За или против чакането за секс в нова връзка?(опит за петъчна)

• 32 637
  • 920
  •   1
Отговори
# 615
А какво е това "друго", което ще е толкова неприемливо? Например да се разберете да сте поне ексклузивни партньори за секс, за да не си пренасяте болести? Или да излизате и по други видове срещи?

Едва ли ще ти каже- айде сега, вече е време да ми нарежеш салата, защото искам да сме двойка.

# 616
Може да ти каже, че е влюбен, че иска да те запознае с майка си, че иска да живеете заедно...

# 617
Ами казваш "Не" и продължавате със секса. Защо да го гониш на момента?

# 618
Оле, съвсем изтрещяхте Simple Smile

И все пак, Мамасита, криво смяташ.
Ето един консервативен сценарий: начало - 16 г., по 1 партньор средно на година (можем да усредним няколко забежки и няколко по-дълги връзки), установяваване (брак или каквото там) - на 26. Само дотук са 11 партньора.
Развод (като при теб, нали така беше). Няколко флирта с бърз секс за утеха, една-две мало/среднотрайни връзки - още 5-6-7-8. Второ установяване.
Получават се 16-20.
И това само преди човек да навърши 40.. и без да е включено кръшкане от семейното ложе Grinning А после криза на средната възраст и съпътстващата нужда от одобрение? Grinning

# 619
Параход, не е точно така. За полово предаваните болести си има изследвания, които всеки с активен полов живот си прави през 2-3 месеца. Моят случай е малко по-особен понеже правя секс както с мъже така и с жени, затова превенцията е топ приоритет. Досега, да чукна на дърво, не съм имала премеждия.

The Siren of Titan Тези партньори са за секс, очевидно. Някои от тях са recurring characters, можем да кажем, че малък процент от тях са постоянни партньори. Защо трябва да търсим смисъл в броя на партньорите? С какво аз съм по-различна от теб, например? (доколкото разбирам от писанията ти, твоята бройка е в другия край на спектъра) Кое е деструктивното? Радвам се на нормален живот, както в спалнята, така и извън нея.  

# 620
Ами казваш "Не" и продължавате със секса. Защо да го гониш на момента?
Защото господинът се чувства кофти, че го ползваш само за вибратор и се почва едно врънкане, мрънкане и т.н. и ти отива удоволствието от секса.

# 621
За полово предаваните болести си има изследвания, които всеки с активен полов живот си прави през 2-3 месеца.  
За съжаление не е вярно. Това, което правиш, е похвално, но смятам, че си в много тясно малцинство. Обобщено от личен опит, опит на хората около мен и опита на лекари (не един-двама) в тази област.

# 622
Гледам и не вярвам на ушите си  Laughing

# 623
Оле, съвсем изтрещяхте Simple Smile

И все пак, Мамасита, криво смяташ.
Ето един консервативен сценарий: начало - 16 г., по 1 партньор средно на година (можем да усредним няколко забежки и няколко по-дълги връзки), установяваване (брак или каквото там) - на 26. Само дотук са 11 партньора.
Развод (като при теб, нали така беше). Няколко флирта с бърз секс за утеха, една-две мало/среднотрайни връзки - още 5-6-7-8. Второ установяване.
Получават се 16-20.
И това само преди човек да навърши 40.. и без да е включено кръшкане от семейното ложе Grinning А после криза на средната възраст и съпътстващата нужда от одобрение? Grinning

Ето ти по-добър сценарий:
Започване на полов живот на 18-19, след гимназията. На 16 не е време за връзки, а за учене и поставяне на основи. 2-3 дългосрочни връзки , по 2-3 години, може и повече връзки и на 30 вече може да ти се изясни за кого да се омъжиш. Дотук- най-много 4-5.

При развод може да ги докараш до 10, ако ги отсяваш по-рано, защото там вече сексуалните връзки са усложнение и дори да са за утеха, ти крадат от времето с детето.

Някой писа, че понякога е по-добре да се снабдиш със секс играчки.

Бих казала, че в момента водя активен полов живот, ама защо ли така няма нужда да се тестваме на 2-3 месеца...

# 624
За полово предаваните болести си има изследвания, които всеки с активен полов живот си прави през 2-3 месеца.  
За съжаление не е вярно. Това, което правиш, е похвално, но смятам, че си в много тясно малцинство. Обобщено от личен опит, опит на хората около мен и опита на лекари (не един-двама) в тази област.

Така е, и аз чувам същото, за жалост

# 625
Мамасита,
така мислиш ти и група съветски учени Simple Smile
Сексиграчките пък кога са били пречка за търсенето и намирането на сексуални партньори?

# 626
Сексуалните партньори са личности, със своите изисквания, ограничения и драми.

Не е в морала, а в това, че понякога на човек не му трябва още драма.

# 627
Не е в морала, а в това, че понякога на човек не му трябва още драма.
Понякога е така, а понякога цитираното е просто синоним на рутина и скука.

# 628
Не, липсата на драма значи, че мога да си запълня живота с интересни неща по свой избор. Нямам нужда от външни обстоятелства, за да ми е интересно. Търсещите драма също са вид патология. Рутина не е синоним на скука, напротив, за да си креативен, трябва да има някаква рутина, а не хаос. Мит е, че интересните хора са и хаотични, напротив, повечето са много дисциплинирани и са махнали излишното.

Още повече, че дължа на детето си в живота ми да няма излишна драма. Виж ако си млада и свободна- може. Или ако не си виждала истинска драма и си мислиш, че става въпрос за лека пиперливост в живота. А всъщност ако си имал истински проблеми, после не ти се иска никаква драма.

# 629
Именно, при жена с дете/деца, нова връзка се случва по по-различен начин и мислиш за различни неща, свободните мислят и действат по съвсем различен начин. На теб ти е трябвало не допълнително напрежение, а сигурност, на други им трябва просто секс, на трети друго.

Общи условия

Активация на акаунт