В момента чета ...40

• 66 837
  • 770
  •   1
Отговори
# 60
Много ми е трудно да се спирам да не си купувам книги. Ама много си харесвам работата Grinning

# 61
Аз пък си съчетавам диагнозата(същата като вашата Нел и Миеле  Sunglasses ) и да работя в книжарница   Peace
Перфектно ми се получава засега, даже съм изненадана колко е сполучливо. Супер кеф е!  Crazy Heart Eyes

Аз за плажа не мога да кажа какво подбирам, тъй като не съм го виждала от едно известно време, но на почивка, на басейн, планина и т.н. не си подбирам нищо специално. По-миналата година отидохме в Девин и там четох "Време разделно". Нямаше нито по-подходящ момент, нито по-подходящо място за тази книга. Бях точно на мястото на разиграващите се действия, усетих я, потопих се ... вълшебно, въпреки ужасите в книгата!  Peace Crazy

# 62
Аз за това предпочитам библиотека Simple Smile Хем имаш всички книги на разположение, хем не е толкова натоварено с обслужване на клиенти Simple Smile Макар че и в доста книжарници съм виждала продавачките да седят и да си четат, не знам дали са книги, купени от тях  newsm78 Но става въпрос за малки книжарници. То тук и няма някоя кой знае колко голяма, каквито съм виждала в София.

# 63
Четa "Трънски рaзкaзи. Бaлкaнскa сюитa", Петър Делчев.

A преди товa прочетох "Книжaрничкaтa нa островa" точно в унисон с последните постове. Wink Зa съжaление в Бългaрия рядко съм попaдaлa нa нaистинa компетентен обслужвaщ персонaл, не съм сигурнa и че нaемaт зaдължително четящи хорa, a би трябвaло.. Peace

# 64
  • Варна
В момента съм на "Космос" на Карл Сейгън - малко повече очаквах, но все пак и книгата не е нова. Иначе освен, разбира се, напомнящите интересни факти се кефя и на чувството за хумор (е, не е английско, но за учен си е направо добро  Simple Smile) .

# 65
Гледам, че сме "болни" от една и съща болест  Laughing

Чета "Пазителка на тайните"  Heart Eyes + "Бог пътува винаги инкогнито" на четеца  Simple Smile

# 66
Мери, Бог пътува...си я купих преди време, почнах я, но нещо не се спогодихме и я зарязах... Сподели моля твоите впечатления! Hug

# 67
Започвам "Чукам на райските двери. Библията и популярната култура" от Роланд Бур.

И продължавам панорамата на Рей Бредбъри с Green Shadows, White Whale.

# 68
  • Сред лисици
И аз не се разбрах с Бога, който пътува инкогнито. Горещо ми беше препоръчана от сестра ми, подари ми я даже, а аз едва я избутах. И никакъв спомен не остави в мен. А може би имаше ценни идеи в нея.
А в момента чета на четеца "Ключът на Сара" на Татяна Дьо Роне. Харесва ми. С лекота я преполових. И двете сюжетни линии са ми интересни. А съм гледала филма по романа и няма всъщност какво да ме изненада в историята.

# 69
При Богът.. съм още в началото, харесва ми как започва, някак плавно и леко се чете, ще видя как е по-напред Simple Smile

# 70
За кого бие камбаната  - Хемингуей

# 71
Здравейте и от мен! Доста време мина откакто не съм писала, а честно казано не съм ви и чела Sad Толкова много изпити и задължения, и учене, но и хубави емоции, че нямах никакво време! Днес ми беше последния изпит и оттичах до библиотеката да си взема нещо за четене( взех си 5 книги!)  Laughing По-късно ще кажа коя съм решила да почна! Приятно четене, дами!   bouquet  bouquet  bouquet Hug

# 72

Нези,харесва ли ти Тайната история,защото искам да я прочета, а едно другарче Heart Eyes обеща да ми я прати,дали изобщо да я ангажирвам ?
Гиговче,прочетох я. На мен определено ми хареса,така че бих ти препоръчала да се възползваш от предложението на другарчето.  Peace

# 73
  • Belgium
О, Нези, много се радвам  Heart Eyes

# 74
  • на североизток от Рая
Гигова, да пращам ли?  Simple Smile Ще я вземеш на морето.  Wink Аз мислех да я започвам, но ме привлече една от новите ми и започнах нея. После имам други, да ти я пратя, само кажи.  Hug Hug Hug

Нези, чаках мнението ти. Не писа много за книгата, но и това ми стига.  Hug Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт