Съпруги на военнослужещи - 13

• 68 829
  • 745
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Привет военни красавици! Пиша от тръстиката.
ДАНИТИ, стопляш ми душичката.  Hug Ей ме на. Сега само толкова, че чакам пациент, после - повече. Изчетох ви с удоволствие.
ЛУННО ЦВЕТЕ, Hug как ще е замряла темата? Я колко пишещи момичета има в тези летни, горещи, отпускарски времена! Ти, СГГ, ДАНИТИ, ДИМИТРОВА, СЕТИ_БЕТИ, АЛБЕНА, СТЕФИ, СЕСИЛ, ДУНДИ, КАТИВИТА, ДАФИНОВОТО ЛИСТЕНЦЕ, ПАТЕНЦЕТО, SAD_WOMAN, ARMYHOUSEWIFE. Достойно сте поддържали огъня Hug
Браво на всички ви  bouquet  bouquet  bouquet
Е, няма лошо и още по-активни да сме, нали? Simple Smile
Гушкам ви момичета  Hug Hug Hug. До по-късно  love001

# 376
  • Ямбол
Добро утрооооо!
Кафенце....?

Първо мъгла, после задуха а сега вече жега, а е едва 08:40ч. Как ще изкараме днес тези дето се правим на работещи..Simple Smile
Да ви кажа иде ми да хвана гората   Joy   нито ми се работи нито ми се почива.....
Тази седмица ей така на шега ми върви нещо. Първо ей така реших да поразгледам мебели, легла такива неща и ми хрумна да взимаме вече голямо легло на малкото ми дяволче и хоп, имаме легло че и даже вече спи на него в отделна стая с батко си. Нищо че снощи заля едното легло с вода и спа отново при нас в кошарата си....да е толкова хитър че нарочно да го е направил...не знам ..едва ли...пък знае ли човек.. newsm78
Заведох го на ясла и те не ни искат...големи сме били вече...и ни преместиха в голямата групичка, т.е. вече сме първа група в детската градина....Притесних се дали няма да плаче цял ден, но се оказа че са преместили там цели 9 деца от старата му група в яслата и разликата за него не беше стресираща, е има нови госпожи, нова стая...но е даже по хубаво Simple Smile
Та така, седмицата до тук беше направо откачена , страх ме е да си помисля какво ще излезе до края. Иначе пък все хубваи неща стават, няма лошо  Rolling Eyes
Малко се отплеснах....ще поработя май ...лек и спорен ден!

П.С Фло, ти хубаво се яви ама много скромно, къде се губи тези дни...и ох като кажеш че ще работиш тръпки ме побиват.. doctor

# 377
  • Пловдив
добро утро и от мен.
затрупана съм с работа - и в офиса, и вкъщи, че нали тъча на 3 стана ... вечер съм размазана от умора, сутрин едва ставам от леглото.  Tired Да свършват тия жеги, че ми писна вече. Искам малко по-човешко време.

danity_79, друго си е човек да е сред по-големи. По-интересно е, отколкото в една група с бебетата. Пък скоро започва учебната година и ще имат занимания - рисуване, рязане, лепене  Laughing И хич не се изненадвай, че малчо си е залял леглото с вода, за да спи при вас. Хитрушко.  Laughing

