За или против чакането за секс в нова връзка?(опит за петъчна)

• 33 299
  • 920
  •   1
Отговори
# 135
Сега се сетих за Ивайло от Под прикритие, който каза в Черешката, че за първи път се целунали на сватбата с жена му.

# 136
моля, уточнявайте възрастта, на която сте били  Wink
едно е да се гушкате 1 година на 15 г., друго е на 20 или на 30, за 40 и 40+ - да не говорим  Grinning

# 137
  • София
Заяц, през тази 1 година без секс бяхте ли "гаджета", да си говорите любовно, да се целувате, държите за ръце?
Разбира се Peace
Честно казано, бих предпочела да стоя на 2 метра от мъжа, вместо да се мъча с едни голи целувки.
Не, не мога да разбера подобни взаимоотношения. То това е изтезание.

# 138
И аз не разбирам, много ми идва закостеняло..

# 139
Това, че не е необходимо да се чакат 6 месеца преди секса, не означава, че трябва да се прави на първата среща или с всеки срещнат, че да се навъртят 100 партньора.

The Siren of Titan Колко време след като започнахте връзка прави секс със сегашния си партньор?

Тя каза,че 6 месеца,като преди това са се познавали още по-дълго.Някъде към годинката са навъртяли.
Напротив, въобще не беше спазила този срок, който проповядва, но каза нея да не я гледаме.

Заяц, на 20 години може да си се чакат младите и с години. Нормални, зрели, осъзнали се хора е невероятно да са във връзка, да се срещат и въздържат 1 година в името на някакъв хипотетичен, евентуален секс. Аз също съм склонна да мисля, че това могат да го правят асексуални хора или с намалено либидо.

# 140

И като го вдигнеше,го оставяше да се оправя в тоалетната сам ли?
Това е по темата? Thinking
На 21 бях и да, всеки си е различен.

# 141

По темата е,за да се уточни как го понасят мъжете.По-склонна съм да мисля,че жените са с по-често с по-слабо либидо,асексуални и правят секс,защото в един момент вече трябва.По-рядко е при мъжете и ако попаднат на такава,все такива истории съм чувала (как нещастникът трябвало да се довършва в банята и тоалетната)

# 142
  • Пловдив
Нина*, 20 годишните пък хептен не чакат...6 месеца, младостта има право и време на проби и грешки, по-скоро е до човек...

Иначе и аз като  Тонка*, не бих си причинила да се целувам с мъж, който ме привлича и да не стигна до леглото.

# 143
  • София
Различни сме. На тази възраст хормоните ми вряха и кипяха. Ама си имах постоянно гадже, с което бяхме на една вълнА.

# 144
Добре.. Grinning
Той го понасяше доста добре, защото и двамата искахме да е така. Сега понякога ми казва, че му липсвало да сме невинни Laughing /това в кръга на шегата/. После обаче бързо си "наваксахме" и затова за себе си мога да твърдя, че е успешна комбинация.

# 145
  • София
Заяц, а ако не бяхте чакали 1 година, а примерно 3 месеца, мислиш ли, че връзката ви щеше да се развие по различен начин?

# 146
  • София
Прави впечатление, че колкото повече одъртяваме, сексът трябва да се случва почти сега и веднага, освен ако някой не е запазил чара от осемдесетте, нали - да изчаква.
Инак - има своята логика, времето не е безкрайно. Каква нова "връзка" ще да е , ако няма секс? По тая логика човек може да има десетки връзки в момента точно....

# 147
Тонка, настрана спомените, които нямаше да са същите, но не мисля, че щеше да е толкова хубаво. Трудно е да го изразя, но най - общо казано и двамата не сме от хората, които ще се хвърлим веднага ако мислим, че една връзка е сериозна. Но когато усетим, че е правилния момент става страшно, зачерквам всякакви мнения, които се прокраднаха за асексуалност, липса на либидо и подобни в темата Laughing За нас този момент дойде след година, за други може да е след една седмица.
Но при нас се случи така, питаше се в темата дали е възможно - възможно е. И за чакането съм съгласна, но всеки си гледа от своята камбанария.

# 148
Всеки си говори от неговата камбанария.. и нищо не се разбира. Едно е  да си познавал преди човека с който си започнал връзка  и да чакаш, друго е чакане когато си със съвсем непознат човек. Уточнявайте този детайл и още какво значи чакане -5, 10 срещи, месец, два...

# 149
Познаваме се от девет години, секс правихме след една година връзка, така по - ясно ли е? Wink

Общи условия

Активация на акаунт