Кой какво сервира снощи - кой какво ще готви днес? - 4

• 22 266
  • 421
  •   1
Отговори
# 405
да ви кажа честно тази шкембе чорба си е жива чорба.шкембето липсва.от днес съм на постно и съответно и домащните.с удоволствие приемам идеи.но да са бързи илесни за изпълнение.работя до 18ч,прибирам се в 19ч така че може да се сетите за какво говорим

# 406
Снощи сготвих доматена супа, за пръв път и стана страхотна, мъжо много я хареса, днес ще я дояждаме и ще направя една зелена салатка   Hug
А пък онзи ден направих свински пържолки на фурна и направих сос от готовите гъбени супички със заквасена сметана и станаха суууупер  Heart Eyes
Момичета, искам да ви попитам какъв грах копувате за готвене,   защото преди седмица купих някакъв май на ф-ма Адина, може и да бъркам, но го варих 2 часа и си остана твърд и страшно ме хвана яд, защото много обичам. 

# 407
Купувам само консервиран грах 'Leda'. На кутията пише млечен и наистина е такъв - може да се яде и без да се вари. Готви се буквално за минути  Peace

Снощи: кюфтета на фурна.
Днес: нещо пилешко, може би бутчета, с картофи отделно.

# 408
Вчера- зелена салата с къс4ета толстолоб и царевица.
Днес още се 4удя.

# 409
Вчера бях ме на гости днес пилешки дробчета с много лук  пържени картофки и салата марулка Laughing

# 410
  • Вече в моята си приказка...
Днес направих набързо баницата с майонеза от форума. Стана страхотна!

# 411
Момичета, искам да ви попитам какъв грах копувате за готвене,   защото преди седмица купих някакъв май на ф-ма Адина, може и да бъркам, но го варих 2 часа и си остана твърд и страшно ме хвана яд, защото много обичам. 
Само замразен на Бондуеле!
вчера- зелен боб яхния
днес- руло "Стефани", пюре, зелена салата.

# 412
Вчера - печени бутчета с гъбен сос и зелена салата
Днес - миш - маш и саламче Mr. Green

# 413
  • Варна
днес сме на миш-маш и зелена салата с краставици

# 414
Вчера -прясно зеле със свинско ,тази вечер зеленчукова супа и салатка .

# 415
Днес-риба попчета,пресни картофи,таратор,зелена салата,крем шато
Утре-ще дояждаме

# 416
  • Den Haag
Днеска: пилешки бутчета с картофи и сега печа солен кекс за утре сутрин за закуска  Grinning

# 417
Днес шницели със зелена салатка,утре-спагети,че бързо стават Wink

# 418
Stra4iatela  аз винаги купувам грах - кутия на Сторко и винаги е била хубава и се вари много бързо. Последния път купих на Метро- Аро и също беше хубава.
вчера -гъбена супа и кренвирши с кашкавал
днес- ще забъркам нещо в микровълновата, картофи, наденица, зеленцучи , топено сирене , заквасена сметана. Wink

Последна редакция: чт, 20 апр 2006, 16:42 от MIMI_DJ

# 419
  • Вече в моята си приказка...
Днес сирене по шопски и таратор

Общи условия

Активация на акаунт