# 378
Здравейте и от мен!
Аз тези дни имах излизания по прегледи и много не стоях на компютъра. Продадох си и телефона и сега съм с един мноооого стар, на който нямам интернет, та и от там не можех да следя. То не че ми трябва като стоя у нас, ама днес ММ ще ми купи нов. Казах му, че не искам да е скъп, какъвто той ми избере. Повече 1000лв за телефон не давам (поне на този етап). Стария ми беше такъв и се оказа некачествен - един Асус. Ако имам 1000лв за харчене ще си купя златен пръстен!  Crazy А сагата ми с количката май ще приключи с гръм и трясък - очертава се да ни подарят една количка. То пак ще се наложи да докупим някаква, че тази била само със седалка за след 6-ия месец, ама по-нататък ще го мисля. Иначе каква съм харесала.... чак ме е срам да кажа  Blush
Минах днес през личния лекар, че нещо ми сълзи едното око и отделя някакъв секрет. По описанията ми по телефона сестра ми мисли, че е конюктивит. Аз никога не съм имала и не знам дали е това, но е дискомфортно. Та затова отидох при личния, то една навалица. А вътре в стаята стоят лекаря и сестрата, сами, без пациент. Разгеле по едно време излезе сестрата и аз казавам, че искам да си запиша час, за да не чакам и тя ми вика: часове записвам за след 15-ти септември  ooooh! Даже не се поинтересува какво ми има, а не е като да не ми личи (вече) че съм бременна. И хората не са хич толерантни, едно бабе нахълта вътре с една рецептурна книжка, можеше да ми даде път на мен  Thinking Както и да е, ще разчитам на позната лекарка да ме посъветва, ама нещо не мога да я намеря по телефона.
Хайде като минат жегите съм готова за среща, че ММ само работи, ходи на работа, след това ходи помага на един познат, сега и в неделя щял там да ходи и мен взе да ми доскучава.
Патенце, все ще ти казвам, и все забравям - на Закинтос било мнооооооого хубаво! Аз не съм ходила, ама едни приятели ходиха и ми разказваха, снимки гледах, рай направо  Heart Eyes Хубаво да си изкарате!
Фло да хваща перото и да разкаже изпрати ли гостите, как прекарахте?
Лека работа на работещите момичета - dundi73,  danity_79 и на другите, които не са се разписали, но четат тайно  Party
Да ви е усмихнат деня  Heart Eyes

# 379
Seti Beti, синчето ми препоръча един евтин и хубав телефон, модел от тази година - HTC Desire 320. Разгледай го, ако искаш. Аз не разбирам от телефони, но той ми го похвали.
Аз само работя и работя, няма време за друго. Иначе хвърлям по един поглед. Лек ден и  Hug на всички.

# 380
Seti Beti, каква количка си си харесала?
Аз веднъж взех от позната количка...ами много амортизирана се оказа и си купих нова (лятна). Та не бих разчитала много на това, най-добре първо я виж.

За телефона, с Галакси 4ка съм, в момента се намират за около 500лв, а може дори и по-малко. Много съм доволна, преди бях с 3та.

# 381
  • София
Привет военни красавици!
По съвета на Сети Бети гушвам клавиатурата, грабвам мишката и съм ваша.
Щерката и компания си заминаха на 27.08. След тях ние с ММ заминахме за село. У дома оставих всичко на вили и могили. Реших да го раздам аристократично. Метнах чанта през рамо, наместих слънчевите очила, хвърлих презрителен поглед на битпазара, завъртях леко ханша, прекрачих смело разхвърляните играчки и хлопнах вратата зад гърба си. Хванах си гаджето под ръка и хей живот здравей, здравей.
На село си е рай-цветната ми градинка е оплевена, сутрин ме събуждат птичи песни, а не часовник. Пием си кафето на терасата или в градината, на люлката. Продължавам да изхвърлям разни ненужни неща, че това рядко ми се случва, та използвам момента, докато не ми е минало. Много се гордея със себе си, че изхвърлих доста дрехи, набутани в торби с надпис: Дрехи за отслабнала жена. hahaha Joy Кога ще отслабна толкова,че да нося дрехи от преди 15-20 години. Да не говорим, че направо си е смехория и карикатура. Хич, ама хич не съжалявам. Раздадох и разни други наща-домакинско кантарче, парни ютии, прахосмукачка, котлон. Децата ни само мъкнат разни неща. Купуват си ново, а старото у нас. Ами събрах няколко ютии. И с ръцете, и с краката да гладя, пак една остава свободна. А хората се радват-това ми стига. На селото здраво въртя клещата. Контингента е на възраст, дето импланти, ортодонтия и фотоплимерни пломби не им трябват. Най ми е жал, когато на някого извадя и последният зъб. Обикновено не им взимам тези пари, които се доплащат, а получавам само от касата. Старците пък ми носят каквото дал господ. Обидно е да откажеш. Веднаж събрах 3 кори яйца. Раздадох на приятели, а иначе трябваше да седна на женския пазар и да продавам Joy Ей такива неща покрай мен в селото. Вчера се прибрах, че се насъбраха пациенти, а и трябваше да се отчета в Касата. Снощи пристигна щерката, командировка, та ходих да я посрещам на летището.
Я сега малко преглед на печата, съпроводен с коментар. Wink

