За или против чакането за секс в нова връзка?(опит за петъчна)

• 32 377
  • 920
  •   1
Отговори
# 810
Боже ти четеш ли изобщо или просто да се намираш на приказки? Какви въпроси какви 5 лева, каква лирическа героиня? Отдавна ми е минало времето да се мъча да се харесвам на който и да било, но виж за теб това е доста актуално в момента, така че можеш да приложиш съветите си за себе си, вместо да подскачаш от колега на колега...

# 811
ами ти ми задаваш въпрос, и аз ти отговарям. няма начин да те харесват само хора, които не са ти привлекателни и всичко у теб да е наред.
Значи има нещо, което трябва да се промени така, че да си привлекателен за твоята таргет група.

под "теб" не визирам теб кикамора, а лирическата героиня, която ти визираш хипотетично с въпросите си. А пък заключения всеки е свободен да си прави. 
Мисля,че не е до външност тук.Просто много е насаден модела красив,с хубава професия,добро образование,мил и умен.А някой път не става,защото жената не е това,но търси и ''другите са й под нивото''.
Когато единия не харесва достатъчно другия,тук виждам чакането да си легнат.Защото дори и сексът за 1 нощ (на що годе трезва глава,разбира се) е най-вече базиран на сексуалното привличане.А обратното е трудно и бих казала гадно - всичко друго без секса.

# 812
тогава трябва да поработиш над твоята собствена привлекателност или пък интелект, и ще имаш по-голям избор от мъже. Ако пък не става, явно това е твоето ниво и според това трябва да избираш.

И аз това си мисля по принцип.Не мисля,че Кикимора се е мъчила да се секси с мъжа си,без да го харесва ..
(Аз съм друга бира  Laughing Sunglasses мъж ми е Аполон по моите критерии,веднага желаех да правя секс с него Whistling)
Ами според мен това е оптималният и естествен вариант.

# 813
ами ти ми задаваш въпрос, и аз ти отговарям. няма начин да те харесват само хора, които не са ти привлекателни и всичко у теб да е наред.
Значи има нещо, което трябва да се промени така, че да си привлекателен за твоята таргет група.

под "теб" не визирам теб кикамора, а лирическата героиня, която ти визираш хипотетично с въпросите си. А пък заключения всеки е свободен да си прави.  
Мисля,че не е до външност тук.Просто много е насаден модела красив,с хубава професия,добро образование,мил и умен.А някой път не става,защото жената не е това,но търси и ''другите са й под нивото''.
Когато единия не харесва достатъчно другия,тук виждам чакането да си легнат.Защото дори и сексът за 1 нощ (на що годе трезва глава,разбира се) е най-вече базиран на сексуалното привличане.А обратното е трудно и бих казала гадно - всичко друго без секса.
ми не знам...да ти кажа в моя случай и двамата много сме се харесвали, каакто се оказа, и то в продължение на една година, през която аз все бях с други мъже, но си го харесвах него. така, че явно не е универсално правило. Иначе той мен ме е харесал още когато ме е видял, а аз него го харесах сигурно някъде след 4-5тия път, когато излезнахме (като приятели и колеги).

Но за мен тези неща много се променят. Например мъжът, който най-много някога ме е привличал фиически, той е женен и ми беше любовник едно време. Та този човек има толкова неприятен характер и същевременно не е никак добър любовник, че тотално ми изчезна привличането към него. Чисто физически сега ми е отблъскващ, а физическото привличане беше Ниагара.
И обратно със сегапния ми приятел, чак когато спахме за първи път усетих колко невероятно си пасваме физически, даже на ниво миризма.

Та за мен наистина се променят нещата. Особено след секса. Заради това по принцип е хубаво да не се чака много.

Последна редакция: ср, 15 юли 2015, 02:21 от OX'AMAH

# 814
То ако видя един мъж и не ми трепне отвътре и не предизвиква никакъв сексуален интерес, дори да минат 6 месеца пак няма да ги има. Въпроса е кога ще го направя и ако привличането е силно, не виждам смисъл да изчаквам 6 месеца... Дори в последствие тази връзка да не стигне до никъде, пак не бих съжалявала.
Имам една близка дружка ,която все и трепва нещо и бройката може да засенчи доста Саманти  от едноименния сериал именно след такова трепване.

