За или против чакането за секс в нова връзка?(опит за петъчна)

• 32 906
  • 920
  •   1
Отговори
# 165
Всъщност, добре е, когато асексуалните се привличат взаимно, та да не мъчат другите.

Най - добре.

# 166
След цялата сексуална революция и еманципация и борба за равенство между половете самият израз "държа някого на сухо" е смешен. Подсказва, че жените едва ли не нямат нужда, желание или удоволствие при секса и го правят като жертва. Това е някаква поза, която ми се струва за нормално да отпадне, като осоляването на бебета и подобни схващания.

# 167
След цялата сексуална революция и еманципация и борба за равенство между половете самият израз "държа някого на сухо" е смешен. Подсказва, че жените едва ли не нямат нужда, желание или удоволствие при секса и го правят като жертва. Това е някаква поза, която ми се струва за нормално да отпадне, като осоляването на бебета и подобни схващания.
Все едно му правят услуга да му пуснат на мъжа,за заслуги  Whistling LaughingВ тукашния случай,защото е издържал на сухо и че жената е решила ,че иска дете.
Ми така де,той сексът нали е за правене на деца  Laughing

# 168
Оффф, сигурно е много натоварващо да подхождаш към всеки секс с планове за връзка  Whistling Вместо просто да се забавляваш  Laughing

# 169
  • София
Смоук, то това направо говори за отчаяние.  Grinning

# 170

И тук мисля, точно като теб.

# 171
Смоук, то това направо говори за отчаяние.  Grinning

Sunglasses Wink

# 172
Оффф, сигурно е много натоварващо да подхождаш към всеки секс с планове за връзка  Whistling Вместо просто да се забавляваш  Laughing

Мани другото, но това значи, че и наистина не си заинтересован от качеството на секса, което ще получиш, когато това все пак се случи, щом това е условието да бъдеш във връзка. Издържал е човекът, без да прояви видими психопатии, ерго, значи е свестен - няма да го върна, щото му е мека пишката или свършва за 10 секунди, или пък просто няма желание за секс...

# 173
  • София
Имам една случка от студентските си години. Запознавам се със страхотно момче от общежитието и цяла нощ (бяхме на купон) не се отделихме един от друг. Рекох си, че този ще си го правя гадже и точка по въпроса. Брях, излизаме, излизаме, ама няма ни целувки, ни нищо. Реших си, че ако не действа до определен момент, приключваме да се баламосваме. В крайна сметка той нищо повече не предприе и си останахме много добри приятели. Аз си хванах друго гадже, което беше много настоятелно. А онзи първият, след време ми призна, че ме е имал за толкова хубава и умна, че го било страх да не го отблъсна.  ooooh! Смотльо.

# 174

И тук мисля, точно като теб.
[/quоte]

Peace

# 175
Сега кой какво говори не знам, но истината е че огромна част от жените, които стоят месеци без секс просто ги е срам и за това 'не дават' е нужно доста време за да прескочат трапа.  Laughing Мъжете са същите, но при тях проблема изчезва още на 15г. но жените ги държи дълго, поне до 25.  Whistling

# 176
Сега кой какво говори не знам, но истината е че огромна част от жените, които стоят месеци без секс просто ги е срам и за това 'не дават' е нужно доста време за да прескочат трапа.  Laughing Мъжете са същите, но при тях проблема изчезва още на 15г. но жените ги държи дълго, поне до 25.  Whistling

Е, от темата стана ясно, че и до по-късно ги държи.

# 177
  • София
Сега кой какво говори не знам, но истината е че огромна част от жените, които стоят месеци без секс просто ги е срам и за това 'не дават' е нужно доста време за да прескочат трапа.  Laughing
Не е до срам, а до някакви интерпретации за морал. Сакън да не ги помислят за леки жени, ако си легнат с мъжа още на втората среща, въпреки че може да им се прави секс, та две да не виждат.  Wink
Другото е, че си въобразяват, че колкото повече време изтезават мъжа, това е живо доказателство, че той ще я поиска за съпруга и ще живеят щастливо до дълбоки старини.

# 178

От темата добих по-скоро усещането, че за някои жени е по-скоро изпитание към мъжете в стил "който ми донесе златната ябълка, ще се ожени за принцесата", не срам.

# 179
Който смята че ще живее 100 години нека да чака и аз около 5-ти клас бях 'светец', каква мадаме ме беше харесала, а аз не смеех да я погледна в очите.  Sunglasses Тя ми се натиска, а аз се правя на светец, уф че съм бил загубен ама... и сега като се сетя всякаш беше вчера егати как отлетя времето, пък който иска да чака - нека. После след 15 години ще я яд що не му е пуснала по-рано...  и аз така трябваше да я целуна оная в 5-ти клас, ама като съм бил загубен...  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт