В момента чета ...40

• 66 859
  • 770
  •   1
Отговори
# 105
Тими Провала: Стават и грешки - Стефан Пастис

# 106
  • на път
Аз се забавлявам с прекрасните (отпускарски), кратки разкази на Алан Маршал "Разкажи ни за пуйката Джо"
http://www.goodreads.com/book/show/17209185

# 107
  • на североизток от Рая
 Аз мисля да започна

Някой да каже нещо за книгата?  Rolling Eyes

# 108
  • София
Аз се забавлявам с прекрасните (отпускарски), кратки разкази на Алан Маршал "Разкажи ни за пуйката Джо"
http://www.goodreads.com/book/show/17209185

Д_Ива, на хартия ли я четеш или електронно? (И на мен ми се чете тази книга).

# 109
  • София
Прочетох "Колекционерът на парфюми". Много хубава история за ароматите в живота ни, за парфюмите създадени лично за теб, парфюмеристите и техните музи.

Започнах "Остани, ако можеш. Замини, ако трябва". Минах около половината, но не е моята книга. Върви доста бавно, а е около 200 страници.

Последна редакция: пт, 17 юли 2015, 11:29 от tdaneva

# 110
Започнах   . Определено ми допада, увлекателна е,  чете се леко ( поне засега ) , въпреки тежката тематика.

# 111
Никакви мъже повече - Мона Чобан

# 112
  • София
Здравейте, момичета!

Нахълтвам с " Гръцко кафе" на Катерина Хапсали. Много приятно съм изненадана, преполових я с удоволствие, дано и нататък е така увлекателна и продължава да провокира емоции у мен.

# 113
  • София
- страхотна книга, трудно се откъсвам от страниците

# 114
  • на североизток от Рая
- страхотна книга, трудно се откъсвам от страниците

Още един положителен коментар. Имам я от няколко дни. Ще я започна скоро, чете ми се нещо хубаво и силно.

# 115
Прочетох "Колекционерът на парфюми". Много хубава история за ароматите в живота ни, за парфюмите създадени лично за теб, парфюмеристите и техните музи.

Електронна ли? Ако да, може ли да ми я пратиш?
В момента чета "Кръвна връзка" на Сидни Шелдън.

# 116
Здравейте, момичета!

Нахълтвам с " Гръцко кафе" на Катерина Хапсали. Много приятно съм изненадана, преполових я с удоволствие, дано и нататък е така увлекателна и продължава да провокира емоции у мен.
О,много ми е приятно да прочета това мнение.
Приготвила съм я да я чета в Гърция.  Peace

# 117
  • Берковица
Започнах   . Определено ми допада, увлекателна е,  чете се леко ( поне засега ) , въпреки тежката тематика.
Ако е електронна, може ли да ми я изпратите?

# 118
Дочетох "Тайният дневник на Източна перла" - нищо особено. Единственото заради което си заслужава тази книга е това, че е написана по истинския живот на дамата.

След дълго чудене какво да започна преди отпуската (в е-вариант) започнах "Океанът в края на пътя" на Нийл Геймън. Тя е кратичка обаче и сигурно утре-вдругиден ще я глътна.

После пак ще се чудя какво да чета. Не ми се чете чиклит (преди предпочитах този жанр за отпуска).

# 119
  • на път
....
Д_Ива, на хартия ли я четеш или електронно? (И на мен ми се чете тази книга).

На хартия .♥.Петя.♥., намерих я в Ориндж на Ринг мол, докато чаках детенце от кино. Купих и много хубави книжки на немски и английски за децата.

Общи условия

Активация на акаунт