и любов", епизод 54 - ФИНАЛ - 3 част. Превод от английски barisea; субтитри mariana51, Марта_49.  Приятно гледане.

И тук:

http://www.videoclip.bg/watch/504682_mrsni-pari-i-lyubov-ep54-3?playlist=7417

# 429
ВАЙ, БЕ! Докато комисаря се поти да убеждава синьорината, че трябва все пак да се вземат, а тя стои дебилно да му се пули и цупи, някой е откраднал пръстена от кутийката!  Shocked Shocked Shocked ШОК, ШОК, ШОК! Simple Smile))))))))))))))))))))

НЕМА го ни на ръката на Елифче, ни в ръцете на ком`саря! ГолЕма престъпност на тоя спокоен на пръв поглед остров!  Naughty  Shocked Twisted Evil Човек не може спокойно едно предложение за брак да направи!  Cry

# 430
  • Пловдив

http://vbox7.com/play:18083cf262

"Мръсни пари и любов", епизод 54 - ФИНАЛ - 4 част. Превод от английски barisea; субтитри mariana51, Марта_49.  Приятно гледане.

И тук:

http://www.videoclip.bg/watch/504706_mrsni-pari-i-lyubov-ep54-4?playlist=7417

# 431
Пфу! Sad С превод изглежда дори по-гадно.  Sad Такова пълно самоотричане е унизително. Както за този, който го прави, така и за този, който го изисква. И го изисква защо? Защото "искал да поизмъчи".  Sick Брррр. Не мога да си представя нещо по-страшно от безусловната любов на сценаристките. Пак високопарни думи и фалшиви ценности. И пак безусловен само Йомер, а синьорината си остава с нейните "ако". Направо ми иде да поставя ударението на първата сричка в думата "ако".  

Слава Богу, никога повече няма да гледам това чудо с превод...  и никога повече във вида, в който го поднесоха СиЕ.  newsm28 Почиствам и забравям. Simple Smile

Спокойна нощ. Simple Smile

Р.Р. Енгин е ВЕЛИК не, ами направо ГЕНИАЛЕН актьор, щом успя цялата тая гадория да изговори като Йомер и то искрено, със сълзи на очи и дори да се зарадва на прегръдката на синьорината... 

Последна редакция: пт, 17 юли 2015, 04:17 от marytza

# 432

Добро утро момичета  Two Hearts

Хубав и успешен ден ! Дано е пълен с усмивки, подарени както от любими хора, така и от непълно непознати...

Страхотна последна серия - определено ще си я изгледам няколко пъти и то с най-голямо удоволствие.

Такива думи вложени в устата на всички - думи простички, но пълни с любов...

Какво му трябва на човек - щастие. Радвам се, че комисарят разбра кое по-важното в този живот.

Това е само сериал, представящ ни една история... Радвам се, че в крайна сметка доброто е доминантна във всеки човек, тогава когато самия човек поиска да е така.

И любовта е над всичко и всички.

Серията, а и сериала трябва да се гледат със сърце. Тогава ще се разберат абсолютно всички герои - какво, как и защо...  Постъпките, продиктувани от решения - трябва да видиш света през техните очи.

Много човечен и истински сериал.  Определено ще се връщам към него много пъти.

А и удоволствие за мен беше участието на Енгин. Определено Йомер Демир застава на първо място в личната ми класация.

# 433

Добро утро, дами !

Добро утро, Марта. След твоя ведър и позитивен пост, просто няма начин на човек да не му е
приятно да стартира деня с усмивка. Нека бъде изпълнен със слънце и в душите.

Лек, успешен и прекрасен ден желая  на всички.
newsm51

# 434
  • Пловдив

http://www.sabah.com.tr/yazarlar/gunaydin/aytug/2015/07/17/engin-akyurek-farki

Здравейте Енгинки - прекрасна оценка за Енгин. Дано излезе превод. Успешен ден.

Общи условия

Активация на акаунт