За или против чакането за секс в нова връзка?(опит за петъчна)

• 32 874
  • 920
  •   1
Отговори
# 180
На мен ми е интересно през тези 6 месеца и нагоре въздържание, когато сте във връзка, самозадоволявате ли се, мъжът самозадоволява ли се? Ако и двамата се самозадоволявате през това време, си е доста лицемерно. А ако нямате нужда от самозадоволяване, просто нямате нужда от секс и е ясно какво е положението.

# 181
Аз го зададох този въпрос и по-горе,но никой не отговори..Хм Thinking

# 182
Това за 6те месеца са пълни глупости. Че аз с ММ ако не правя нищо 6 месеца, ще се разведем направо! По взаимно съгласие.

rotfImbo

# 183
На мен ми е интересно през тези 6 месеца и нагоре въздържание, когато сте във връзка, самозадоволявате ли се, мъжът самозадоволява ли се? Ако и двамата се самозадоволявате през това време, си е доста лицемерно. А ако нямате нужда от самозадоволяване, просто нямате нужда от секс и е ясно какво е положението.

Аз лично пишех дипломна работа. Периодите без секс са ми били едни от най-продуктивните в интелектуален и духовен план.

Имам нужда от взаимен секс в стабилна връзка. Иначе не ми казвайте, че е красиво, ако всеки момент може да ви кажат "чао" без предупреждение.

В крайна сметка сексуалността не е само въпрос на механично дразнене (без него може да карам безкрайно дълго), а е и въпрос на емоции. Като генерираш емоциите, после и механичните усещания се модифицират.

А относно сила на сексуалността- момите ще е хубаво да родят по 1-2-3 деца, да оцелеят от това със запазена сексуалност и тогава да се хвалят колко са силни. Щото 6 месеца в началото на връзката не знам кой чака, ама има доста жени, дето раждат и после сексът става мираж за мъжа.

"да не ти се прави секс е биологичен нонсенс"

Разбира се. Аз не казвам, че не ти се прави. Казвам, че не правиш, въпреки че ти се прави. Много ценно упражнение.

# 184

Имам нужда от взаимен секс в стабилна връзка. Иначе не ми казвайте, че е красиво, ако всеки момент може да ви кажат "чао" без предупреждение.

И в най-стабилните по нечии критерии връзки винаги може да ти кажат "чао" или пък ти да кажеш "чао". И 5 деца да имаш от въпросния, пак може да ти каже "чао". Вярно, ако нещо не върви, наличието на малко дете, на други общи неща като общо имущество, общ бизнес и пр., може да отложи фактическата раздяла за известно време, но желаещият да каже "чао" си е все така нещастен.

Последна редакция: нд, 12 юли 2015, 13:46 от кукумицинка

# 185
На теория- да. На практика става доста по-трудно. Освен това в такива връзки първоначалното намерение е било връзката да продължи, но нещо се е случило. В циничните "съвременни" връзки и на двамата е ясно, че смъртта е предизвестена и това "чао" ще дойде логично, но все пак доста изненадващо. Особено тъжно е, когато жената се е съгласила да приеме това "чао" спортсменски. А като има пет деца, поне може да си направиш удоволствието и да накараш адвокатите да се изгаврят с другия.

Та намерението и визията са много важни неща.

Интересно ми е защо решихте, че съм асексуална, която е взела асексуален и правим секс, само за да си направим бебе и после- край. Не е логично само на база на написаното да се прави такъв извод. Или казано по махленски- да сте ми светили? Светът е шарен и многовариантен, а сексуалността- още повече.

# 186
The Siren of Titan = Мамасита ли? newsm78

# 187
А относно сила на сексуалността- момите ще е хубаво да родят по 1-2-3 деца, да оцелеят от това със запазена сексуалност и тогава да се хвалят колко са силни. Щото 6 месеца в началото на връзката не знам кой чака, ама има доста жени, дето раждат и после сексът става мираж за мъжа.

зависи - отново зависи  Mr. Green

сексуалността им месец, два, година или две след раждането им няма да е същата най-вероятно, но по-късно?
моята в момента няма нищо общо с тази, която имах на 20 г., на 30 г. или скоро след раждането на №2 - но да, децата вече не са бебета, аз не съм на 20 и умирам от яд, че сексуалността ми на 20 не е била като на 40 - направо се чувствам прецакана, че цял живот не била такава, а не е като да съм отказвала, да съм се дърпала или да не съм искала /мен "главата" не ме боли и не бих си "мила косата" в момента, в който би могло да се прави секс  Joy/

# 188

Интересно ми е защо решихте, че съм асексуална, която е взела асексуален и правим секс, само за да си направим бебе и после- край. Не е логично само на база на написаното да се прави такъв извод. Или казано по махленски- да сте ми светили? Светът е шарен и многовариантен, а сексуалността- още повече.

От това, което си писала, не изглеждаш с висока сексуалност (всъщност не изглежда да си и със средностатистическа сексуалност), иначе нямаше да разправяш как с усилие на волята генерираш сексуални емоции. Ако мъжът до теб, докато се е въздържал от секс с теб, се е самозадоволявал (най-малкото), вероятно не е асексуален. А е ясно, че ако смяташ, че наличието на секс във връзка е важно и без него ще ти се развалят отношенията и ще загубиш ценен ресурс, осигуряван от мъжа, вероятно го награждаваш от време на време. Все пак не ти коства кой знае какво усилие да си отваряш краката от време на време. Това значи ли, че имаш повече желание от родилите, на които желанието им било изчезнало за някакъв период? Не можем да знаем.

# 189
The Siren of Titan = Мамасита ли? newsm78
Коя друга да е?  Wink

# 190
Всъщност, Кукумицинка, виждаш това, което искаш да видиш, но това е друг въпрос.

Относно генерирането и повишаването на емоциите- това са хилядолетни и уважавани техники, практикувани от много хора. Няма нищо срамно в това да модифицираш сексуалността чрез когнитивните си способности. Натуралната сексуалност е като суров талант- може да е висока, но отработеното и осъзнатото винаги е по-смислено, запомнящо се и в крайна сметка, присъщо на човека.

Разликата е като между лакомник и кулинар. Това, че кулинарят извисява вкуса и яде малки порции не значи, че не обича храната. Това, че лакомникът е дебел не значи, че разбира от храна.

# 191
  • София
Всъщност за какво спорим?
Умниците да се въздържат, пък на глупаците нека им е зле.

# 192
Всъщност, Кукумицинка, виждаш това, което искаш да видиш, но това е друг въпрос.

Относно генерирането и повишаването на емоциите- това са хилядолетни и уважавани техники, практикувани от много хора. Няма нищо срамно в това да модифицираш сексуалността чрез когнитивните си способности. Натуралната сексуалност е като суров талант- може да е висока, но отработеното и осъзнатото винаги е по-смислено, запомнящо се и в крайна сметка, присъщо на човека.

Разликата е като между лакомник и кулинар. Това, че кулинарят извисява вкуса и яде малки порции не значи, че не обича храната. Това, че лакомникът е дебел не значи, че разбира от храна.

Единствено може да се имитира и да се генерира външната изява на сексуалните емоции, но не и вътрешното преживяване.

Между другото, бъркаш понятията. Кулинарят няма отношение към яденето, а към готвенето. Възможно е кулинар да яде огромни порции.

# 193
За мозъка няма значение. Нито за тялото. Това, което се случва, е това, което е. Може да изградиш връзка и симпатия с всеки. То и в това е риска от секса- че се случва, дори без да го осъзнаваш. Ти се забавляваш, а тялото ти казва, че си във връзка и то сериозна.

Човек може да генерира и да изживее абсолютно автентични емоции, неразличими от истинските. То дори е абсурдно да се напише, защото щом ги изпитваш, значи са истински. На биохимично и всякакво ниво. Със съответните хормони и невромедиатори.

Добре де, да кажем не кулинар, а гурме. Не се хващай за думата. Точните термини са гурман (ядящ огромни порции) и гурме- такъв, който подбира вкуса. Ясно е за какво става въпрос.

# 194
И се почна с убиването на темата от скука, досада и протяжни постове от Титаниевата Сирена.

Общи условия

Активация на акаунт