Булка ДАФИНОВ ЛИСТ, ма к'во е туй нЯщо? К'ъв е тоз ищах за работа? То харно, нЕма лошо, ама дрЪпни малко ръчката. НАйди време и за малко лирически отклонения. Аз ли да те уча? Едно време, като седнехме на приказки с мама и тя все ми казваше: Виж, че ти знаеш повече женски хитрини от мен. Трябвало е ти да си ми майка, а аз да съм ти дете. Simple Smile

ДУНДИ, радвам се, че добре си си починала. Пишеш, че не си се наспала. Маце, да не си отишла там само за да спиш? От сън човек спомени няма... Wink Сега му е времето да си ги заработвате, та да има какво да ви грее на старини.

СЕТИ_БЕТИ, навярно е конюнктивит. Пази момчето ти да не прихване. Заразно е. Вземи си най-елементарните очни капки - Сулфацетамид, има и с друго име-Офталмо Септонекс. Вземи и няколко ампули ( пластмасови са) физиологичен разтвор. Мисля, че бременността ти не е проблем за ползването им.

ДАНИТИ,  Hugкафето ти ми дойде добре сега, след обяд. Студено, с топка сладолед...Мммм... Не мисли, че мъничетата не хитруват. Могат го това тези сладурчета.

ДИМИТРОВА, Hug как понасяш жегата? Пази се, още малко остана.

СТЕФИ, гледам ви на снимка и ви се радвам. Големи сладури сте с твоето момче. Как е малкият мъж? Благодаря за стихотворението. То и на мен ми е едно от любимите. От няколко дни живея с една надежда-да намеря работа на едно много тъжно, много самотно момиче. Ами днес успях! Чувствам се страхотно!

АЛБЕНЧЕ, до кога сте всички вкупом? Може би, докато каката ви тръгне на училище. Наслаждавай се на това време. Simple Smile и на почивката у дома.

СГГ, как е Светли? Ти стягаш ли се вече за първия учебен ден?  bouquet

ЛУННО ЦВЕТЕ, ти вече си започнала работа. А дано намериш време да прескочиш до София. От кога те навивам? Simple Smile

СЕСИЛ, добре дошла от отпуска  bouquet Хайде сега с нови сили на работа и на танци. Това у дома не го броим Simple Smile

ПАТЕНЦЕ, явявай се по-често. Скоро ще започнем редовните вечерни проверки. Дали пък да не освободим булка Патенце newsm78

SAD_WOMAN, явявай се и ти по-често, та и ние да ти се радваме Simple Smile

КАТИВИТА, как си, миличка?

НИ_КИТО още ли е само с гаджето и без децата? Какво ли прави ФЕЙЩИЦАТА? Как ли е момчето на ШЕХИНА? РАДИНКА, разкажи нещо за вашата бърборанка. Дали ни чете DREEN EYES oт София?
Помня още момичета, но не искам да ги споменавам и да ги притеснявам. Тук сме на доброволен принцип и който иска пише, който иска чете, а ние и четем, и пишем newsm44 newsm44

Е, време е да ви кажа чао, че пак поемам към село. Либето ме чака. Така каза. А дали мен чака, или поръчаните строителни материали newsm78 Simple Smile wavey

# 382
Фло Hug. Друг път като даряваш ютии и прахосмукачки, свиркай. Аз студентски квартири обзавеждам Wink.
Сега ще те послушам и отивам на разходка /само малко да се понакпря/ . Отивам за бельо, че bombs нещо трябва да ги държи. Чао сладурки Hug

