Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 314

• 58 736
  • 731
  •   1
Отговори
# 630
Напредваме в способите за гадаене. Simple Smile)) Вече не само на боб и леща, но и на глезен...  Peace

По-добре на глезен, отколкото на акаунт.  

# 631
  • Пловдив

По-добре на глезен отколкото на акаунт.

Ама нали познах.
Клик: https://vine.co/v/e6AudmYAtU5

# 632

Цитат
  bouquetРазтоварване... Simple Smile

# 633
  • Пловдив

Здравейте Енгинки. Днес ще си чакаме отново снимки. Успешен ден.

Появи се нова снимка. Добро начало.

# 634

Добро утро момичета  Two Hearts

Хубава и успешна нова работна седмица !

Имам да гледам клип от снощи,  нова снимка се е появила...

Тези момичета заредиха деня ми с положителна енергия - препоръчвам горещо да ги видите.

Скрит текст:

И малко цветно настроение... напук на жегата навън  и  злобата човешка...

Скрит текст:

# 635
  • Пловдив

Огледален колаж - ама нали е рошав... Интересно ми е, Енгин си е още с визия Йомер. Върти ми се нещо по клавиатурата, но е рано за споделяне.

# 636
  • Бургас
Добро утро  Hug
Хубав ден и още по-хубава седмица ви пожелавам .
Ако има именници Naughtyда почерпят ,Илинден е.Според народното поверие, на Илинден не трябва да се работи, защото гръм може да удари човека. Не се влиза във водата, защото морето взима жертва на този ден. Вярва се, че какъвто човек влезе първи в дома ви, такава ще е и цялата идна година.
Скрит текст:
Днес не се работи,затова предлагам алтернатива  newsm53

# 637
Слагам отново клипа на Хаяско за тези които не са го видели вчера.

Ето това е - направено с любов ! Хаяско  Two Hearts прекрасен е клипа !  Веднага отиде в плейлиста - клипове „Kara Para Aşk” - там съм си събрала страхотни неща...

Докато изчаквах някой да пусне нещо, ето, че и Хаяско  Two Hearts  се е появила - много хубава дестинация предлагаш... направо станах ето така...  Two Hearts То, че няма кой да почерпи е ясно - ами отзовавам се на любезната покана и да не съм с празни ръце... който иска да се присъединява... ама, не се бавете много, че е жега... всичко се топи или изяжда  Grinning

Скрит текст:

Последна редакция: пн, 20 юли 2015, 08:57 от Марта_49

# 638

Добро утро мили момичета !

Да си призная - след вчерашните "дебати"  бях решила да си мълча, но Хаяско и Мартичка
така ми повишиха настроението, че не издържах.
На мен ми е хубаво когато хората се шегуват, поздравяват се по различни поводи, засвидетелствуват
си внимание и въобще създават задушевност,  като неуморната Марта например. newsm10 smile3501
Съгласна съм, че коментарите за Енгин трябва да са водещи, но какво лошо има в едно приятно
отклонение, което те кара да се усмихнеш и денят ти да стане по ведър. newsm53 smile3503
Аз така го разбирам виртуалното общуване. Простете ми, но не ми се иска всеки ден да съм
като на симпозиум. За вас - не знам, но на мен ми е уморително. newsm12
Именно по тази причина съм си избрала форум "Свободно време и забавления". Joy
Затова чистосърдечно ви желая лек, успешен и усмихнат ден и слънчево настроение. newsm51

Марианка, Марта, Хаяско   wavey newsm51

Последна редакция: пн, 20 юли 2015, 09:54 от komet

# 639
  • Пловдив

Може да е за "Довиждане", може да е и за "Здравейте" в днешния ден. Усмивката на Йомер - зарежда с позитивизъм. Нека отправя едно пожелание - не се влияйте от ничий пост, бъдете себе си - така се оцелява. Inan bana/Повярвайте ми!
.................
Клик: https://vine.co/v/errp7Om2gMu

Йомер: Дори осъдените на смърт имат право на последна дума! Сърце нямаш ли, синьорина!

