Страстни жеги, бури летни ни издухват към отчетни (бъдещи мами над 35)

• 28 476
  • 721
  •   1
Отговори
# 360
Брей, че ранобудни булки  Mr. Green Ха добър ден  Hug
Магнет и аз съм с амдроид, ма какво значи да ти подскачат  newsm78
Моите тиквени кифтаци са нещо средно между тези на Танзу и на Манди само дето бакпулвера ми идва странен  newsm78
От както сме на ранчото / има няма 2 месеца/ забелязвам голяма промяна в себе си Crossing Arms спя кат пън и не мога да ставам рано  newsm78
Ех да беше поне петък  Joy

# 361
Добро утро и от мен
Цвети, аз пък съм точно на обратно. От трансфера не мога да спя, ставам по 3-4 пъти на вечер до тоалетна, въртя се, буйствам, ММ се оплаква че заради мен и той не може да спи. Като заспя пък се стряскам на сън и пак се събуждам  Shocked  Никога не ми се е случвало. То верно, че при нас са големи жеги, и повечко вода пия, ама така е всяко лято  newsm78

Манди, на ММ му харесаха кефтаците, аз затова ги пуснах. Ама на мен не ми харесаха. Някак се загуби и сиренето и вкуса на тиквички. След някой ден ще пробвам твоята рецепта.

Едно кафенце да сложа
Скрит текст:
И лека закуска
Скрит текст:

# 362
Добрутро!
Точно навреме съм за кафенцето!Тоя път закуската ще я пропусна , че ми е прекалено диетична Wink  Joy
Хубав ден

Последна редакция: чт, 16 юли 2015, 08:33 от janach

# 363
  • Плевен - Велико Търново - Милано, Италия
здравейте, момичета

Танзу, нормално е! И аз бях така! Постоянно сънувах и ставах през нощта! Ще отмине до месец!
Уанче, много си свежа!
Пиафче, заслужавало си е 4 години да бъркаш сладкиша!
Кейче, как е вкъщи?
Кали, как си?

Хубав ден на всички  Hug

# 364
Танзу, то и горещината ама и напрежението си казва думата  Hug При мен минаха 40 дни от случката и може би почвам да се поуспокоявам  newsm78. Не, че снощи не се смръцафръцах като гледах TLC с филмчетата за ин витро .......ама това е положението
Хубав ден   bouquet

# 365
  • София
Цветни, мигат никнеймовете.

# 366
Снощи дръндолина рева МНОГО! Сега разбирам какво й е на Перуника. Кошмар някакъв... Най-накрая заспа в 1, та до 3.30... Заспа към 4.30 Сега тя спи, а аз не  Sad   Дойде майстор за електриката (вече седмица нямаме ток в спалнята) да види къде какво не е наред. Днес май ще я дебна и в момента в който заспи през деня полагам глава и аз! Пак се разминах с кюфтаците Sad Ако успея да си досготвя пилешката супа ще е постижение...
Цвети  Hug
Танзу, дано скоро се успокоиш и спиш по-добре
Дано Кейчето и Димана са добре.
Хубав и слънчев ден на всички  Heart Eyes

# 367
  • Варна

Направи ги лодки с кайма и ще видиш как ще ги ометат.  И ММ се мръщи на тиквички, ама като са с кайма, си ги хапва...

Ами по-добре съм, защото кървенето се редуцира до зацапване. Силничко, но зацапване, а не кървене. Иначе пак ми е свито гърлото, че от понеделник не са ми казвали дали е живо...  Tired

# 368
Добро утро!

Кали радвам се, че е намаляло кървенето
Пиаф и аз видях уникалния сладкиш. Колкото по-дълго сте го правили, толкова по-сладък е станал  Heart Eyes
Уанче, много си чаровна. С тези интересни очи си го омаяла твоя скандинавски принц  Simple Smile
Ненадписаната снимка според мен е на АнаЛена, доколкото я оприличавам от другите снимки.
Аз като доказал се познавач на хора по снимки да разреша проблема Joy Joy Joy

# 369
  • Плевен - Велико Търново - Милано, Италия
Кали, спокойно. Упоритка си те е харесала и това е. Няма мърдане. Кога си на среща с нея?

# 370
  • Варна
Кали, спокойно. Упоритка си те е харесала и това е. Няма мърдане. Кога си на среща с нея?

Док се връща от отпуска чак на 25-ти и за тогава имам час. Ама смятам реди това - понеделник, вторник - да си платя за един ехограф в някое ДКЦ само да ми кажат, че е живичко...

# 371
  • София
Радвам се, че ви е харесал Сладкишко  Heart Eyes Снощи заспа от раз след толкова мачкане от щастливи баба и прабаба. Днес баба му има РД. Да ни е жива и здрава и по-скоро да се връща в България за постоянно!

Днес да почерпи Мама Greenjo с дъщеря Виктория
   bouquet Не си спомням да сме се засичали, но да е здрава, палава и щастлива малката ѝ принцеса   bouquet

# 372
Пиаф,да е жива и здрава бабата на Марти.Нека още дълги години се радва на Сладкиша.

Честита 1-ви РД на принцесата на мама Greenjo.Да е жива и здрава и мама да мине да се разпише.

Честита и 5 месечинка на мечето на мама Тарторина Heart Eyes

# 373
  • На остров
Добр иутро  Simple Smile

Честит празник на Борис на Тарторинка, на бабата на Марти и щерката на Гриийн  bouquet !

Мамаса ще ти пиша на лични  Hug

Магнет аз също съм с андроид и освен, че ми е неудобно да пиша други драми нямам.

Коте гледай днес активно да поспиш Hug

Лени малко остава при вас, сигурно вече ви е много напрегнато Hug . Да не забравя да кажа, в Словения задължително с карнетки по магистралата, които се купуват от бензиностанции, поне така беше преди 6/7 години, бяхме на път за Алпите и си спомням, че беше драма да намерим карнетки, но ти си провери как е сега положението, все пак време е минало.

Получих покана за интервю във понеделник, да видим дали ще имам късмет. Хубава позиция по специалността ми, минах тур документи плюс 2 теста, да видим дали е било моето място или не.

Кали много се радвам, че сте по добре вече в коя седмица си сега?

Перу как е Ида?

Кей прибрахте ли се с Диманка  у дома Hug

# 374
  • Варна
Кали много се радвам, че сте по добре вече в коя седмица си сега?

В 11-та...

Общи условия

Активация на акаунт