В момента чета ...40

• 65 490
  • 770
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Лу , аз й се чудя на The Girl in the Spider`s Web (в английския Амазон е 10 паунда) и си дръпнах семпъл от нея да видя дали ще ми хареса стила на този Лагеркранц. Още не съм го прочела, но прочетох няколко противоречиви ревюта за нея. Та ще пиша ако реша да я прочета.
Много съм скептична към продължения от друг автор, ама ми се чете за Лизбет. В тази книга се появявала и близначката й  Party

# 691
  • Belgium
Magrat, нямам търпение да пишеш  Grinning

10 паунда бих прежалила, а и мисля да я прочета. И аз се рових в различни ревюта, бая противоречиви наистина. Лично аз съм такъв Стиг Ларшон ултрас, че не смятам, че някой би могъл дори да се доближи до него. Та подхождайки с толкова ниски очаквания е малко вероятно да се разочаровам.

# 692
  • Ямбол
Искам да кажа, че съм очарована от "Светкавица" на Дийн Кунц. Страхотна е. Директно влиза в номинациите ми за тази година.

След нея започнах "Възпламеняване" от Игрите на глада.

# 693
Искам да кажа, че съм очарована от "Светкавица" на Дийн Кунц. Страхотна е.

Нали, нали?  Grinning
На "Марсианецът" съм сега. Литературен оргазъм!  Party
Преди него беше "Руският съсед" на Вешим. Бива. Стори ми се малко по-добра от "Английският съсед" сякаш.

# 694
  • Ямбол

Нали, нали?  Grinning
...
О, да. Ето такива книги обичам аз.

# 695
  • София

Нали, нали?  Grinning
...
О, да. Ето такива книги обичам аз.
Аз пък обичам такива коментари и си отбелязвам книгата за четене  Peace  bouquet

# 696
И аз си я сложих в списъка. Не съм чела нищо на Дийн Кунц.

# 697
  • Ямбол
Мисля, че няма да съжалявате. После да споделите как ви се е сторила на вас.

# 698
Лиляна, накара ме рано-рано да прелистя какво съм прочела от Дийн Кунц Simple Smile
- 5* за "Пазители" и "Светкавица" - с тях започнах, в този ред.
- 4* за "Древният враг" и "Ускорение"
- 3* за "Лошо място" 1 и 2 (колебаех се между 3 и 4), "Добрият" и "Единственият оцелял"
- 2* за "Ключът към полунощ"
- 1* на "Входът за Рая - платен"
Започвах и оставих "Лицето" - не му беше момента. Не знам кога ще се върна на нея, по-скоро на някоя от по-рано издадените бих се спряла - струва ми се, че на тях е "давал" повече.

Последна редакция: нд, 30 авг 2015, 15:06 от cool_witch

# 699
"Шепоти" и "Служители на здрача" не са лоши (по втората май имаше и филм), "Убежище" и "Драконови сълзи" също...
Но от тези, които съм чела, "Пазители" и "Светкавица" са ми най-любимите.

# 700
Вече почти приключвам, останаха ми няколко страници от"Лятото преди мрака" на Дорис Лесинг. Хареса ми. От библиотеката си взех още 3 книги- "Бунтовници" на Вероника Рот, "Сапфирено синьо" на Керстин Гир и "Дивиият живот и бесният гений на Мик Джагър" на Кристофър Андерсън. Чудя се коя да започна. Май ще е за Мик Джагър Simple Smile

# 701
  • София
Нели, Ябълка, отбелязах си препоръките ви   bouquet
Пазители ми беше една от любимите книги като ученичка  Flutter Светкавица не съм я чела, ще я потърся, когато ме намери настроение за Кунц. Аз него принципно го харесвам...
Чета Слугинята. Ейби ми стана страшно симпатична още от самото начало. Имам усещането, че съм си вкъщи, докато чета тази книга  Heart Eyes Мини също я харесвам, макар че е от хората, с които на живо едва ли бих се "сдушила", но самото правене на тази аналогия говори колко жив ми се вижда образа й  Crazy Така или иначе съм по средата на историята  Party
 Преди това прочетох Третото кралство - за който чете фентъзи и Гудкайнд специално, беше ми залипсвал  Crazy  Party и Крайбрежната чайна - отпускащо, лятно, не лошо четиво ... леко захаросано.

# 702
И на мен " Слугинята" ми въздействаше много уютно, въпреки тематиката.
Свалих Светкавицата, тъкмо се чудех коя да подхващам.

# 703
Чета "Цветя за Алджърнън" на Даниел Кийс - до средата съм и някак не съм впечатлена.... Не ме натъжава, не ме замисля - случват се все естествени неща, неща, които се вслучват на всеки докато расте. Нарочно не съм се интересувала от сюжета, но се надявам по-нататък да стане по-добре Simple Smile.

# 704
Започнах " Мидълсекс",но не съм чела много активно тези дни. Харесва ми и се надявам тези дни да напредна.  Wink

Общи условия

Активация на акаунт