Съпруги на военнослужещи - 13

• 61 952
  • 745
  •   1
Отговори
# 585
  • Пловдив
Е, Фло, докато си отворим очите, ти вече си сложила кафето. Мерси.
Аз набързо минах да си взема тази сутрин резултат от едно изследване, профилактично. Добре е. Само в кръвните имам някакви занижени стойности, но ще ги дам на ЛЛ да им хвърли едно око. Хемоглобинът ми е на долна граница. Нещо анемична го раздавам.  Joy

Хайде лек и приятен ден на всички. Днес слънцето обещава да се покаже при нас. Да просветне, че мразя да ми е мрачно и дъждовно.     Nature Partly Sunny

# 586
Здравейте и от мен,
понеделник и вторник бяха тежки, особено вчерашния ден....голямо чакане.
Днес за сметка на това ми е спокойно, та си почивам.
Нищо интересно иначе, петък трябва да пътувам за едно обучение в Габрово, мислех да ходя с обществен транспорт, ама се оказа че няма да стане. Първо съм на работа до 15.30ч....а последния автобус е в 15ч. Simple Smile

# 587
Вземам си и аз кафенце и продължавам с дежурството. Днес при нас е малка лудница, но аз все още съм страхотно заредена от вчерашната среща. Много благодаря за изненадата и за това, че всеки път след срещите се прибирам обогатена, вдъхновена и с усмивка на лицето си. Фейщицата е още една очарователна, много забавна и зареждаща дама с която се радвам, че се запознах. С всяка изминала среща се убеждавам, колко интересни, интелигентни и силни жени има в тази група. Сети бети е наистина прекрасна бъдеща мама, като излязла от списание 9 месеца. За Фло каквото и да напиша ще е малко- страхотна, изпълнена с толкова настроение и жизнерадост, че се усмихва само като си помисля за нея. Кативита и Никито мн Hug за вас, ще ви чакаме следващия път, а и всички други които искат да се присъединят. Това е от мен за сега, по-късно пак ще намина.

# 588
  • на правилното място, в точното време
Прибеах се преди малко и влизам да ви кажа,  благодаря за преживяването!  Ще чакам следваща среща, за да видя и други момичета.  Чудесни сте, усмихнати, зареждащи... Патенце, Сети бети   bouquet Цвете, благодаря, че те има!  Hug Казвам лека нощ на всичи

# 589
Хей здравейтееее  Laughing
Само като Ви чета и си представям колко  забавно е било на срещата, съжалявам че я пропуснах. Родителската среща продължи почти 2 часа и малко, имаше родители от които не можеш да вземеш думата, ноооо накрая все пак оточнихме колко пари трябва да се събират и за какво Simple Smile
Вчера от работа имахме организиран поход до Клисурския манастир ( близо до Берковица ). Страхотно място за разглеждане и зареждане с красота и енергия.
Тази събота и неделя мисля да си останем в София, защото и в къщи ме очакват обичайните домакински задължения.
Ползотворен ден от мен!

# 590
  • София
Здравейте военни момичета. Знаете ли, че днес е празник на пенсионерите ( вие сте мноооого далеч от този празник ), на театъра и музиката и на кафето  food010 Минавам на галоп. Всичко съм прочела и съм в час, но нямам време за коментар. Simple Smile Пак отивам на купон. ( За три седмици - 3 купона ). Уморих се вече, но дай Боже всекиму такава умора. Хайде сега целувки и чао  love001 wavey
Утре вечер ще съм на село, а в събота съм пак у дома.  afwitch
Имам изненада, но нямам време да я споделя сега. После, след купона. Wink

# 591
Ето ме и мен за да честитя и ПРАЗНИКА НА ЗЕНИТНО-РАКЕТНИ ВОЙСКИ. Честит празник на всички колеги, бъдете все така всеотдайни и отдадени въпреки трудностите.
Честито и ма пенсионерите и музикантите. Фло приятно прекарване и дано все така да ти върви на купони и празници Simple Smile

# 592
  • София
Ей ме на, както обещах, да се явя след празненството. Накупонясана до козирката Simple Smile. Тази вечер бяхме в Кафана Стефанович - ресторант със сръбска скара, приятна музика и добро обслужване. Пред ресторанта има и градина. Намира се в района на Семинарията, до Физико Математическия Факултет. Горещо я препоръчвам тази Кафана Simple Smile
А сега за изненадата. Другата седмица в петък, 9.10, ще пътувам служебно до ...Е, няма да кажа до къде, но там живее едно военно момиче и си мисля, че като си свърша служебните задължения, в събота, на 10.10, ще й се обадя преди обедно и ще изпием по едно кафе. Още от сега се вълнувам!
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ЗРВ! ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ МОМЧЕТАТА, КОИТО СА СЕ ПОСВЕТИЛИ НА ТОЗИ РОД ВОЙСКИ.
Лека нощ, милички.  Hug Hug Hug

# 593
Ех, момичета, като ви чета още повече ми докривява, че не можах да се класирам за срещата този път Confused Нищо, нали ще има и следващи и то не една и две Simple Smile Прегръдки от мен!

# 594
Добро утро, сладурки Hug

Черпя ви кафе с детелинка /нищо, че не е четирилистна/ за късмет. Стискайте палци момичета, синчето с още 7 българчета тръгна на обиколка из САЩ. Ама наистина голяма обиколка, с коли, също така ще летят от единия край на САЩ до другия. Много се радвам за тях, но в същото време ми е много притеснено. Моля се Бог да ги пази Praynig, а и те самите да се пазят. Те са разумни деца и дано всичко е наред.
Фло, ти си невероятна жена Hug. Шапка ти свалям /надявам се, че ще прескочиш до нашия град в петък Simple Smile/
Честитя със закъснение всички празници от вчера. Да сте живи и здрави.
Радвам се, че сте прекарали добре на срещата. Можете да пуснете по някоя снимка на лични да ви видим и ние Wink.
Прегръщам ви Hug Hug Hug и спорен ден.

