Бъдещи осмокласници- тема 70

• 74 648
  • 866
  •   1
Отговори
# 810
  • Варна
Flash, благодаря!
Ще трябва да ходя да я сменям ризата явно. Crossing Arms
Тия моди с рязане направо и мен ме дразнят. При нас се очертава сериозен проблем изборът на панталон, всичко което му става на дължина, на ширина е като за двама като него. Shocked А и той отказва да мери повече от 1-2 модела в магазин, ужас просто.

# 811
  • София
Flash, благодаря!
Ще трябва да ходя да я сменям ризата явно. Crossing Arms
Тия моди с рязане направо и мен ме дразнят. При нас се очертава сериозен проблем изборът на панталон, всичко което му става на дължина, на ширина е като за двама като него. Shocked А и той отказва да мери повече от 1-2 модела в магазин, ужас просто.

Toзи проблем го имаме от години. Рядко, но се случва да намеря поносимо широки дънки.
Другият вариант е да търсите шивач.

# 812
При нас се очертава сериозен проблем изборът на панталон, всичко което му става на дължина, на ширина е като за двама като него. Shocked
Този проблем го имаме всички в България. Като цяло различните размери са с много малка разлика на дължина. Това е така, защото сериите с променяща се дължина както ние искаме са по-скъпи и при нас не се внасят. Когато бях в Германия ми направи впечатление, че всичко си е точно широчина-дължина

# 813
омръзнало ми е да подгъвам крачоли и да пришивам ластици в колана Tired
С двама растящи и дрехи от всякакъв произход може да съм подменила вече към 1 км ластици! Crazy

# 814
  • Варна
Моят син въпреки предупреждението смята да отиде с тъмносини дънки на 15-ти  Mr. Green julisa ако все пак намерите хубав панталон за слабо момче, обади се. Hug

Между другото в Първа ЕГ децата са разпределени по профили, само дето профилът не е изписан в сайта. Г клас са биология и химия. А и Е са математика и информатика очевидно, а за останалите не знам.

# 815
  • Варна
Ясмина, с вратовръзки ли трябва да са на 15ти?

Simple Smileтова ми хареса

Не позволявайте на училището да попречи на обучението ви.

# 816
  • Варна
Явно не е само моят кльощав. Simple Smile

Ясмина, какво предупреждение за дънки? Аз разбрах,че може дънки, само да не са накъсани. Засега съм намерила едни дънки и това е, ако открия нещо ще свиркам.

За профилите - А и Е са мат и информатика със сигурност, В - география, за останалите не знам.

# 817
  • Варна
Ясмина, с вратовръзки ли трябва да са на 15ти?

Не знам, аз не взех вратовръзка. Не съм чула да е задължителна.

julisa При записването предупредиха на 15-ти да не са с дънки, а с панталон (официален). От 16-ти можело вече с дънки.

# 818
  • Варна
Голям проблем са тия дрехи  Crossing Arms

с ръст 1,87 и 66 кг е просто невъзможно да намеря панталон по мярка, за ръкавите на ризи и пуловери да не говорим, а обувките - 45 !

Не знам до кога ще расте това дете  ... да са живи и здрави само ...

# 819
  • I want it all and I want it now.
Здравейте.
Търся учител за частни уроци по математика за София за източните районни.
Благодаря.

# 820
  • Варна
Не се притеснявайте за 15ти чак толкова. Ако видите от 10клас нагоре как са се докарали ,никой няма да забележи зайците или да ги гледа един по един с панталони ли са или с тъмни дънки.  Wink

П.П.Варненки, вижте в магазин Майорал в Пикадили-парк на 2ри етаж или Амиго в Гранд Мол .Имат много хубави тъмни панталони,тип дънки на сносни цени. Там размерите са до 18 г. години ,но по-зареден с големи размери е този в Пикадили -парк.  Peace

# 821
  • Някъде в търсене ............
Здравейте, купих бележник и л.к толкова за сега. Учебници имат 5 бр , една приятелка ги приготви ,но цена нямам все още. Платила съм само учебника по иврит 75 лв. още при записването. Днес и платих и годишен абонамент в уча се. Петък ще ходим за тетрадки, раница си има на рокси от миналата година и ще си ходи с нея . Дрехи каза .че имала не иска нови, само едни маратонки може да вземем.

# 822
Хранете го повече, малко са му килограмите.

# 823
  • София
Хранете го повече, малко са му килограмите.

Ако знаеш моят син колко яде, а е 185см/55кг.
Не е въпрос само на хранене.

# 824
Бърз метаболизъм. Трябва да се яде двойно повече отколкото можеш Laughing Laughing

Общи условия

Активация на акаунт