# 640

Комет  Two Hearts  ами то на човек какво му трябва за да се чувства добре - първо да е здрав, после да има в живота си хора, които могат да го накарат да се усмихва въпреки всичко лошо.
.........................
Все още имам теми за размисъл върху последната и не само серия на "КРА". Още повече, че винаги в понеделник чакахме резюме и подсказка върху които да мислим с клавиатурите... "Просто навик" - както казва Йомер...

Първоначално ме беше малко яд на г-н Колоездачев, че има едно приповдигнато настроение около Елиф, но после го разбрах и него. Всъщност прозрях защо е така - не само, че вече се явява като нейн по-голям брат и член на семейството, но той просто е такъв - позитивен човек. Винаги усмихнат, живее си там спокойно и простичко в малкото градче, дава гостоприемство на потърсилите подслон...

Затова и Елиф беше вече спокойна, нямаше онова напрежение в нея, но същевременно имаше и една примиреност - приемаше всичко, без да спори.  Затова казах, че накрая и тя, и Йомер ми бяха все едно като подменени - сякаш не бяха те самите. Затова пък точно финала и разговора им само с очи и мисъл - си ми ги върна. Далеч съм обаче от мисълта, че ще бъде същото както преди - опасни операции в Рим и в Истанбул, гонене на бандити, стрелби, отвличания и прочие...
Всичко това през което преминаха, че и ние с тях -  много правилно решиха накрая, че трябва да остане в миналото и да бъде забравено.  Просто трябва да "станат" едни обикновени хора, да имат мечтания малък свят без лъжи и да водят най- обикновен живот...

Но в тях остана основната и  най-важна  същност - винаги да имат правилната гражданска позиция и да се борят срещу неправдата и злото. Това беше и  поуката, и посланието накрая...

И да завърша с нещо, което направо си е за усмивки - на прощалното парти, Енгин май се притеснява как и накъде ще бъде разрязана "КРА"-тортата с лицата на Елиф и Йомер - дали все пак ще успее някой да ги "раздели"  newsm53

# 641
  • София
Привет! Първо да не забравя именячките /ако има такива/ - да сте живи и здрави!

Аз пак си изгледах последната серия. Аз съм малко нетърпелива и когато гледам филм или чета книга винаги препускам напред за да разбера края, а след това се връщам за да се насладя спокойно и да обърна внимание на определени моменти. Та сега ще споделя какво ме подразни при повторното гледане.
Много ме подразни Аслъ, която като цяло ми беше интересна през целия сериал, а в последната половина се показа като един стабилен, разумен и положителен човек. И сега съвсем необосновано я показаха като абсолютно неуравновесена, неблагодарна, егоистична и може би ревнива. Не мога да си обясня по друг начин поведението й към Йомер, че дори и към Елиф. Не знам дали идеята е само на сценаристките и режисьора или и артистката преигра малко, но като цяло впечатлението ми от този образ се развали.

Подразних се от неестественото интимничене на Еге - откъде накъде този човек, който познава Елиф едва от 3 месеца, пък и набързо оженил се за сестра и, ще се държи така /бих казала лигаво/ с нея и ще се чувства в правото си на неин защитник. В една от подсказките беше казано, че той много ще ни хареса. Е, на мен никак не ми хареса.

Елиф, която се постараха през целия сериал да покажат като силен човек, който е поел отговорността за цялото си семейство, която намери сили сама да напусне любовта си,  сега се остави други хора /пък било и това сестра и този Еге/ да взимат решения вместо нея - според мен това също не беше обосновано.

Ето една снимка на Йомер, която много ми харесва:

Последна редакция: пн, 20 юли 2015, 12:36 от Light /Свети/

# 642
  • Пловдив

Light /Свети/, и мен ме подразни Аслъ. Преигра. Нали казват: "Нова прическа - нова любов". Ама тая перука дето и нахлузиха - направо грозна. Колоездачев не само се лигавеше, но и много докосваше Елиф. Неестествено често. Тя как позволяваше - дали от безсилие, пък и все му плачеше на рамото. Дали от липса на силното Йомерово рамо.... Но на финал е така - събирателно и бързо се показват нещата.
.........................
Йомер - той е Енгин. Само той и Арда имаха сили да скачат на финала. Пело и Елиф като притурки. Арда също малко преигра - копираше Йомер, ама не се получи. Всъщност по правилно е Ахмет копира Енгин, ама "тцъ". Енгин е оригинал - другите, копия.