# 595
Здравейте в този хубав петъчен ден и от мен!
Тези дни пак ми бяха доста активни. Вторник и сряда имах по един преглед и после по една среща и хич не се застоях у нас. Затова вчера никъде не ходих, ами си шетах каквото ми се беше насъбрало. Днес изкарах цялата сутрин в една лаборатория за изследвания и сега вече съм у нас и съм легнала, че вече системно не мога да се наспивам  Tired Тази нощ сигурно беше около 4 часа като се събудих и повече не можах да заспя. И това вече стана навик, а така хубаво си спях преди Whistling Сега съм като ударена с мокър парцал. Ще пробвам сега да дремна малко, но първо ще изчакам да ми излязат резултатите от изследванията, че ми е притеснено дали всичко ще е ок и тогава.
Срещата с момичета наистина беше много приятна, аз малко закъснях де, но нямаше сърдити  Blush  Фло, името, което предложи, ММ го отхвърли, че не му харесвало  Laughing Така че продължавам да мисля  Hug
dafinov list, снимки от срещата няма! но си представи нещо такова:
Скрит текст:
Mr. Green

# 596
Здравейте момичета!Чета Ви редовно ,но все нямам време да пиша.Малкото е кисело а и аз не се чувствам мн.добре.Така се радвам за срещата но мие далече пустата София.Фло дано да идваш към Гоце Делчев  Praynig С Фейщица,лично не се познаваме но е чуден човек. Hug А за сега стига от мен.Лека петъчна вечер на всички.

# 597
  wavey  ДОБРО УТРО!

# 598
  • Пловдив
Аз чак по обяд сядам да почета какво има писано по темите. Поспах малко повече. Дзверът се е размекнал, точи едни сополи, прави опити да вдига температура. Та я лекувам. Предполагам, че е изстинала. То с това време, не може да се нагласи човек как да се облече.
Та слънчицето го видях по пътя до магазина и обратно.

Приятен ден на всички.  Hug

# 599
  • София
Здравейте военни момичета.
Изкарах един хубав ден на село-слънчев, топъл и спокоен.
Днес рано се приготвих да тръгвам за София и още не бях си изпила кафето, пристига една съседка и казва: Жива да си, едва дочакА, да запалиш лампуту. Ела, Извади зъбО на мъжО ми, оти начъска га изеде пущинята, оно саде трошляк ие останАл, ама боли, та се не трае.Ви,  ко куче на месечина. Е на такава оферта как да откажеш Simple Smile За тези, които не са завършили Оксфордския филиал на Брезнишкия университет да превеждам ли? Simple Smile Мисля, че се разбира, че човеко е на зор. Слава Богу, всичко приключи за има няма минутка.

ШЕХИНА, жалко, че и този път се разминахме. Ако момчето ти е заето, грабвай чаветата и ела с тях. Разбира се, че ще има още срещи. Даже вече замислям следващата. Може би, към края на месеца. Ще направим референдум и ще решим кога. Simple Smile

ДАФИНОВО ЛИСТЕНЦЕ, стискам палци за твоето синче и за приятелите му. fingerscrossed Преди доста години и племенникът ми, след бригада така обиколи Америка и беше много доволен. Още малко остана и ще си го гушнеш. Дръж се майче! Hug

СЕТИ_БЕТИ, не се тревожи предварително. Надявам се резултатите от изследванията да са в норма. Ти нали се чувстваш добре? А и така добре изглеждаш...
Умницата ми тя. Сложила " снимка" от срещата. Точно така изглеждат момичетата, че и по-добре. Мен ме няма на кадро, защото аз правих снимката Joy За името, има още време. Мислете. Нали си говорихме, че трябва да звучи добре и като презиме. Simple Smile, нали утре ще даде името си на своите деца.

РАДИНКА, нищо не казвам. Може и до Гоцето да скокна. Ей го къде е. Защо се е вкиснала малката? Да не би пак зъби да ѝ никнат? Споко майче, така се остарява. Hug

СГГ, как са при вас нещата? Кой гледа мъничето, след като ти работиш?

ДУНДИ, ще стана досадна с този Нишадър Embarassed, но пак те подсещам. Тук дъщеря ми би казала: все ще се намери някоя баба да дава акъл;) Преходните сезони са много коварни. Лично аз ходя леко облечена (от както се помня, все ми е топло - знойна жена съм. Simple Smile ), но по това време на годината се обличам повече, а после, като се стабилизира времето, пак се разхвърлям. Бързо да се оправяте и двете, че иначе като започне едно изреждане у дома, та цяла зима все тлее огнище на зараза. Ужас. Препоръчвам сега да си направите напитка от мед и сок на джинджифил. В 500 гр. мед добавяте сока на 500 гр, корени от джинджифил ( получава се 250 мл. сок ) разбърквате с дървена или пластмасова лъжица. Приемате дневно по 2-3 лъжички, но не метални. Укрепва яко имунната система. Също така пийте сокове, да запасите организма с витамини. Все известни неща, но защо ли ги забравяме? Я стига съм давала акъл. Вие вече сте големи момичета. Simple Smile Какво стана с ходовата част на твоето момче? А младежа с пневмонията до къде го докара?

Май е време да спирам с приказките.

Къде ли са останалите?
На всички желая лека нощ.   sleepuu

Общи условия

Активация на акаунт