За или против чакането за секс в нова връзка?(опит за петъчна)

• 32 381
  • 920
  •   1
Отговори
# 795

Иначе и на мен ми се е случвало да изчаквам, защото ми се е струвало, че няма привличане, да изградим приятелство  и то истинско и после по грешка да си легнем и да се получи вулкан и истинска любов. Това е сегашната ми връзка и отне много време да се случи, но определено не беше планирано да е така.

Ох Аман, как си легнахте погрешка?  Laughing Ако ти се разказва, разбира се. Спомням си едни твои отдавнашни колебания между хора, които са страхотни, но нямаш тръпка към тях и ми стана интересно как се е родила тръпката пост-грешката.

# 796
да, това става късни 20 обикновено. поне аз сто пъти повече предпочитам интелигентен и сошъли окуард мъж, който да ми е на нивото, от местния чаровен селски ебач. Поне около мен, сошъл окуарднес е новото черно. Но хората си се чукат и си се множат...често по между си и си правят сошъли окуард дечица.
Аз не съм сошуали акуард.. и не се чувствам добре с такъв човек.А пък нито аз нито мъжът ми сме ''разпоретината и местният ебач''.
Има достатъчно красиви,интелигентни и без проблеми в общуването - като мен.Иначе сошуали акуард стават харесвани и защото такива хора в един момент могат да станат и финансово привлекателни.
А парите правят много за привлекателността.

# 797
оо то беше след този пост ...тогава изобщо не визирах този човек, защото с него бяхме приятели, но аз много го харесвах, но не и сексуално. Тогава, пак писах в темата, срещнах един човек, по-голям и разведен с деца, и имах много силна тръпка към него. Та с него почнахме връзка и нещата вървяха добре и тн. След няколко месеца имаше коледно парти от работа, на което накрая останахме само аз и въпросният много добър приятел и затворихме заведението и така. След което бях много объркана, но се разделих с другия човек и тръгнах със сегашния си приятел. Беше доста трудно в началото за мен, защото аз бях в лошо положение на работа, и се притеснявах това да не ми утежни ситуацията. Но нещата се наредиха и така.
В него наистина се влюбих лудо Simple Smile
И двамата сме сошъли окуард, та сигурно заради това не сме успели да се разберем по-бързо.

# 798
да, това става късни 20 обикновено. поне аз сто пъти повече предпочитам интелигентен и сошъли окуард мъж, който да ми е на нивото, от местния чаровен селски ебач. Поне около мен, сошъл окуарднес е новото черно. Но хората си се чукат и си се множат...често по между си и си правят сошъли окуард дечица.
Аз не съм сошуали акуард.. и не се чувствам добре с такъв човек.А пък нито аз нито мъжът ми сме ''разпоретината и местният ебач''.
Има достатъчно красиви,интелигентни и без проблеми в общуването - като мен.Иначе сошуали акуард стават харесвани и защото такива хора в един момент могат да станат и финансово привлекателни.
А парите правят много за привлекателността.

Да, така е. Но предполагам секи харесва себеподобните си. Аз винаги съм била в по-такава среда и предполагам просто с някой много "smooth"  не бих усетила никакви допирни точки.
По принцип за мен умението да общуваш е умение, а не качество. Тоест, има красиви хора, които не умеят да общуват, както и умни хора, които също не умеят да общуват, не мисля, че физическото привличане е свързано с умението да общуваш.
А и умението да общуваш е много специфично. Тъй като моята тълпа например, много по-голям шанс има да общува по добре с мен, отколкото с теб. Въпрос на субултура.
в моята среда умението да общуваш като термин го свързваме с омразните ХР, които за нас са леко празноглави хора, не разбиращи от нищо конкретно и с неясна функция.
Та искам да натъртя, че нещата са въпрос на вкус и този вкус хич не е универсален.

# 799
Ако няма физическо привличане за мен е абсолютно невъзможно да съм с даден човек. Peace .

Абсолютно и категорично  Peace
Аз все си се питам:Ако тези,които ни харесват физически не ни обърщат внимание,а пък ни обръщат внимание само такива,които не ни харесват физически - какво става?
хайде да не си представяме такива апокалипсиси Simple Smile
е, то нещата са на скала, не са бинарни... да не говорим, че се и променят . Един слаб секс прави и най-сексапилния мъж неатрактивен.

# 800
Да променят се ...искаш да кажеш, че ще си направи пластична операция, ще отслабне с 50 кила и ще спре да хърка?  Mr. Green
Колкото за секса... Представи си че чакаш 6 месеца и установяваш, че хич не го бива в леглото Simple Smile и няма ли да те е яд, че си си пропиляла времето? Ако ще се разочаровам по добре да е в началото.

# 801
Ако няма физическо привличане за мен е абсолютно невъзможно да съм с даден човек. Peace .

Аз все си се питам:Ако тези,които ни харесват физически не ни обърщат внимание,а пък ни обръщат внимание само такива,които не ни харесват физически - какво става?
е, то нещата са на скала, не са бинарни... да не говорим, че се и променят . Един слаб секс прави и най-сексапилния мъж неатрактивен.
Ама да де,но да си представим някой ,който не ти харесва за секс изобщо.Приятен,умен,общи интереси,интересни разговори,но не те привлича сексуално.

# 802
Ами такива мъже са ми в графата приятели Simple Smile.

# 803
Да променят се ...искаш да кажеш, че ще си направи пластична операция, ще отслабне с 50 кила и ще спре да хърка?  Mr. Green

а, не знам, около мен всички спортуват като луди Simple Smile
 едно спортно поддържано тяло и едно грозно лице могат да бъдат много привлекателни за мен. Хъркането пък съвсем не ми влияе на избора Simple Smile
Но аз съм фетишист, по принцип. Плешив мъж, ако е с хубаво тяло, може да ми хареса повече от такъв с коса.

# 804

Ама да де,но да си представим някой ,който не ти харесва за секс изобщо.Приятен,умен,общи интереси,интересни разговори,но не те привлича сексуално.
еми ако не ти харесва изобщо, тогава няма какво да се занимаваш с него. Но ако само такива ти обръщат внимание, тогава значчи може би куца твоята атрактивност (тук не говоря за теб, а хипотетично) тоест мъжете, които са по-привлекалелни проявяват интерес към по-привлекателни от теб жени. И все пак ако всичко беше толкова сложно, нямаше да сме 6 милиарда, в болшинството си не особено красиви хора, на тази планета. явно и грозните се чукат и правят деца...

# 805
Хубаво ама не всички мъже спортуват и не всички си падаме по плешиви и хъркаши мъже Simple Smile.

# 806
кикамора, ами както казах, тогава трябва да поработиш над твоята собствена привлекателност или пък интелект, и ще имаш по-голям избор от мъже. Ако пък не става, явно това е твоето ниво и според това трябва да избираш.
А относно хъркането, нищо не разбирате. И баща ми и дядо ми така хъркат, че прозорците се чупят. а са супер мъже.

Намирам го за много мъжествено  Grinning.
В интерес на истината, тук, хората от средна класа нагоре спортуват задължително и много редовно и е част от хигиената.

# 807
Хахаха отплесна се струв ми се Simple Smile. Говоря по принцип и от 10 години съм с един и същ и с този, който съм искала.
Хубаво е да четеш преди да правиш тъпи заключения, защото ако някой трябва да прави заключения на базата на трите ти мнения във форума, няма да са много лицеприятни.

# 808
тогава трябва да поработиш над твоята собствена привлекателност или пък интелект, и ще имаш по-голям избор от мъже. Ако пък не става, явно това е твоето ниво и според това трябва да избираш.

И аз това си мисля по принцип.Не мисля,че Кикимора се е мъчила да се секси с мъжа си,без да го харесва ..
(Аз съм друга бира  Laughing Sunglasses мъж ми е Аполон по моите критерии,веднага желаех да правя секс с него Whistling)

# 809
ами ти ми задаваш въпрос, и аз ти отговарям. няма начин да те харесват само хора, които не са ти привлекателни и всичко у теб да е наред.
Значи има нещо, което трябва да се промени така, че да си привлекателен за твоята таргет група.

под "теб" не визирам теб кикамора, а лирическата героиня, която ти визираш хипотетично с въпросите си. А пък заключения всеки е свободен да си прави.  

Относно чакането, за мен е тъпо да се прави каквото и да е било по шаблон. Както и е малко глупаво да се съди по шаблон. Истории дал Господ и за хора, които веднага са си легнали, така и за хора, които са чакали с години по една или друга причина.

Последна редакция: ср, 15 юли 2015, 02:04 от OX'AMAH

Общи условия

Активация на акаунт