Фло, какъв Гоце Делчев, момиче
? Аз те чакам в нашия град
.Seti Beti, дай насоки за името, ние ще предлагаме. Тук сме се събрали отбор умници
.Лека и усмихната неделя на всички
Това не е моят дзвер, подмениха ми детето в тази гимназия.

Е тогава ще си умра от яд.
За кафенцето ти благодаря. Поглези ни ти тази сутрин
От твойто мъж имаш ли вести? Дано да е добре и дните да минават бързо. На теб не ти остава нищо друго, освен всеки ден да зачертаваш изминалата дата и да гледаш, как се приближаваш към деня, когато ще се върне и ще си го гушнеш. 
: А за утре ще действате съобразно обстановката ( военен термин ) и ще зависи от пинтинтурата
Радвам се за младежа. Обясни му, че сериозно трябва да се пази и да слуша. За бабешките илачи съм твърдо ЗА. Помагат. Има логика в това, че сега го боли другото коляно. Докато е щадил болното, е натоварил здравото и сега болното е поминало, здравото го наболява. Ще мине. Наколенките доста облекчават. И ММ ги носеше по едно време.

Бабите и дядовците, както стана ясно, са на заден план. Ама те са печени и няма да има сърдити. Фло беше предложила Свилен, ама отпада.
Използвахме може би последния ден с хубаво, слънчето и топло време. Доволна съм! Това ще ми е спомен за цял живот. След 10-ина дена сигурно ще са готови снимки, нямам търпение вече 
Дано не навредя само на бебо
. 

. Моят син е с едно от трите международни имена, които си посочила
.
Синът на една приятелка се казва Светлин. Обаче във френскоговорящите държави, младежът живее във Франция, името звучи Зветлин. И на мен едно време французойката в унито ми викаше Зветла /с меко л и ударение на последната сричка/, голям смях. Та си имам едни дружки, които си ме наричат и сега Зветле. 
Имате още време да мислите.

Питайте момичета, питайте...И ЛУННО ЦВЕТЕ ми липсва. Ей, като се привържа към някой...А тук съм привързана към всички ви. Квачка с пилета

На двете ми майки имената започваха с буква Е, родихме Елица, а двамата ми бащи се казваха Петър, та като се роди синът ни, нямаше никакъв проблем - Петър е. ( въпреки, че се роди на 10.04.1979, денят в който излетя Георги Иванов и много деца получиха това име, космонавтското ) В рода на ММ вече 6 поколения се редуват Петър и Никола, и никоя снаха до сега не е изменила на традицията
, мислете.

Хубав и усмихнат ден на всички девойки!