За или против чакането за секс в нова връзка?(опит за петъчна)

• 32 411
  • 920
  •   1
Отговори
# 90
Когато съм привлечена физически от някой мъж и има тръпка, не се насилвам да чакам  Grinning Правя го за себе си, защо да се ограничавам? Ако след това нещата се задълбочат - супер, ако не - все пак съм си изкарала добре. И ако изчакам един месец примерно, каква е гаранцията, че ще имаме сериозна връзка?

# 91
Тези, които чакат 6 месеца, че да видели дали мъжа не е психопат, според мен просто нямат потребност за секс, сигурно даже и не се задоволяват сами.

+ 1

Хора със слаба сексуалност. Или може би смятат секса за досадно задължение и гледат да го отлагат колкото може повече във времето.

# 92
^
Определено не е така, но не ми се споделят подробности.

# 93
Каквато и да е причината за 6 месечно въздържание при условие, че имаш гадже е странна, освен ако не си на 15, или пък страдаш от венерическа болест и се лекуваш Simple Smile.

# 94
Мнението ми е на 90% като това на Контеса, само дето се 'чакахме' повече. И не, нито съм девствена, нито млада, нито с венерически болести. И вагината ми няма зъби ако това ще е следващия въпрос Laughing

# 95
  • София
Как не бих се мъчила да чакам някого месеци наред, ако през това време ми идва да му скъсам слиповете със зъби още във въздуха. (Това е лаф на моя приятелка с късането на слиповете.  Grinning)
И ако го чакам 6 месеца, а после не ми допадне секса с него, следващият пак ли да го чакам толкова време? Че то младостта ми ще мине в чакане, а някои части от тялото ми ръжда ще хванат.  Whistling

# 96
Не ми се е случвало да почна връзка с човек, когото съвсем не познавам, все някъде сме се срещали повече от един път, били сме в една среда, така че сме имали възможност да добием представа един за друг. Как ще харесам някого за среща ако преди това не съм го забелязала в разни ситуации, не съм видяла как се движи и говори, как се държи с хората, колегите и с обслужващия персонал, каква музика слуша и т.н.? Та, когато работата е такава, не виждам смисъл да се чака, не живеем в страна, в която ще ни убият с камъни ако не сме девствени преди сватбата. Освен това от пръв поглед мога да кажа прави ли ми се секс с един човек или не и ако е "не", то няма никакъв смисъл за срещи и даване на шанс за нещо сериозно, защото шанс така и няма да има.
Секс от пръв поглед, а после среща и връзка също ми се е случвало един път - случи се поради прекалената ми младост, а освен това той просто беше страхотен, замая ми главата, зодия Лъв освен това, а на такова не може да се отказва много дълго.

# 97
Как не бих се мъчила да чакам някого месеци наред, ако през това време ми идва да му скъсам слиповете със зъби още във въздуха. (Това е лаф на моя приятелка с късането на слиповете.  Grinning)
И ако го чакам 6 месеца, а после не ми допадне секса с него, следващият пак ли да го чакам толкова време? Че то младостта ми ще мине в чакане, а някои части от тялото ми ръжда ще хванат.  Whistling
Аз познавам такива,които все си чакат...нещо си.Една чака принца и докато не се окаже принц,не..друга е по целомъдрито..трета не й се прави и си въобразява,че като се ожени изведнъж ще й се заправи..После за какво били сами и хората ги имали за странни.

# 98
Вий го изкарахте чакане с календар и хронометър. А има сигурно 100 неща, които да са забавни и да се правят с мъж, стига да имаш малко култура и въображение. Иначе махленските каки нека късат слипове със зъби.

# 99
  • Sofia
Аз съм "ЗА" това човек да слуша собствения си вътрешен глас.
Аз съм "ПРОТИВ" самоцелното чакане и отлагане на секса в нова връзка.
Ако съм с някого отскоро, но вече ме привлича и той също ме желае, не виждам какво да се чака. Нещата се случват от само себе си.
Но ако още имам резерви, нещо ме възспира, поизчаквам докато изясня за самата себе си какво искам, и пак действам - в посока раздяла или в посока сЕксене.
Честно казано, по-скоро НЕ съм изчаквала нищо в нова връзка, скачала съм бързо и през глава, и съм се учила в движение... понякога болката е била голяма... разочарования и т.н., но ако се върна назад във времето, отново бих действала по същия импулсивен романтичен начин. Такава съм си.

# 100
Аз ли съм старомодна или скачането в леглото е обратното на романтика...

Звучи като да си имала доста връзки.

# 101
  • Sofia
Имала съм малко на брой връзки, ако питаш мен.
Романтична съм, и то много.
Просто за мен сексът не е мръсна дума и това е.

# 102
  • София
Иначе махленските каки нека късат слипове със зъби.
Не е зле понякога да отсяваш майтапа от сериозно казаните неща.  Peace
И не всички държим да ни късат и замерват с рози, докато правим секс.

# 103
^
Определено не е така, но не ми се споделят подробности.
Абсолютно. В съвременната култура на бърза работа, бързи разводи и бързи обороти ..някои нормални неща станаха ненормални .

# 104
И аз ще се съглася, че никой няма право да заявява, че има силна сексуалност, без да я е опознал и изпитал колко точно е силата й с период на въздържание. Може да се окаже, че не е чак толкова силна, а е по-скоро навик. И аз по-скоро съм забелязала, че тия, дето драпат за секс, не са нещо особено, но пък тия, дето могат да чакат и да се владеят, показват доста повече данни.

Иначе съм за бързите разводи, ако алтернативата е бавни и мъчителни, но това вече е друга тема. Важното е когато трябва, да стъпиш на газта, а когато трябва- на спирачката.

Но по принцип не знам как ще ми е интересен сексуално човек, който поне няколко месеца не може да ме занимава по други начини, а и той да се забавлява с мен с нещо, различно от секс.

Общи условия

Активация на акаунт