За или против чакането за секс в нова връзка?(опит за петъчна)

• 32 861
  • 920
  •   1
Отговори
# 195
А чакането 6 месеца не е механично чакане и стискане.

Наличието на сексуално напрежение и отлагането на отпускането също е вид сексуална игра.

Сексът е главно в главата, не е само вади-тури...

Ми кажи нещо оригинално бе, Фафла...щом можеш...

# 196
.................
Ми кажи нещо оригинално бе, Фафла...щом можеш...

Аз казах, посмяхме се и така. Не твърдя, че съм оригинална(даже хич не съм), просто го давам лежерно. Сега е твой ред да излезеш от мрежата на собствената си досадност и да ни поднесеш нещо забавно. Peace

# 197
За мозъка няма значение. Нито за тялото. Това, което се случва, е това, което е. Може да изградиш връзка и симпатия с всеки. То и в това е риска от секса- че се случва, дори без да го осъзнаваш. Ти се забавляваш, а тялото ти казва, че си във връзка и то сериозна.

Човек може да генерира и да изживее абсолютно автентични емоции, неразличими от истинските. То дори е абсурдно да се напише, защото щом ги изпитваш, значи са истински. На биохимично и всякакво ниво. Със съответните хормони и невромедиатори.

Добре де, да кажем не кулинар, а гурме. Не се хващай за думата. Точните термини са гурман (ядящ огромни порции) и гурме- такъв, който подбира вкуса. Ясно е за какво става въпрос.

Разбери, че с усилие на волята нито добър кулинар може да станеш, нито гастроном, нито сомелиер, нито парфюмериен "нос". Изискват се природни дадености като талант, добре развити вкусови и обонятелни луковици. Ако си лакома, и по 70 пъти да се насилваш да дъвчеш всяка хапка, винаги ще ти идва отвътре да изядеш парчето торта или пържолата на две хапки.

Ако не притежаваш вътрешна сексуалност, талант и наклонности в тази насока, в най-добрия случай може да постигнеш обиграна посредственост. А обикновено дори не се стига до обиграването.

# 198

Разбира се. Аз не казвам, че не ти се прави. Казвам, че не правиш, въпреки че ти се прави. Много ценно упражнение.

Добре, де, а мастурбираше ли през това време?

Цитат
Разбери, че с усилие на волята нито добър кулинар може да станеш, нито гастроном, нито сомелиер, нито парфюмериен "нос".

Подкрепям. Трябва спонтанност и да "ти идва отвътре без усилие".

# 199
Спонтанност значи да се контролираш и да правиш каквото искаш, когато искаш.

Другото се нарича хаотичност и с него нищо не се постига, нито в секса, нито никъде.

# 200
Спонтанност значи да се контролираш и да правиш каквото искаш, когато искаш.

Другото се нарича хаотичност и с него нищо не се постига, нито в секса, нито никъде.

Не, спонтанността не контролира. Спонтанността е да правиш нещо без усилие, съвсем естествено. Контролът е усилие.

# 201
Без усилие=/=естествено. Има начин за контрол без усилие. Ама е гатанка и не е за всяка кифла.

Аз мога да свиря без усилие, но свиренето на пиано е повече от неестествено.

# 202
И защо трябва да се "контролирам" 6 месеца?

# 203
Ейй, само за секс мислите, никакви свещи, никакви любовни писма, тцтцтц!
 Naughty

rotfImao

# 204
И защо трябва да се "контролирам" 6 месеца?
Тия въпроси се отговарят най-добре, ако просто го направиш. Направи го и ще видиш. Иначе никакви обяснения няма да те убедят.

# 205
Отдавна не съм на 20 години...

# 206
Без усилие=/=естествено. Има начин за контрол без усилие. Ама е гатанка и не е за всяка кифла.

На тия приказки само някоя кифла може да ти се върже.

Доброто свирене изисква зверска кондиция на тялото и усилия. Професионалните музиканти тренират (спорт), за да са в нужната кондиция и полагат доста усилия. Разбира се, само усилия не са достатъчни, за да си добър.

# 207
Някои хора живеят в средновековието, когато девствеността и целомъдрието се е ценяло изключително  Simple Smile.

# 208

Абе, ти кажи дали мастурбира ли тея шест месеца пък тогава говори за естествен сексуален контрол.

Свиренето на пиано е неестествено? Няма такова нещо, естествено е особено за музикалните гении. Неествествено е за имитаторите. За тях е трудно и да налага се да се контролират.

# 209
Мамасита(със закъснение разбрах,че това си била ти),звучиш като 80 годишна баба,която раздава морал и изнася лекции,само че нали виждаш,че оставаш неразбрана от повечето тук,И с право! Не те разбирам,няма и да те разбера,защото за мен всичко това,което пишеш е меко казано абсурдно.Може да не си асексуална,но определено не обичаш секса толкова и за теб той не е толкова важен.Е,аз пък го обожавам! Никога не съм го правила насила,никога не съм го правила по задължение! И усещанията ми след това винаги са били страхотни.И къде набърка моята тема тук? Проблема там е коренно различен от това,което пишем тук.Страдам и ме боли от това,че се влюбих а не,че съм правила секс с този човек.Секса с него беше прекрасен и никога не съм и няма да съжалявам,че съм допуснала да се случи.Искахме се много,направихме го! Peace Че после стана така......ами стана,какво да направя.Или може би според теб трябваше да го накарам да чака 6 месеца и сега и сватба можеше да вдигаме... ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт