В момента чета ...40

• 66 837
  • 770
  •   1
Отговори
# 45
  • Belgium
Гиговче, спокойно, не си сама - едно лято мъкнах последната част на "Колелото на времето" (800+ страници голям формат) на плажа. Просто нямах търпение да видя как свършва поредица, която бях почнала още в 1-ви курс в университета, а пишейки я, авторът и взе, че умря и я дописваше друг.

И не съжалявам. Разбира се отнесох сума ти коментари "Ама как го четеш това на плажа?!" Ами ей така  Mr. Green

Обаче "Щиглецът" хич не е лятно четиво. Ако толкова не можеш да издържиш, наистина я вземи да си я четеш вечер.  Laughing

# 46
Ще я чета вечер,а на плажа ще си взема нещо по мъничко. Винаги си взимам и един Максим за занимавка,ама нещо напоследък и там се изчерпаха  Rolling Eyes
 Аз също не нося чужди книги на плажа.

# 47
Не обичам да чета на плажа.

Продължавам с Властелинът на Пръстените. Още съм в Ломидол. Започна Съветът.

# 48
И аз не нося чужди книги на плажа.  Peace
Гиговче,ще ти кажа като я прочета,още съм доста в началото. Засега обаче ми харесва.  Peace

# 49
Гиговче, и аз чета "Щиглецът", и аз имам същите дилеми.  Mr. Green
Плановете са за почивка от 1 август, а аз хич не съм убедена, че ще я приключа дотогава... Иначе е разкошна, толкова описателна, с всяко изречение ме потапя в атмосферата. Личи си, че си имам работа с интелигентен автор.  Heart Eyes

Не мога да кажа същите хубави думи за Бегбеде и неговата "Любовта трае три години", която прочетох на път за вилата, тъй като не ми се понасяше тухличката в колата. Не ми хареса, не е моят автор, разхвърлян и мрънкащ ми дойде...  Tired

На плажа обичам да чета трилърчета, кримки, нещо не толкова ангажиращо.  Whistling

# 50
Приключих с трилогията на Стиг Ларшон и сега се чудя какво да подхвана.

# 51
  • на последния етаж
И аз се връщам към Стайнбек и

# 52
На изток от рая е книга,която мога да препрочета хиляди пъти.😃

# 53
Здравейте Simple Smile
Надявам се приемате  нови попълнения Simple Smile
Да си призная последните години никак не намирах време за това мое любимо занимание, четеното, на започвам да си възвръщам вкуса от удоволствието да се потопиш в нечии чужд свят Simple Smile
За да не е само запис това е, което започнах да чета онзи ден:

Получих я от акцията "Книги за смет". Мислех си, че е любовен роман, на които не съм никак фенка, но се оказа малко по-различна и успя да ме увлече  Heart Eyes

# 54
Вили и аз съм от 1-ви август,да не се засечем и да си обсъждаме книжката Simple Smile..Значи ако видите,мили съфорумки две симпатични млади дами с мнооого дебели книги на плажа,значи това сме аз и Вили,по Щиглеците ще ни познаете  hahaha

# 55
Здравейте Simple Smile
И аз се надявам да приемате нови попълнения.

Отпуската ми почти свърши и като че ли нямах мн желание за четене, но сега с предстоящото ми връщане на работа желанието ми се засили много ( работя в книжарница Simple Smile )

В момента чета "Капитан Алатристе" на Артуро Перес - Реверте. Мн хубава книжка, за сега малко ми напомня на "Тримата мускетари" Grinning

# 56
Току що довърших книгата... Разплака ме. Скоро не беше ми се случвало Sad
* Miele*, завиждам ти за работата Simple Smile Ако някога е имало някава работа, която съм искала да работя това е било именно в книжарница, дори повече в библиотека. Миризмата на стари книги и възможността да изчетеш още и още от тях...

# 57
На плажа чета всичко, каквото е дошло на ред Simple Smile. За мен това е почивката: да легна на шезлонга с една хубава книга. да ме гали морския вятър, отвреме на време да влезна в морето да се поразхладя и пак да продължа с книгата.
Аз не бих могла да работя в книжарница. От четене няма да успея да си обслужа клиентите  Mr. Green.

Захванала съм "Да убиеш присмехулник" на Харпър Лий. Много увлекателна засега.  Peace

# 58
Аз не бих могла да работя в книжарница. От четене няма да успея да си обслужа клиентите  Mr. Green.

Аз също не бих могла - заплатата ми ще отива за книги и за канцеларски материали - обожавам всякакви листчета, химикалки, цветни работи.. Simple Smile

# 59
  • на североизток от Рая

Аз също не бих могла - заплатата ми ще отива за книги и за канцеларски материали - обожавам всякакви листчета, химикалки, цветни работи.. Simple Smile

Диагнозите ни колко са еднакви.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт