Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 314

• 58 736
  • 731
  •   1
Отговори
# 615
  • Пловдив

Цитат
author=marytza link=topic=857983.msg31248784#msg31248784 date=1437333885

Колко такива момента можем да си отделим в КРА?  Sad
Жалко... просто жалко...

Е, ако ще е навъпреки - мога да залея темата с гифове от КРА. И не само. Пълно е с такива моменти от изиграните образи на Енгин - абсолютно от всичките му сериали и филми. Да почвам ли? Лятото е наше. От Брак с чужденец" до "Мръсни пари и любов" - 11 години творчество.

Последна редакция: нд, 19 юли 2015, 22:43 от mariana51

# 616

Мариянка  Two Hearts  аз пък имам хиляда снимки  smile3534 Като се замисля за гифчета - не са малко и те ... newsm53

# 617
  • Бургас

Тук се чудех Енгин или Йомер си почива... явно е Енгин. 

Скрит текст:
Направи ми впечатление семплостта на мястото за живеене което си беше избрала Елиф. Както и обзавеждането - всъщност явно с парите от продажбата на колата си е накупила книги, най-нужното за живеене и материалите за работа. Това бяха нейни някакви уникални украшения/бижута е силно казано/ изработени от ... това в кутийките някакви  изкуствени камъчета ли бяха  Thinking
И друго се чудех - това колие, чрез което всъщност Йомер я намери - тя ли го изработи? Сама?[/b]
[/color]
Енгин си е почивал в  работно време Wink ,седнал на стола на Елифче  Laughing

Скрит текст:

# 618
  • Пловдив

Нова снимка. Машалла. Като гледам розовите маратонки под масата - не е сам, с някоя дама е.

# 619

Цитат
author=marytza link=topic=857983.msg31248784#msg31248784 date=1437333885

Колко такива момента можем да си отделим в КРА?  Sad
Жалко... просто жалко...

Е, ако ще е навъпреки - мога да залея темата с гифове от КРА. И не само. Пълно е с такива моменти от изиграните образи на Енгин - абсолютно от всичките му сериали и филми. Да почвам ли? Лятото е наше. От Брак с чужденец" до "Мръсни пари и любов" - 11 години творчество.

Нова снимка. Машалла.
Госпожо ,старите проекти на Енгин отпадат ли от темата ?Да разбирам ли ,че само новите са актуални ?
Благодаря !

# 620

Нова снимка. Машалла.

Е-е, какво ви казах - щом има една снимка - ще излезе и втора...Интересува ме обаче цялата снимка - кой е с розовите маратонки?

Хаяско  Two Hearts ами тука не са пак на този стол - аз се чудех що са "полегнали" назад...

# 621
  • Пловдив

Госпожо ,старите проекти на Енгин отпадат ли от темата ?Да разбирам ли ,че само новите са актуални ?
Благодаря !

Да. Всеки следващ е по-актуален. С новият бъдещ проект, дай боже скоро, настоящият ще е минало от творчеството на Енгин. Нищо не отпада г-н или г-жо анонимен, за мен не сте анонимен. Предполагам, че всички познаха кой ник стои зад функцията "анонимен".  На всички предишни проекти е правен преглед повторение. А това което казвам в поста е ясно - няма нужда от питане. Показателна е 1 стр. на темата - подредбата й, степенуването на проектите във времето.
.................
Да се порадваме на новата снимка.

Последна редакция: нд, 19 юли 2015, 23:01 от mariana51

# 622

Благодаря !

Да. Всеки следващ е по-актуален. С новият бъдещ проект, дай боже скоро, настоящият ще е минало от творчеството на Енгин. Нищо не отпада г-н или г-жо анонимен, за мен не сте анонимен. Предполагам, че всички познаха кой ник стои зад функцията "анонимен".  На всички предишни проекти е правен преглед повторение. А това което казвам в поста е ясно - няма нужда от питане. Показателна е 1 стр. на темата - подредбата й, степенуването на проектите във времето.
.................
Да се порадваме на новата снимка.

Моля да ме извините ,но заглавието на темата и забележките ви ме подведоха.

# 623

Нова снимка. Машалла. Като гледам розовите маратонки под масата - не е сам, с някоя дама е.
smile3525
Ейй, пак задачки значи..
Той ги задава.. Simple Smile

# 624

Сладурско. Simple Smile)) Новозависимите ще имат особена нужда от тази аптечка. Simple Smile)))

# 625

Красив Йомер.... Heart Eyes

# 626

Просто Енгин е красив. Simple Smile И голяма част от красотата на героите му се дължи именно на тая вътрешна светлина, която притежава човекът и актьорът Енгин Акюрек.

# 627

Лека нощ момичета  Two Hearts

Няма да се кося коя е дамата с розовите маратонки, щото така или иначе ще се разбере... Joy Joy Joy

Обаче има "нещо" в тази сватба на Елиф и Йомер - което е пред очите ми , а не мога да го видя и определя точно какво е.  Нещо различно... все едно някой ми е подменил героите.

# 628
  • Пловдив

Енгин с г-жа Дурак - слагали сме тази снимка. Ама да видим маратонките и глезена... Прилича на Туба глезена, но нали е в Париж. Енигма. На стола до дамата/ако е Туба има сервирано още една порция. Вероятно на човека направил снимката.
=========
Нищо чудно да е и Туба. Съпругът и Онур Сайлак също е от Анкара: https://tr.wikipedia.org/wiki/Onur_Saylak

Последна редакция: пн, 20 юли 2015, 00:32 от mariana51

# 629
Напредваме в способите за гадаене. Simple Smile)) Вече не само на боб и леща, но и на глезен...  Peace

Общи условия

Активация на акаунт