Заряза си мъжа и децата ,  няма самоконтрол и само някой по така да я загледа и вече са във връзка, защото какво да чака когато има тръпка. Надали е чакала някога .
Живее по 1-2 години с някого ,но като мине първоначалната тръпка и е аут, като междувремнно поне 2 други си върти .
На 50+ е вече ,познавам я от 20 години . Омъжи се за трети мъж и пак му изневерява и все търси идеалния за нея. Но само от нея точно тази дума за тръпненето и не-устояването на сексапила на някой мъж съм я чувала.  newsm78
Е, да ама се омъжва за трети път жената. А други си пускат теми "къде да срещна мъжа на мечтите си", "защо не идва идеалният", "има ли шанс на 30" (и себе си слагам в тази категория).
А жената си живее с пълна сила. На к4рвите обикновено им върви в личния живот и забърсват свестни мъже.

# 815
Хората сме различни, но ако имаше едно силно привличане просто никакви теории за отричане нямаше да са валидни Simple Smile. При вас просто е липсвало, а и има хора които въпреки първоначалното " непривличане" се научават да се харесват и да се обичат  Peace
При мен нещата са точно на обратно, ако не ме привлекат в първите 3 секунди, за цял живот си остават в графа приятели. С моя се познавахме от няколко месеца но не бяхме излизали заедно, но подсъзнателно знаех че го харесвам и бих искала да излизам с него.

Ахахаха, не нищо не ми е липсвало. Не виждам как ще харесам мъж за 3 секунди, освен визуално, което не винаги е гаранция, че връзката ще е страстна. Мога да намирам някого за много красив, но това не значи, че между нас има химия. И не съм се учила никога да харесвам някого насила.

# 816
СлънцеЛуна, съгласна съм с теб. На мен никога не ми се е случвало за секунди да харесам някого истински, дори на физическо ниво.

# 817
Аз имам един въпрос към вас , който не е много по темата .
Кога махате презерватива ,смисал ако сте на друг вид контрацептив против забременяване или сте навити той да ви пази , става въпрос от здравословна гледна точка ? Имам една позната , която кара приятелите си да се изследват за по сериозните болести ,ако искат да го правят без , според вас това нещо нормално ли е  или прекалено , защото и аз лично не мога да преценя  newsm78
Разбира се, след като се изследвахме. СПИН, Хеп. В и С, някои други работи. Колкото до пазенето от бременност, когато си над 30 и няма да е драма да имаш дете, по-често е по метода "прекъснат полов акт, без прекъсването". Днес пазенето става на годинка вече.

# 818

Преценявах му характера (как се държи с приятели, близки, помощен персонал, жени, деца ,възрастни) ,маниери , човечност , интереси,слава между приятели и познати както и склонността да се съобразява с партньора. Дали ще се живее леко с него ,или ще е драма всичко.  Peace

6-те месеца са и защото повечето хора могат, както вече писах, да задържат маската дотогава. След това почват да се издават, дори в началото да са били перфектни.

А виждането всеки ден ми е прекалено, дори много да се кефя на човека. Един от съветите на Дон Хуан, който спазвам, заедно с други. Не се овъртолвай прекалено с гаджето, бъди понякога недостъпен.
След 6 месеца независимо дали правите секс или не, маската така или иначе ще падне. Никой не издържа толкова дълго време, а и ако не му пускаш гювеч, може да те разкара много по рано. Не казвам, че секса е начин да вържеш някой, но той е важен при създаването на една връзка.
Ако сте правили секс, има опасност да изпиташ симпатия и да си по-безкритична към лошото поведение. Виж СО и колко теми има- той ме обижда, ама сексът е страхотен, много ме обича.

Ако до 6 мес. те е накараш да гледаш безкритично, след това може да върши лошотии с години и да те връща с малко секс и 1-2 добри постъпки. Често срещано е.

# 819
6-те месеца са и защото повечето хора могат, както вече писах, да задържат маската дотогава. След това почват да се издават, дори в началото да са били перфектни.
А виждането всеки ден ми е прекалено, дори много да се кефя на човека. Един от съветите на Дон Хуан, който спазвам, заедно с други. Не се овъртолвай прекалено с гаджето, бъди понякога недостъпен.

Да - много сладки приказки говориш, все едно гледаме турски сериал. Grinning Чакаш 6 месеца и после разбираме дали ще е мед и масло, еми то много лесно звучи? Глупости на търкалета, какво изобщо ще разбереш от един човек като не живееш със него, излизате 2 пъти във седмица за по едно кафе, без секс... при такава връзка след 6 месеца ще знаеш едно голямо НИЩО. Като заживеете заедно и започнете да правите секс и след известно време, може би 1 година ще имаш някакво виждане над нещата и то пак не много.
Като чета тука някои жени какво са писали, то май мъжа трябва да прецени след 6 месеца дали ставате, а не обратното.  Laughing

# 820

Да - много сладки приказки говориш, все едно гледаме турски сериал. Grinning Чакаш 6 месеца и после разбираме дали ще е мед и масло, еми то много лесно звучи? Глупости на търкалета, какво изобщо ще разбереш от един човек като не живееш със него, излизате 2 пъти във седмица за по едно кафе, без секс... при такава връзка след 6 месеца ще знаеш едно голямо НИЩО. Като заживеете заедно и започнете да правите секс и след известно време, може би 1 година ще имаш някакво виждане над нещата и то пак не много.
Като чета тука някои жени какво са писали, то май мъжа трябва да прецени след 6 месеца дали ставате, а не обратното.  Laughing

Е, как може така - тук са най-качествените жени  Mr. Green hahaha
Хич не се съмнявай  Whistling

# 821
Интересно ми е кой днес учи жените на хитрост- май никой. Във всеки случай не става само с грубо чакане и дръпнато поведение. Разбира се. За който разбира де...

За 6 мес. може да създадеш достатъчно ситуаци, в които да го преслушаш. 6 мес. по-вероятно ще включват някакъв топъл сезон, така че примерно може да го закараш сред природата и да видиш как се държи. Може и да му сготвиш, примерно барбекю на неутрален терен, та да види, че не си с две леви ръце, примерно. Да ходите на шопинг за книги, за да видиш какво чете. Има филми за гледане на кино.

Разбира се, ако въображението ти стига до едното кафе, то е ясно, че няма да се опознаете, макар че аз като репортер мога да насочвам разговора и да разбера някои неща. Обаче има и други дейности, с които може да се опознаете, мисля, че ги изредих.

Ох'Аман, и аз съм от клуба, дето си падат по socially awkward хора. Забелязвам, че сега като сме на 30, "задръстените" изглеждаме по-млади и запазени от светските, врели и кипели. Те изглеждат с 5-10 години отгоре и имат нещо вълче във физиономията.

# 822

Ох'Аман, и аз съм от клуба, дето си падат по socially awkward хора. Забелязвам, че сега като сме на 30, "задръстените" изглеждаме по-млади и запазени от светските, врели и кипели. Те изглеждат с 5-10 години отгоре и имат нещо вълче във физиономията.

Мамасита,ще ме извиняваш,обаче аз те виждам повече като ''socially disturbing'' човек с всичките  квалификации,тестове,хитрости,на които подлагаш хората наоколо.

# 823
А защо не? С напредването на 21 век хората стават все по-скучни, стандартизирани, nice, но не пълни с доброта, невротични. Нямам никаква причина да се съгласявам с обществения консенсус.

# 824
А защо не? С напредването на 21 век хората стават все по-скучни, стандартизирани, nice, но не пълни с доброта, невротични. Нямам никаква причина да се съгласявам с обществения консенсус.
Ти си бъди за себе си,но не категоризирай и тествай другите.Защото сочиш с пръст,най-праведната,на принципа ''Ти нямаш деца,значи си к***а или психично болна''.

Общи условия

Активация на акаунт