Страстни жеги, бури летни ни издухват към отчетни (бъдещи мами над 35)

• 28 476
  • 721
  •   1
Отговори
# 345
Честит рожден ден на Мартин   bouquet много здраве и безгрижни детски дни, да радва мама и татко

# 346
  • София/Стара Загора
Танзу, ми то подобно на моите от вчера, които дадох на Шерифчето

Скрит текст:
3-4 средни към малки тиквички ги рендосвам и оставям със сол да се изцедят около 1-2 часа
Забърквам в купа яйце, сирене, копър, магданоз, чесън (по желание)
Смесвам ги с тиквичките, обърквам хубаво и добавям малко брашно, колкото да се получи лепкава кашичка. Може да добавиш и малко мазнина, ако ще ги правиш на фурна...след което или пържиш или печеш на фурна върху намазнена хартия за около 30-40 мин на 180-220 градуса. Кюфтета ги ооформям с лъжица, т.е загребвам и пускам

А какви бяха отзивите на ТМ?

Ето и твоя нов принос за блога

Кюфтета от тиквички на фурна (от Танзу)

# 347
Пиафче, честита годинка на Марти и честита годинка на теб като мама  Heart Eyes Да ви е жив и здрав мъника и да ви носи много радост!

# 348
Звезда, честит ви християнин! Да ви е жив и здрав и много хубави моменти заедно. Hug
Кей, как сте вече у дома? Whistling

# 349
Звезде,да ви е живо и здраво християнчето Heart Eyes

Пиаф,страшен сладкиш сте забъркали Heart Eyes.Стувало си е да нагаждате рецептата 4г Hug

Момичето,аз стигнах до едно заключение(подозирах отдавна).Както и да приготвя тиквички в къщи ,сама си ги ям #Cussing out.Сега имам да ям цяла седмица последното ми творение Cry

# 350
  • София/Стара Загора
Шери, какво сътвори и защо не го одобриха

# 351
# 352
  • В градината...
Пиаф, да е жив и здрав Марти и да продължи да те радва все повече  Hug
аз сладкиша не видях  Tired

# 353
Марти,Господ да те пази  :love

# 354
Да подшушна, че Пиаф е качила сладкиша в албумчето  Heart Eyes

Перу, как сте вие с малката ревла  Heart Eyes

Уанче, екстра си  Hug Коя е мамата със сладкото момиченце, веднага да си признае, ейй много сте срамежливи Simple Smile

# 355
Амини,и аз днес призовах мамата,чиято е снимката, да си признае,че да не гадаем и да и идем дружно на гости Twisted Evil.То не за друго,ами да нацелуваме сладураната от снимката Heart Eyes.

Перу,все така ли плаче Ида Hug?

Кей,когато можеш драсни да кажеш как сте в къщи?

# 356
Уан ,градски сме Wink Казвай сега къде си учила,  Mr. Green че ме чопли от къде си ми позната newsm78

Да не съм чула повече, че не се харесвате, не сте фотогенични, красиви и т.н, да си нямаме разправии Naughty Най-хубавите, работливи,умни и добри булки- (сгодни женици Mr. Green) сме се събрали тук Laughing , а за децата - думи нямам...по едно слънце във всяка къща имате, е някои късметлии и по 2-3. Не забравяйте, момичета, красотата я носите в гърдите си Hug bouquet

# 357
Добро утро! Ама на мене така ми в много самотно... Я да става някой да си дърдорим  Joy
Да взема да се науча да ви слагам закуската и кафето/чайчетата поне...

# 358
Добрутро Wink явявам се по заповед на щуката да не му е самотно на котето.

# 359
  • София
Утро и на патерица ЧРД на детенце на Пиаф!

С нов телефон съм  с андроид е и ми подскачат никнеймовете, на някой да се е случвало?

Общи условия

Активация на акаунт