# 643
  • София
Направи ми впечатление, че в последния епизод във всички кадри Енин/Йомер беше невероятно красив. Искам да кажа, че той изобщо си е красив, но понякога го гримират отвратително, а сега изглеждаше много естествено.

# 644

Свети  Two Hearts  Мариянка   Two Hearts

Подхванали сте Аслъ... Мисля си нещо друго. Аслъ беше до Елиф при първия  и срив, когато Йомер я изостави. Сега също е до нея и е видяла това, което на нас като зрители ни спестиха. Въпреки, че Елиф си тръгна, а Йомер остана - кой всъщност си "тръгна" от тях двамата, от техния малък свят ?  Да Елиф постави едно условие и понеже Йомер не се отказа от начина си на живот /работата/ тя замина. Тайно се е надявала, че любовта е над всичко, че Йомер ще я последва, но... той е продължил денонощно да работи. Аслъ това го е знаела, пътувала е често до сестра си - в онзи пансион, където явно се е запознала и с Еге. Видяла е кошмарния ад в който е била Елиф. Очаквала е и тя Йомер да я потърси, но това не се е случвало. Като време три месеца са малко, но за човек очакващ всяка една минута някой да дойде - това е вечност... Аслъ е силно емоционална - тя чисто и просто е адски ядосана на Йомер. Докато първият път - тя дето всички я смятаха за луда, събра смелост да отиде и да му иска обяснение защо така е постъпил, пък той мълча и не каза и думичка... колкото и да му е признателна за това което е направил за нея - сестра и е много по-скъпа. Сега у Аслъ мнението, че Йомер е и ще си остане работохолик и, че ще може да живее с работата си - е повече от сигурно. Затова и беше толкова язвителна към него "Е, щастлив ли си с работата си?" - на годежа на Демет и Мерт. Просто вижте как акцентираха на времето...

Скрит текст:

А и той отива да пита за Елиф, но каква причина изтъква най-първо  - много ми липсва. Затова и реакцията и е такава - рязка, гневна, дори отблъскващо-агресивна. После обаче - когато се обажда на Еге - тя направо е уплашена. Че Йомер ще намери Елиф и ще я нарани отново. А явно Елиф вече малко или много се е посъвзела. Ама я видяхме колко - като беше сама. Това за пред Еге си е вид игра. Той също играе тая приповдигнатост. Представете си как вие се държите пред леглото на ваш близък, който е неизлечимо болен. Разказвате разни весели истории, настроението е приповдигнато - сякаш точно със смеха ще прогоните лошото дори  и за кратко.  Та тия двамата Аслъ и Еге - третират Елиф точно като болна. Сега са я закрепили малко и няма да допуснат отново влошаване на състоянието и, ако тя се види с Йомер. Затова и бързат да я изведат в чужбина. Дали е правилно или не - те не знаят, защото не знаят и истинската причина поради която Йомер иска да я види.
А Елиф отказа разговор с Йомер - защото той с това започна -"Много ми липсваш... не ми остави избор... закъснял съм  да говоря..."  Той си мисли едно, тя друго ... и всеки е страшно прав за себе си...
Е, той си направи погрешния извод, като я видя прегърната с непознат мъж... после недоразумението, че се е омъжила... Добре, че това се случи във финалната серия, че като нищо можехме да изгледаме някоя и друга серия "ала Ипек"...

Направи ми впечатление, че в последния епизод във всички кадри Енин/Йомер беше невероятно красив. Искам да кажа, че той изобщо си е красив, но понякога го гримират отвратително, а сега изглеждаше много естествено.

Чисто и просто май Енгин подмени "Йомер"  на много места ...  особено на сватбата. Имаше моменти сякаш гледах не  "в кадър", а "зад кадър"... Grinning

Общи условия

Активация на акаунт