За или против чакането за секс в нова връзка?(опит за петъчна)

• 32 511
  • 920
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Какви мъже?

# 541
Сприхава и претенциозна Laughing

# 542

Скрит текст:
вярвай ми - има мъже, които са ходещ секс и удаде ли им се възможност на жените да са с такъв, дори да е само веднъж, обикновено не я пропускат. Възползват се от момента, пък после изпадат в размисли. И жени такива има, след които мъжете ходят като кученца и такава жена обърне ли им въобще внимание, последното нещо, за което ще мислят, е кога точно им е пуснала. Ще са щастливи като прасе в локва, когато и да стане, ако въобще стане.

Ей това даже и на живо съм го виждала няколко пъти. И с мъже, и с жени.

# 543
  • София
Разликата в нивото ни е именно там. ... Няма как да сляза там, където си.
Нофелет, забелязала съм, че умираш да натъртваш на някакво твое ниво, което нещастниците от бг мамма го нямат. И после не се сърди като ти казват, че мястото ти тук буди определени неприятни представи за теб.  Peace
Жалко, защото пък иначе притежаваш много хубаво чувство за хумор, когато решиш да го проявиш.

# 544
Аз пък имам чувството, че някой друг пише от тоя акаунт, нещо не е в стила на Телефона...преди изявите бяха главно закачливи с общи клишета за жените, а сега като че ли виждам по-насочени отговори, някои от които- доста прозорливи.

# 545
Разликата в нивото ни е именно там. ... Няма как да сляза там, където си.
Нофелет, забелязала съм, че умираш да натъртваш на някакво твое ниво, което нещастниците от бг мамма го нямат. И после не се сърди като ти казват, че мястото ти тук буди определени неприятни представи за теб.  Peace
Жалко, защото пък иначе притежаваш много хубаво чувство за хумор, когато решиш да го проявиш.
За теб нищо не съм казвал. Нито за нещастниците от Бг-мама.

Само за Кукумицина казах.

Аз изразих мнение, а тя започна да ме яде и обижда на лична основа.

Това е под нивото ми. Следователно няма да й отговоря. Не мога да влизам в калната кочина с прасенцето да се боря. Оставям го да си квичи и си говоря с чаровни дами като теб Simple Smile

# 546
Аз пък имам чувството, че някой друг пише от тоя акаунт, нещо не е в стила на Телефона...преди изявите бяха главно закачливи с общи клишета за жените, а сега като че ли виждам по-насочени отговори, някои от които- доста прозорливи.
Ний сме много бе! Да не омръзва.

# 547
  • София
Мерси, нофелет, поласкана съм за последното, но се надявам да си разбрал какво искам да кажа. Аз никога не деля хората на класи и нива, може би затова ми е дразнещо.

# 548
Остави я Кукумицинка, нещо е във фаза. Уж всичко й е наред, но когато човек прекалено много почне да обяснява как всичко му е наред, съвсем не иска деца, работата й е страхотна, гаджето й е страхотно...значи има поне 2-3 неща, които не са съвсем наред.

Аз пък деля хората. Няма как, те сами се разделят като олио и вода, колкото и да се правиш, че няма различия. Всъщност всички делят, но не си го признават.

# 549
Остави я Кукумицинка, нещо е във фаза. Уж всичко й е наред, но когато човек прекалено много почне да обяснява как всичко му е наред, съвсем не иска деца, работата й е страхотна, гаджето й е страхотно...значи има поне 2-3 неща, които не са съвсем наред.

От всички тези неща съм казвала единствено, че за момента не искам деца и едва ли някога ще поискам и то е било във връзка с някакво питане или коментар. Но да, харесвам си приятеля, харесвам си работата. Сигурно може и да са по-добри, чисто хипотетично, но съм доволна за момента.

# 550
Мерси, нофелет, поласкана съм за последното, но се надявам да си разбрал какво искам да кажа. Аз никога не деля хората на класи и нива, може би затова ми е дразнещо.
Аз ги разделям на нива в мига, в който когато си изразиш мнението по принцип, те се жегват в някаква си там дълбочинна тяхна си душевна житейска драма, откриват нещо от себе си там в твоите принципни слова и позиции и изригват в лична атака.

Да, тия са под нивото ми. Кво да направя Simple Smile

# 551
Няма нужда да го изпишеш експлицитно. Самият начин, по който го казваш, начинът, по който се появяваш и се защитаваш, е очевиден. Не само думите, а и цялостното поведение.

Интересно ми е защо още си с мъж, който не те вдъхновява да поискаш деца.

Иначе твоята ситуация ми е ясна, и аз съм я живяла на по-млада възраст. Не искаш да скочиш в дълбокото, искаш да се запазиш. Ама за съжаление годините минават бързо и запазен бързо преминава в стагниран, замръзнал, а след това- мумифициран.

# 552
Няма нужда да го изпишеш експлицитно. Самият начин, по който го казваш, начинът, по който се появяваш и се защитаваш, е очевиден. Не само думите, а и цялостното поведение.

Интересно ми е защо още си с мъж, който не те вдъхновява да поискаш деца.

Иначе твоята ситуация ми е ясна, и аз съм я живяла на по-млада възраст. Не искаш да скочиш в дълбокото, искаш да се запазиш. Ама за съжаление годините минават бързо и запазен бързо преминава в стагниран, замръзнал, а след това- мумифициран.

А да си се замисляла, че може да имам лични причини, за да не желая да имам деца? И те да не са свързани изобщо с мъж? Ако много ми се прииска някой ден да имам деца, предпочитам да си осиновя.

# 553
Ама какво има да се коментира.

Самият факт, че само за 2 поста стигна дотам да коментира уменията ми в леглото.... дето нито са й работа, нито има данни за тях.... е показателен.

Почнеш ли без причина ad hominem, на мига ти лъсват всичките комплекси и проблеми.

Ама не го разбират.

# 554
Неконсумирана връзка за мен не е връзка. Да опознаеш някого преди да задълбочиш отношенията е едно, секса е част от задълбочаването им, но 6 месеца връзка без секс е нещо друго, но не и партньорство. Иначе Мамасита я разбирам, бих могла да се съглася с нея, стига да не е толкова крайно колкото се изказва, иначе има доста логика. Ако са поразграничени видовете отношения, се разбира по-ясно замисъла с изчакването.

Общи условия

Активация на акаунт