Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кои книги на Стивън Кинг бихте препоръчали?
Какви са впечатленията от книгата "Алексис Зорбас" на Казандзакис?
Какво е мнението на хората за книгата „Самотата на прости числа“?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кои книги на Стивън Кинг бихте препоръчали?
-
Какви са впечатленията от книгата "Алексис Зорбас" на Казандзакис?
-
Какво е мнението на хората за книгата „Самотата на прости числа“?
Отзивите за книгата "Самотата на прости числа" са смесени. Някои читатели смятат, че не им харесва и намират романа за потискащ, докато други оценяват писателското майсторство на автора. Въпреки това има и положителни отзиви за уменията на писателя. Един потребител описва книгата „Самотата на прости числа“ като много добра и истинска, изразявайки усещането, че шпионира епизоди от живота на главните герои. Въпреки това той/тя изразява разочарование от героите, които не му/й харесват, но признава, че не го/я оставят безразлични. Така се представят различни аспекти на впечатленията от книгата.
-
Какви са впечатленията от книгата "Трафик" на Маикъл Конъли?
-
Какви са мненията за книгата "Крайбрежната къща" на Джеймс Патерсън?
!? 
И мен Картър ми предстои, обаче имам усещане, че ще разсъждавам като Лу, когато прочета някоя от книгите му. Някак бруталността ме кара да се питам какво му има на автора, че го избива на бруталност. Дали самият той не е такъв, едни такива размисли. Ама не може да им се отрече, че пишат магнетично, щом са четени, че и търсени от читателите такъв тип книги.