За или против чакането за секс в нова връзка?(опит за петъчна)

• 32 418
  • 920
  •   1
Отговори
# 765
Бих искала да попитам какво толкова много разбираш за един мъж след 5 срещи? Или след 10. Или след 15. Кое е това, което преценяваш в него?

The Siren of Titan, за кои последствия говориш? Това е секс, нищо повече.

Със сигурност има какво да разбереш. Така се сформира връзка.

Ако вярваме на някои научни изследвания, на една жена и трябват точно 3 секунди за да прецени дали евентуално може да си легне с даден мъж...

Не съм сигурна за другите, но мен в повечето ситуации ми е леко некомфортно да си представям секс с някой, който току-що съм срещнала. За 3 секунди мога да преценя единствено дали ми е симпатичен или не Laughing .

# 766

Ако вярваме на някои научни изследвания, на една жена и трябват точно 3 секунди за да прецени дали евентуално може да си легне с даден мъж...

Толкова са ми необходими и на мен.

# 767
Виж сега, едно е да гоориш за бизнес отношения и съвсем друго за лични и ако не знаеш дали бизнес партньора ти си е свършил работата и трябва да го проверяваш, това означава че нямате добри комуникации Wink.
Не схващаш за какво говоря. Simple Smile

Както и да е, някои се отплеснаха в доста имагинерни ситуации.

# 768
Босоножке, разликата е там че първоначално при вас е нямало искри и не си го харесвала, за това и ти е трябвало толкова време! Ако имаше мигновено привличане нито щеше да те преследва толкова месеци да излезеш с него, нито ти щеше да излезеш с него от кумова срама.

Ако вярваме на някои научни изследвания, на една жена и трябват точно 3 секунди за да прецени дали евентуално може да си легне с даден мъж... Случвало ми се е да излизам с страхотен мъж в продължение на много месеци, но така и не успях да погледна на него като на потенциално гадже и така си и останахме само приятели, без да стигаме до секс.... Явно че на някои им трябва повече време за да се научат да харесват, или обичат някой, но при други това не е необходимо защото нещата се случват по бързо и нямат нужда да чакат да припламне искрата Wink.
Не  е точно така .

За 3 секунди нищо не мога да преценя. Не съм такъв факир като вас пишещите тук. Whistling

Последна редакция: ср, 15 юли 2015, 00:08 от Анонимен

# 769
Всъщност Кикамора е права. За около 3 секунди преценяш "бих, не бих легнала". Не е задължително да се случи, разбира се.

# 770
Аз имам един въпрос към вас , който не е много по темата .
Кога махате презерватива ,смисал ако сте на друг вид контрацептив против забременяване или сте навити той да ви пази , става въпрос от здравословна гледна точка ? Имам една позната , която кара приятелите си да се изследват за по сериозните болести ,ако искат да го правят без , според вас това нещо нормално ли е  или прекалено , защото и аз лично не мога да преценя  newsm78

# 771
Хората сме различни, но ако имаше едно силно привличане просто никакви теории за отричане нямаше да са валидни Simple Smile. При вас просто е липсвало, а и има хора които въпреки първоначалното " непривличане" се научават да се харесват и да се обичат  Peace
При мен нещата са точно на обратно, ако не ме привлекат в първите 3 секунди, за цял живот си остават в графа приятели. С моя се познавахме от няколко месеца но не бяхме излизали заедно, но подсъзнателно знаех че го харесвам и бих искала да излизам с него.

Последна редакция: ср, 15 юли 2015, 00:12 от bubanka

# 772
При мен нещата са точно на обратно, ако не ме привлекат в първите 3 секунди, за цял живот си остават в графа приятели.

Е същата съм и аз.

Последна редакция: ср, 15 юли 2015, 00:12 от bubanka

# 773
Връзката ми нещо се прецака.
В общи линии бях написала, че ако имахте силно привличане в самото начало, никакви теории за въздържание, отричане и т.н нямаше да са валидни. Хората сме различни и някои въпреки първоначалната липса на искри, може да се научат да се харесват и да се обичат, но при мен ако няма такива в първите 3 секунди ще си останат завинаги в графа приятели. С моя се познавахме половин година, но никога не бяхме излизали на среща, но подсъзнателно знаех, че го харесвам и че бих искала да излизам с него Wink. Та именно в такива случаи, когато нещата са ясни, има взаимно привличане просто не виждам смисъл да седим и да чакаме няколко месеца. При вас е имало ухажване, но само от негова страна и чувствата ви не са били взаимни.

# 774
Съгласна съм,че теорията е вярна.Дори и за мъже,които по никакъв наин не може и няма как да ''си легнем заедно'',но мога да кажа кой ми действа сексуално и кой не от запознаството.
Но аз си падам по вървежни  Peace - не мога да се ''науча'' да харесвам някого.Или искам да спя с него или не и сме приятели.

# 775
В общи линии бях написала, че ако имахте силно привличане в самото начало, никакви теории за въздържание, отричане и т.н нямаше да са валидни. Хората сме различни и някои въпреки първоначалната липса на искри, може да се научат да се харесват и да се обичат, но при мен ако няма такива в първите 3 секунди ще си останат завинаги в графа приятели. С моя се познавахме половин година, но никога не бяхме излизали на среща, но подсъзнателно знаех, че го харесвам и че бих искала да излизам с него Wink. Та именно в такива случаи, когато нещата са ясни, има взаимно привличане просто не виждам смисъл да седим и да чакаме няколко месеца. При вас е имало ухажване, но само от негова страна и чувствата ви не са били взаимни.
Леле, как решавате кой, как и  какво подсъзнателно е харесвал /чувствал? Изумявам в този форум .
Аз мога така категорично само за себе си да говоря. Stop

Надали ако е било както предполагаш днес щяхме да сме тук в такова положение, ама нейсе .

Аз съм страшно недоверчив човек и много време ми трябва за да повярвам на някого .И пак си имам 2 наум .
Това е основната причина, не нехаресването и нямането на тръпка и тем други спекулации.
 Важното е ,че днес сме щастливи , имаме общ дом ,дете , бъдещи планове ,дълготрайна и здрава връзка и тръпка .Все още и въпреки всичко .  Flutter

Последна редакция: ср, 15 юли 2015, 00:25 от Анонимен

# 776
Аз за няколко секунди действително мога да кажа с кого не бих правила секс, веднага ми стават антипатични някои, както и да се държат. Пък вече от останалите ествено, че би отпаднала голяма част впоследствие, след повече време - минути, часове, дни, седмици...

# 777
  • Лутаща се
Стига сте се правили на ударени, сто начина има. Не е само до физика, има си признаци. Включително и по говор, изказ и жест, както и емоционалност.

Четох, четох, но ще лягам. Ще дочитам утре.

На това обаче ще отговоря. Цитирам само тази част, но е ясно какво казва Мамасита.
Да, но аз от личен опит знам, че това не е вярно.
Личният ми опит: Страхотен мъж, с невероятно излъчване, добра физика, страхотен събеседник, с чувство за хумор и блясък в очите.
Сексът с него.........провал. По-заешки секс не бях правила. Абсолютно хаотичен, блъскане напосоки. Иначе с много добър размер, невероятна любовна игра и френски ласки. Но като се стигна до същински полов акт......мали, мали  ooooh!

Та, Мамасита, лъжат всякакви външни белези и чакането определено не си струваше. Упс, пардон.....отлагането  Rolling Eyes

# 778
Леле, как решавате кой, как и  какво подсъзнателно е харесвал /чувствал? Изумявам в този форум .
Аз мога така категорично само за себе си да говоря. Stop

Надали ако е било както предполагаш днес щяхме да сме тук в такова положение, ама нейсе .

Аз съм страшно недоверчив човек и много време ми трябва за да повярвам на някого .И пак си имам 2 наум .
Това е основната причина, не нехаресването и нямането на тръпка и тем други спекулации.
 Важното е ,че днес сме щастливи , имаме общ дом ,дете , бъдещи планове ,дълготрайна и здрава връзка и тръпка .Все още и въпреки всичко .  Flutter

Никой не омаловажава връзката ти, но просто е градена на друга основа, която при други хора може да е по удачния вариант. Факт е обаче, че ако не беше те преследвал нямаше да си с него, докато примерно аз знаех, че иска да съм с него, но не ни се е налагало да се преследваме защото нещата са били взаимни. По твоята логика на мен също ми е чудно когато някои, след дългогодишно приятелство стават гаджета, но какво да се прави, хората сме различни. Просто всеки се нуждае от различно време и различни фактори, за да създаде една здрава връзка.

# 779
Съгласна съм,че теорията е вярна.Дори и за мъже,които по никакъв наин не може и няма как да ''си легнем заедно'',но мога да кажа кой ми действа сексуално и кой не от запознаството.
Но аз си падам по вървежни  Peace - не мога да се ''науча'' да харесвам някого.Или искам да спя с него или не и сме приятели.

Peace
Потвърждавам - и аз така.
Не са ми нужни сто години, за да знам  Wink
По заучени неща не си падам

Общи условия

Активация на акаунт