# 383
dafinov list, Sesylle, благодаря за препръките за телефон. Аз разбирам малко от малко, но не ми се занимава да чета характеристики и да избирам и затова се доверих на ММ, сега го чакам да се върне да видя какви ги е свършил.
Sesylle, много ми допада аватара ти  Peace Аз моя го смених, малко за разнообразие, но още си пазя оня с "котето"
А количката чак началото на октомври сигурно ще ми я дадат, че е в друг град и тогава ще я видя. Иначе съм хвърлила око на тази:
Скрит текст:
Още се чудя кой цвят най-много ми харесва  hahaha
Flo 51, много добро включване, ти не пишеш, не пишеш, ама като се появиш наваксваш, приятно ми е да те чета. Благодаря ти за препоръките за окото ми  Hug
Поздрави на всички момичетата от темата, да ви е спокойна и прекрасна вечерта  Heart Eyes

# 384
Seti Beti, всеки в даден момент залита по Мима...Simple Smile Аз хич не ги харесвам обаче...освен че са красиви, комфорт никакъв няма за детето.

# 385
  • Ямбол
Добро утро,
Айде кафенце... за всички да има   chef

ЕЕЕх Фло, още от сутринта като прочетох поста ти и усмивката е на лицето ми....как с лекота разкаваш за "Ваденето на зъби"  Joy да му се прииска на човек....Иначе спокойствието за което говориш направо е велико блаженство.....
Seti Beti не мога да видя снимката за жалост, но .... карай
Димитрова , как сте? Дръж се жегите са на свършване, като захладнее ще ти олекне 
Niki_to къде се изгуби бе момиче.....
Сега ще се захвана с тръстиката колкото и да не ми се иска......но ще набикалям темичката

# 386
Добро утро,
Айде кафенце... за всички да има   chef

ЕЕЕх Фло, още от сутринта като прочетох поста ти и усмивката е на лицето ми....как с лекота разкаваш за "Ваденето на зъби"  Joy да му се прииска на човек....Иначе спокойствието за което говориш направо е велико блаженство.....
Seti Beti не мога да видя снимката за жалост, но .... карай
Димитрова , как сте? Дръж се жегите са на свършване, като захладнее ще ти олекне 
Niki_to къде се изгуби бе момиче.....
Сега ще се захвана с тръстиката колкото и да не ми се иска......но ще набикалям темичката

Сега в жегите не излизам много,стоя си в къщи до климатика и само ако се налага отскачам до някъде с колата-иначе един-два дни съм добре,един два мнооого зле(вчера спах цял ден,че иначе като стана започва да ми се повдига),с първата бременност нямах такъв проблем,но сега е коренно различно,но ще го изтрая,да се надявам че след третия месец ще отшуми и ще ми стане по-леко

# 387
  • Ямбол
Dimitrova и аз бях така , с първата бременност хем беше лятото в големите жеги нямах никакви проблеми, а с втората бях много зле първите месеци, но след третия месец нещата отшумяха, друг е въпроса че ми беше тежко по принцип....Ще се оправиш , няма страшно...

# 388
Добро утро, сладурки, в последния горещ ден за годината. Това казват синоптиците. Как сте, къде се изпокрихте?
Сети, имаш ли нов телефон, как понасяш жегите?
Димитрова, как си и ти в жегите?
Фло писа, писа и пак избяга Wink
Данити, Сесиле, СГГ, Патенце, Кативита, Албенче, Стефи, Дунди, Сад, Лунно цвете, Фейщица /сигурно пропускам някой/, къде сте? Темата съвсем замря.
Лек и усмихнат ден.

# 389
Здравейте от мен,
завърнахме се от Рибарица, ходихме за 2дни.
С огромно съжаление, но вече на 99% се отказахме да ходим там....а ми харесваше, че децата има къде да тичат и спокойствието.
Съвсем е западнала базата, персонал държат на минимум (сутрин 1сервитьор и това е, на обед и вечер - 2ма). Бара в 80% от времето не работи...само газирани безалкохолни и никакъв сок (не зареждат, няма хора), с бирата положението същото.
Храната си е прилична (не сме кой знае колко претенциозни) иначе.

Общи условия

Активация на акаунт