За или против чакането за секс в нова връзка?(опит за петъчна)

• 32 417
  • 920
  •   1
Отговори
# 105
  • София
^
Определено не е така, но не ми се споделят подробности.
Абсолютно. В съвременната култура на бърза работа, бързи разводи и бързи обороти ..някои нормални неща станаха ненормални .

Не обобщавайте така. Имам дългогодишна връзка, превърнала се в почти 11-годишен, продължаващ и в момента, брак. Както казах, не виждам основателна причина да чакам със секса, и не съм го правила.

# 106
  • София
Такааа. Да видим какво помня.
Може и веднага. Но там е друга писта - бързата.
Може и да се изчака, да се види какъв е човека, да се опознаете ала-бала.
Обаче идва един момент /макс. месец след началото/ когато започвам да се питам:
Какво по дяволите става?
И се оказва, че има проблем.
Затова е добре да не се чака много.

Последна редакция: сб, 11 юли 2015, 21:53 от L'Agent

# 107
Сирена , и аз съм за разводите  и то на 100 % ако нещата не са полезни за никой в семейството ,но говоря за друго.

Тук във всяка една тема с проблеми апелацията към разводи е бърза ,без много умисъл и познаване на динамиката е това семейство, които намеси нерядко водят до бързи разводи .

Хората трябва да бъдем много внимателни когато проектираме собствените си виждания и очаквания върху масата хора . Аз лично понякога се затруднявам с това и въпреки опита ми се учудвам колко различни могат да са хората .Това не ги прави по-лоши или по-добри ,а само различни от мен .

Това в подобни теми особено много си личи; възпитание, морал, себе-уважение, разбирания, космополитност , устояване на трудности, лабилност и сила на характера и прочие.

# 108
  • София
Аз смятам, че от много чакане, може да мине точния моментът. Не казвам, че трябва още от първата вечер да се хвърлим в леглото, но има ли страст, която за мен е от изключително значение, няма какво да се мисли и чака. После времето ще покаже. Ако не е писано - всеки по пътя си.

# 109
Е, хайде сега. Ако не сме чакали половин година нямаме нито морал, нито себе-уважение.

Никога не съм имала безразборни връзки, не съм от тези, дето не знаят броят на партньорите си. Не съм правила секс на първа среща, но и не съм чакала месеци.
Но и не гледам на секса като нещо, което служи само и единствено за продължаване на рода.

# 110
А то въобще някоя чакала ли е 6 месеца, или си разсъждаваме хипотетично?

# 111
  • Canada
Има си мъже за секс, има си мъже и за връзки. При двата типа подходът е бил различен, специално при мен.

# 112
Значиии,ако не изчакам със секса видиш ли ти не съм била романтична и кво беше другото.....а,да "И аз по-скоро съм забелязала, че тия, дето драпат за секс, не са нещо особено, но пък тия, дето могат да чакат и да се владеят, показват доста повече данни." ooooh! Crazy Сериозно ли? Вече се смея със глас...Секса е нещо прекрасно!!! И го има за да се прави.Когато е желан,когато има тръпка,когато имаме нужда.И не,не се чака според мен с месеци,защото именно с ей такива изчаквания много хора пропускат страхотни моменти в живота си.Той не е отрова,не е табу,не е мръсна дума! Не пари и не боли от него,когато знаеш как го правиш и с кого го правиш.Той не е нещо забранено,не е нещо гнусно! За мен,подчертавам за мен,хора които чакат по сума ти време за да го направят с някой,при условие че този някой е желан обект са наистина асексуални и просто не обичат секса толкова и нямат нужда той да се случва по-често.
Извинявайте,ама бабите ми,които са доста възрастни жени имат моето мислене Wink

# 113
Аз съм била в такава ситуация -2 пъти по 6 месеца с различни мъже ,с които не стигнахме до интимност поради ред причини , и веднъж близо 1 година  с наранен мъж от годеница изоставила го пред очите ни заради друг ,но той просто не беше за мен нито аз за него .

С мъжа ми изчаках 2 месеца и половина . А той си ме гонеше от 3 месеца преди това за среща  Peace

Сексът в прекрасно нещо ,но в първите срещи и месеци наблягахме на купони , целувки, танци, барове, ресторанти, кино, опознаване, тестване на характери ,чести срещи и много кавалерско ухажване. Не е имало срокове, всичко ставаше когато е комфортно и за двамата.  Peace

# 114
Аз съм за изчакването, тоест забавянето на секса, но 6 месеца ми се виждат много в днешното съверемие.  Wink Mr. Green Да кажем повече ми допада правилото за след 7-та среща / минимум/ - след като вече е създадена някаква връзка. Отделно преди това жената трябва да е била поухажвана доста.  Grinning
Та, в тоя ред на мисли, поне месец гоненка и месец връзка без секс си е съвсем достатъчно. Повече от това ми се вижда леко задръстено за която и да е съвременна двойка.

# 115
За мен е напълно нормално да се изчака да речем няколко срещи, но разни месеци това вече влиза във друга графа. Графа луди.  Laughing
Аз лично не харесвам жени, които смятам че като правят секс, все едно ми прави услуга. Една жена трябва да желае да прави секс, точно толкова колкото мъжа, иначе е много грозно мъжа да го играе някакъв натрапник и да чака момата да благослови и после след 2 месеца като му пусне какво ? Трябва ли да казваме мерси, или не е задължително?  Grinning

# 116
За мен е напълно нормално да се изчака да речем няколко срещи, но разни месеци това вече влиза във друга графа. Графа луди.  Laughing
Аз лично не харесвам жени, които смятам че като правят секс, все едно ми прави услуга. Една жена трябва да желае да прави секс, точно толкова колкото мъжа, иначе е много грозно мъжа да го играе някакъв натрапник и да чака момата да благослови и после след 2 месеца като му пусне какво ? Трябва ли да казваме мерси, или не е задължително?  Grinning
Не, но рози и сладолед или поне романтична закуска е задължително.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 117
Аз съм била в такава ситуация -2 пъти по 6 месеца с различни мъже ,с които не стигнахме до интимност поради ред причини , и веднъж близо 1 година  с наранен мъж от годеница изоставила го пред очите ни заради друг ,но той просто не беше за мен нито аз за него .

С мъжа ми изчаках 2 месеца и половина . А той си ме гонеше от 3 месеца преди това за среща  Peace

Ако отговаряш на моето питане, имах предвид след поне 6-месечното чакане връзката да се е развила добре, а не въобще нищо да не е станало.

# 118
Нина, ако имах такъв пример ,щях да пиша за него. Аз пиша за себе си . Peace

# 119
То ако видя един мъж и не ми трепне отвътре и не предизвиква никакъв сексуален интерес, дори да минат 6 месеца пак няма да ги има. Въпроса е кога ще го направя и ако привличането е силно, не виждам смисъл да изчаквам 6 месеца... Дори в последствие тази връзка да не стигне до никъде, пак не бих съжалявала.

Общи условия

Активация на акаунт