За или против чакането за секс в нова връзка?(опит за петъчна)

• 32 457
  • 920
  •   1
Отговори
# 75
  • Пловдив
За правенето на секс, когато ти се прави...изобщо как може да се сложи срок за такова нещо  ooooh! особено в началото на връзка, когато има пеперуди, страст, нетърпение и т.н.  newsm78

# 76

Права си, НСЧ, гаранции няма. Обаче който иска времето да покаже какво ще излезе, си дава този шанс, а не бие отбой с "Не търся нищо сериозно" (и сега, и преди малко, визирам темата, станала причина за тази). Считам подобни застраховки за лош знак за развитието на едни отношения, защото другият в самото начало ги ограничава в посоката на растеж.  Peace

Обич, напълно си права. Аз понякога пиша направо по даден пост, а след това чета постовете след него - което е много погрешно.

# 77
Срокът от 6 месеца не е за да не ви мислят за лошо момиче. За друго е.

Обикновено дори най-големият психопат може да носи маска около 6 месеца, като към края едвам удържа. Идеята е, че ако се е представил за нещо, което не е, ще се пропука маската и ще се види.

А това, че го харесвате в началото, може нищо да не значи, може да е играл театър. Идеята е той да се умори от театъра и да си покаже истинското лице. С театър ако знаете какво привличане може да се създаде...и когато човекът лапне, вече дори да се държите лошо, той сам ще ви оправдава- че в началото е било чудесно, че ви обича, че всяка връзка има проблеми...и хоп- жертва на психопат.

За жените същото важи.

# 78
Ох, Жаки, много се смях с твоята ситуация Laughing  Интересен живот водиш и с  такова чувство за хумор и самоирония разказваш,  че приятно е човек да те чете,  някак лежерно, с настроение . Simple Smile

# 79
TST, ти къде  залитна в параноя.Simple Smile  Темата е лежерна, позитивна, за  нормални хетеросексуални щения, а на теб Джак изкормвача ти се привижда зад ъгъла Laughing

# 80
То няма да е нужда да е Джак Изкормвачът, знаеш ли какви хубави ежедневни психопати има, които могат ей така за спорта да създават драма. Обикновено пред хората се крият. Неща като непрекъснато оплакване, хипохондрия, или просто идеята да се правят скандали заради скандала. Има всякакви. За 6 мес. имаш достатъчно време да ги провокираш и да видиш какво ще се прояви изпод маската.

На мен ми е позитивно, когато съм проверила всичко. Иначе знам, че ако го карам лежерно, някъде бъркам.

# 81
Аз го давам айляк Wink ( ли беше). Лош опит с мъжете нямам, психопати не привличам и въобще само ласкаво мога да се изкажа за мъжете в живота ми. Peace

# 82
Срокът от 6 месеца не е за да не ви мислят за лошо момиче. За друго е.

Обикновено дори най-големият психопат може да носи маска около 6 месеца, като към края едвам удържа. Идеята е, че ако се е представил за нещо, което не е, ще се пропука маската и ще се види.

А това, че го харесвате в началото, може нищо да не значи, може да е играл театър. Идеята е той да се умори от театъра и да си покаже истинското лице. С театър ако знаете какво привличане може да се създаде...и когато човекът лапне, вече дори да се държите лошо, той сам ще ви оправдава- че в началото е било чудесно, че ви обича, че всяка връзка има проблеми...и хоп- жертва на психопат.

За жените същото важи.
Ти си на 13 или живееш в арабска държава?

# 83
Какви психопати,какви чудесии се намесиха.... ooooh! Crazy

# 84
Сега какво стана... newsm78 Ако мъжът не иска секс 6 месеца,значи не е психопат  newsm78

# 85
И кой мъж ще седи на сухо 6 месеца?

# 86
друг вид психопат

# 87
Аз се чудя и коя жена ще седи 6 месеца на сухо? То това си е естествена нужда!
Хората правят секс на 1 нощ, без обвързване и т.н, а какво остава във връзка да стоят на сух режим..
Особено пък големи хора, направо смешна работа. Хайде да са малки и девствени, окей.
Те ако са във връзка и не правят, значи ако нямат 1 година връзка, една година ще я карат без секс.  ooooh!
Не го разбирам това нещо, направо ми клони към асексуалност.

И ако жената "пусне" на мъжа, пък той я зарежел, аууу чудо голямо! Може пък тя да го зареже, защо сексът за жената трябва да е толкова свещен?

# 88
Интересно ми е тези които чакат да мине определено време за да правят секс какво правят? Броят дните и чакат с нетърпение да дойде ДЕНЯТ, в който ще се отдадат на любимия, който ще ги отведе до олтара и секс се прави само с този, който ще се омъжи за вас ли?

# 89
Тези, които чакат 6 месеца, че да видели дали мъжа не е психопат, според мен просто нямат потребност за секс, сигурно даже и не се задоволяват сами.

Общи условия

Активация на акаунт