За или против чакането за секс в нова връзка?(опит за петъчна)

• 32 515
  • 920
  •   1
Отговори
# 585
Няма жени бройкаджийки, има златотърсачки.
То да видиш. Имам приятелка, която в младите си години събираше бройка след бройка, без чувства, без повторение, просто се забавляваше. Това продължи до към 26-27 годишна възраст, Сега е щастливо омъжена с две деца.

# 586
И какво, хвали ли се с бройката си? Може ли както мъжете да си каже бройката сред компания от себеподобни и да получи потупване по рамото?

# 587
Няма жени бройкаджийки, има златотърсачки.

Какво се разбира под жена бройкаджийка ? Такава, която инициира ранен секс ли ?

# 588
Май трябва да чистим терминологията тепърва Simple Smile А уж 40 страници е бистрено.

Какво е "ранен секс" - след един час? След едно питие? След една нощ? След една седмица?
Времето за секс е по лична преценка, при това по споразумение между двама (или повече) участници Grinning Как може да бъде оценено като рано или късно?

# 589
И какво, хвали ли се с бройката си? Може ли както мъжете да си каже бройката сред компания от себеподобни и да получи потупване по рамото?
Може, казваше си я, никой не я е съдил. Познаваме я достатъчно добре, за да я оценяваме по другите ѝ качества, а не по това с колко мъже е била.

# 590
Май трябва да чистим терминологията тепърва Simple Smile
Какво е "ранен секс" - след един час? След едно питие? След една нощ? След една седмица?
Всичко преди 6 месеца  Mr. Green

# 591
По-горе обясниха. Такава, която сменя мъжете често и ги колекционира.

Но лошото е, че не може да се хвали. Тоест язък за колекцията.

Съни, казвала е на вече познати хора, добронамерени. А мъж може да се похвали и на нова компания и няма да го мислят за каквото-там-мислят за жените със същата бройка.

Проблемът е, че мъж с 50 бройки ще е в много по-добро психическо състояние от жена с 50. При жена с 50 вече почвам да си мисля за някакъв тип опит за самонараняване.

# 592
Моите не са 50, но не са много далеч от това число. От какво трябва да се притеснявам?

# 593
Добре де, кой го интересува бройката на другия? Критерий за какво е? Защо трябва да се хвалиш с това или да се оплакваш от това? Не го разбирам. И за мъж и за жена, които ми кажат бройка над 100, ще си помисля едно и също - че не са си губили времето с анализи.

# 594
  • София
Що, ти хвалиш ли се наляво и надясно, че си имала двама в живота си?
Трябва ли да се обсъжда бройката?
Моят мъж, с който съм от 14 години, нито веднъж не ме е попитал с колко мъже съм спала преди него.

# 595
Може ли да споделите как жена се хвали че е оправила мъж ?

Примерно Wink

# 596

За Мамасита е 6 месеца. За мен е всичко от час до 3-4 седмици Mr. Green , освен ако не познаваш човека по-отдавна. Тогава вече понятията ми за ранен секс доста се размиват, защото отношенията може да имат предистория.

# 597
А ако евентуално целта на колекцията не е да се хвали, а да й е кеф? Все пак, не на всеки му е цел в живота да е хвалипръцко и голямата работа?

---
А иначе имам връзка, при която сексът е чакан 6 месеца - бяхме на различни континенти до шестия. Сексът беше страхотен. Връзката се провали.
При липса на географска обремененост (а дори и при наличието й, но леснопреодолима) повече от няколко седмици не чакам.

# 598

За Мамасита е 6 месеца. За мен е всичко от час до 3-4 седмици Mr. Green , освен ако не познаваш човека по-отдавна. Тогава вече понятията ми за ранен секс доста се размиват, защото отношенията може да имат предистория.
Понякога може точно заради предисторията да се забавят сексуалните контакти.

# 599
В някои ситуации психолозите се интересуват, защото е диагностичен критерий за някои разстройства на психиката и личността. Зависи, разбира се, от възраст и житейска ситуация, но общо взето не е добър знак.

При добър подбор човек може да разбере повечето неща за секса с не повече от 10 партньори, дори и с по-малко. В крайна сметка сексуалният опит е въпрос на разнообразие и самопознание, не на бройка.

Всъщност за мен ранен секс е преди 1-2 месеца. 6 месеца е по избор, заради напрежението, преживяването, заигравката, защото е интересно и защото сме хора.

Общи условия

Активация на акаунт