В момента чета ...40

• 66 820
  • 770
  •   1
Отговори
# 30
  • на път
Аз препрочитам смеейки се (купих си ги отново, че някой забрави да ми ги върне)
"Кучката в къщи"
http://www.book.store.bg/p3241/kuchkata-vkyshti.html

и

"Копелето на дивана"
http://www.book.store.bg/p5690/kopeleto-na-divana.html

# 31
  • Пловдив
Скрит текст:
И друг път съм го казвала, но този път съм абсолютно сигурна - По-брутална книга не съм чела!  Crazy
Отбелязвам си я  Mr. Green
Трилър ли е?

Mr. Green Не, не е трилър. Но кръвта по корицата не е случайна. Морковите - също  Whistling За осемнайската + въобще да не става дума  Laughing Не искам да ви подвеждам, затова ще кажа, че е по-скоро брутална като Буковски и Уелш, отколкото като Кинг и Кунц  Peace

# 32
  • София
Ще се чете значи  Mr. Green

# 33
Записвам се в новата тема с Изневяра на Ахмет Алтан която приклчих и сега ще се допитам до вас за нещо подходящо за четене на плажа  newsm78 Чете ми се някоя любовна история, но действието да се развива в наши дни. Благодаря на отзовалите се с препоръки  Hug

# 34
Да се запиша да не ви изпусна Peace

По темата, чета си Щиглецът и така ме е увлякла...обаче ми е трудно да я чета легнала, предвид обема й, после имам мускулна треска Laughing, а най обичам легнала да чета Rolling Eyes И други притеснения имам, до морето няма да успея да я прочета, а как ще я мъкна там по плажовете тази тухла Rolling Eyes ooooh!, а е немислимо да я оставя и да почна друга временно, ако беше някоя по коя да е книга, да, но точно тази...И отделно това тухле си иска задълбочаване и съсредоточаване, а на плажа е малко трудно, ама...Само какви книжни неволи имам, а?!, но моля ви не ми се смейте Naughty

Бъбълче, ти ми привлече интереса с коментарът ти относно Души в окови на Моъм, имам я в личната библиотека и два пъти съм я започвала и все не ми вървеше, една мрачно-филосовска обстановка ми се стори newsm78, не знам, може и да съм нямала нужната нагласа, но винаги съм я оставяла с идеята, че някой ден ще стигна до нея и ще съм по упорита да я прочета и ето този ден скоро ще настъпи след твоето мнение Wink Hug

# 35
Записвам се и аз в темата.

Днес започнах Нулев брой на У. Еко. Началото ме грабна, но това са още едва 30-40 стр. Имам обаче усещането, че и по-натам ще ми хареса.

По темата, чета си Щиглецът и така ме е увлякла...обаче ми е трудно да я чета легнала, предвид обема й, после имам мускулна треска Laughing, а най обичам легнала да чета Rolling Eyes И други притеснения имам, до морето няма да успея да я прочета, а как ще я мъкна там по плажовете тази тухла Rolling Eyes ooooh!, а е немислимо да я оставя и да почна друга временно, ако беше някоя по коя да е книга, да, но точно тази...И отделно това тухле си иска задълбочаване и съсредоточаване, а на плажа е малко трудно, ама...Само какви книжни неволи имам, а?!, но моля ви не ми се смейте Naughty
Гигова, няма ли начин да я вземеш на морето в електронен вариант?  Peace

# 36
анкетата - не избирам специални за плаж, но все пак селектирам от планираните общо такива, които сметна, че ще са по-подходящи за плаж (по-лежерни, но не лековати Simple Smile

# 37
В анкетата гласувах с 'не', че щеше да е странно аз да отговоря с друго  Laughing

# 38
Прочетох "Пак ще се срещнем" на един дъх. Много увлекателна. Допада ми как пише Мери Хигинс Кларк. Сюжетите й не са особено заплетени, можеш да схванеш кои са замесени, но въпреки това бих я препоръчала ако някой случайно още не се е срещал с авторката. Стилът й е лек и ненатоварващ.
Приготвила съм си още две нейни книги, но ще ги чета по-нататък.

Сега ще подхвана "Искрящ цианкалий" на Агата Кристи.

# 39
Благодаря за новата тема!   bouquet
Относно анкетата-да,подбирам си книги за плажа-обикновено по обемни и дълго отлагани ,поради липса на време.  Така на плажа им се отдавам с цялото си внимание.  Peace
По темата-продължавам с "Тайната история" на Дона Тарт

# 40
  • Belgium
Кали, да знаеш, че Паланюк понякога е чак противен в опитите си за оригиналничене и бруталия  Laughing

Предупреждавам, да не тръгнеш с огромната кошница очаквания  Laughing

# 41
Хелимод,няма как да стане,нямам четец за съжаление, на телефона имам програма за четене,но някак не ми се вади там да го пълня с пясък Rolling Eyes ... Ще го мисля...

Нези,харесва ли ти Тайната история,защото искам да я прочета, а едно другарче Heart Eyes обеща да ми я прати,дали изобщо да я ангажирвам ?

# 42
  • София
Определено обичам да си подбирам лежерни книги за плажа. Една година не го направих, четох "Възвишение" на плажа и до ден днешен вътрешното му чувство е, че бих могла да не си причинявам такива емоции, когато съм на море.  Wink

Magrat*, не за първи път откривам много сходно възприемане на книгите с теб. Същото му беше усещането за "Самотата на простите числа".  

Аз си продължавам с моя чиклит "Summer at Shell Cottage" (типично плажно четиво, само дето не съм на море, а на работа  Mr. Green) . Добре ми върви.

Гиговче, не бих занесла такава обемна книга на плажа. Евентуално на море - да, за да си я чета вечер, но на самия плаж щях да си подбера още нещо (с подходящ обем и тематика).  Grinning

# 43
  • София
Обичам да чета трилъри на плажа  Mr. Green /и не само на плажа  Mr. Green /.
Подбирам ги по това да се мои, защото винаги има щети по тях - мокри страници, пясък, някоя и друга капка мента-спрайт ....  Crazy

# 44
  • София
О, да, Миж, добър коментар!  Peace И аз не нося чужди книги на плажа в никакъв случай!

Общи условия

Активация на акаунт