За или против чакането за секс в нова връзка?(опит за петъчна)

• 32 758
  • 920
  •   1
Отговори
# 360
Добре де, а ако прекарате 6 много интересни месеца, пълни с преживявания? Толкова много неща има за правене, като си млад и незает. Сега съм с две деца и дето се вика, да си стоим у дома и да правим секс е най-достъпното забавление. Ама да сте свободни и да не се пуснете по разни рафтинги, алпинизми, ресторанти, изложби, концерти, гори и планини...да дегустирате бири, вина, красоти...

Пък пука ми, ако после не стане- поне ще ми е било интересно 6 месеца. А и ще мога да разказвам на хората. Иначе какво? 6 месеца мърсуване. Не е много стилно и неповторимо.

На мен никога не би ми попречило наличието на секс на посещението на разни мероприятия. Вярвам, че и на повечето хора също. Въобще, да наричаш секса с човек, с който смяташ, че имаш някаква емоционална и сърдечна връзка, "мърсуване", ми е много анти. Когато човек е влюбен в партньора си, сексът е едно от най-силните и неповторими преживявания, които биха могли да се случат между двамата. Дегустирания на бира и вина не биха могли въобще да се класират.

# 361
Къде срещате истински и свестни мъже?Моля ви напишете ми адреса....

Ами благодарение на развитието на световната икономика, има едни структури от хора, наречени "екипи от програмисти". Обикновено съдържат голям процент разбрани и умни типове, които повечето кифли подминават.

Ма аз не си мачкам либидото, аз го сублимирам. А уж в тоя форум бяха големи разбирачи на Фройд...

Между другото, някои неща се усещат по-добре и по-пълно без секс.

Колко пъти обясних, че желание и напрежение ИМА през тия месеци, не е седене и чакане с плетка в ръка. Просто съзнателен избор да се отложи удоволствието.

Много искам да се запозная с мъжа, който е чакал толкова. Добре, друго ми е интересно. Как описваш секса след 6 месеца трепети и вълнения? С какво е по-различен? Предполагам мъжа е свършил за минута и половина ако не е правил секс през това време и не е мастурбирал редовно.

# 362

И факт. Всичките ми сериозни връзки + брака ми се заформиха с жени, които ми "бягаха" и не ми пуснаха секс от първа среща.

А тези, които пускаха от първа среща, с тях нищо сериозно не се е получавало. И не съм и искал да се получава.

Между секс на първа среща и секс след 6+ месеца връзка има безброй много положения.

Не бих излизала и не бих се натискала за връзка с човек, който смята, че проявява някаква благотворителност, ако прави секс с мен. Нито като жена, нито като мъж бих желала подобни отношения. През цялото време говоря за взаимно желаение.

+1

# 363
Ще е мастурбирал, много ясно.

# 364
Предполагам мъжа ......................... и не е мастурбирал редовно.
A, не е. В някаква друга реалност, друго измерение и на друга планета, тогава може и да не е лъскал бастуна. Тук, на Земята обаче, няма такива сила, която да го спре. Joy Joy Joy

# 365
Че защо да не го лъска? Егати разговора.  Embarassed Embarassed Joy

# 366
Че защо да не го лъска? Егати разговора.  Embarassed Embarassed Joy
Е, да де, смазвал шмайзера. Айде, да не е бастун. Joy Joy Joy ПП Питаш защо, ами за да е верен на желаната жена, но пък, ако мастурбира на нейна снимка от тела, изневяра ли е или е нечакане newsm78.

# 367
Помоему, периода на ухажване, на "случайните" докосвания, на погледите, на пеперудите в стомаха са най- хубавия момент от започването на връзката. На очакването, не на чакането. Чакала съм по съвсем прозаични причини и не нарочно, да го мъча. Аз съм по романтична натура явно, не мога и за секунда да си представя, че ще имам секс за една нощ или от първа среща. Не осъждам тези, които са по - разкрепостени, щом се чувстват добре да го правят. Аз съм си консерва. А външния вид лъже, той мъжът ми завалията очаквал сигурно тигрица, пък получи....абе, не беше добре работата Simple Smile
Хубавото е, че се научих и открих радостта от секса, макар и на по зрялата възраст от 22 години.
Дотогава явно не бях попаднала на подходящ партньор или предразсъдъците ми пречеха да се отпусна.
Но и двамата си спомняме с усмивка, голямото превземане на крепостта, то па една крепост...Simple Smile))

През времето, в което ме е "гонил" едва ли е седял на сухо, ама не ща и да питам:)

# 368
Винаги много се забавлявам с такива теми  Laughing Толкова вълнение, толкова дълбокомислие за единия секс  Stop Честно казано винаги ме е учудвало такова едно пресмятане, пък стратегии - цяло чудо

Как ли пък не ще чакам 6 месеца, за да си легна с някой който очевидно ми харесва  Rolling Eyes

# 369
Че защо да не го лъска? Егати разговора.  Embarassed Embarassed Joy
Е, да де, смазвал шмайзера. Айде, да не е бастун. Joy Joy Joy ПП Питаш защо, ами за да е верен на желаната жена, но пък, ако мастурбира на нейна снимка от тела, изневяра ли е или е нечакане newsm78.

Не е вярно. Според мен си казват: Я, колко е по-интересно и забавно да ходя на рафтинг, вместо да се правя на благотворително дружество и да правя секс с тая, или пък да лъскам бастуна.

# 370
В моя случай два, не шест:) И какво значи за единия секс? Не можем всички да сме еднакви. Какво пресмятане, направила съм го, когато съм искала. Или трябвало по- рано, за да съм в крак с другите.
Човек трябва да прави само това, което го удовлетворява. Чакане на сила или прибързване на сила не са добър вариант.

# 371
Все още не съм срещала мъж, който да свършва за минута и половина. Странно ми е, че съществува такъв феномен. За мен е дисквалифициращ.

"Когато човек е влюбен в партньора си, сексът е едно от най-силните и неповторими преживявания, които биха могли да се случат между двамата."

Сори, ама след три срещи няма как да си влюбен. Може да си хормонално ударен, замаян, но определено не е все още любов. Ама така го наричаме.

# 372
........................
Хубавото е, че се научих и открих радостта от секса, макар и на по зрялата възраст от 22 години.
.....................

Ти остай, аз има една далечна позната дето на 27г. откри радостта от секса(в смисъл девствена беше) и се омъжи за "магьосника", който я чака бая време да му даде "цветето си", ама после като и се отвориха очите, леле мале, развод ми дай, развод и то бърз, че сърце не трае(други части, де, ама съм деликатна). Whistling Laughing Wink

# 373
Не сравнявайте 2 с 6 месеца, има си голяма разлика..

# 374
В моя случай два, не шест:) И какво значи за единия секс? Не можем всички да сме еднакви. Какво пресмятане, направила съм го, когато съм искала. Или трябвало по- рано, за да съм в крак с другите.
Човек трябва да прави само това, което го удовлетворява. Чакане на сила или прибързване на сила не са добър вариант.

Не е до мнението на другите. В случая се дивим на това защо двама души, които очевидно се харесват и има привличане помежду им отлагат обмяната на телесни течности. Досега не получихме рационални аргументи.

Общи условия

Активация на акаунт