Страстни жеги, бури летни ни издухват към отчетни (бъдещи мами над 35)

• 28 476
  • 721
  •   1
Отговори
# 375
  • На остров
Ето стъпка по стъпка всичко ще се нареди Hug !

# 376
Здравейте, момичета. Имам нет  Party , Мамче не зачезвай повече, че аз оставам без нет катоте няма, ето от вчера е ок.  Rolling Eyes
пропуснах да се разписвам тема и половина, но четях редовно, пращам поздрави за всички нови зъбчета, проходили крачета, месечинки, рожденни дни и християнчето Боги. Видях сладури и сладкиша, срамежливата Шери, бузанка Диманка, Бела нежно коте, а Ида ме разсмя - спяща   изглежда сякаш мисли как и кога да си пореве на мама.
Кей сигурно сте си у дома вече спокойни, ако успея ще сложа снимка на Виви на 10 дни, най-малкия размер ританки висяха наполовина празни. Не ти се е стопило детето, нацелувай и бузките.
Кали, нещата при теб влизат в релси, радвам се всеки път като видя пост от теб. Иди и виж бебонка как ти маха с ръчичка.
При нас с всеки изминал ден е все по- топло, всички почерняхме на басейна. Карли още първия ден се научи да плува с възглавнички на ръцете и аз си отлежавам по пет часана шезлонга. Кеф ти фрапенце, сладолед. Не ми се прибира в къщи. Чистя, готвя, пера и гладя след 8 вечерта по хладно. Имаме си " домашен любимец" - един гущер с откъсната опашка все ме чака в кухнята, преди 5 дни уплаши малката и го изхвърлих през терасата, високо е три етажа. Снощи пак го намерих в кухнята, наглеца иска и навътре да влиза.
Каката от десетина дена има айфон 5  Joy , водолазен. Прибираме се в неделя към 11 вечерта и ММ каза че паркира и идва, но след малко вика от улицата да ида с телефона ми. Оказа се, че изтървал неговия в канала по улицата. По продължение на почти всички улици у наше село има направени канали и вечер пускат вода от рибарника горе в планината за поливане на дворовете. А всичко за работата му е в телефона, номера и съобщения за следващите клиенти, координати, въобще драмата е пълна. Търсим около час с фенерчето от моя телефон, ровим с ръце по дъното, водата си тече.... сетихме се да отбием водата на двайстата минута, междувременно звъним и дава свободно, ама ММ го оставил на вибрация. След час се отказахме и се прибрахме, каката имкъпала и приспала дребуса, ние мълчим щотоооо ...яд. В два часа пак ходи ММ да търси чак до реката стигнал, пак свободен сигнал призвънене. Сутринта умърлушен тръгва за клиенти, знае само името на хотела, не помни никакви номера да звънне на координаторката, не помни паролата си за ФБ, влизапрез моя в неговия да пусне месидж и след дълги обяснения тръгва. Това 6,45 сетринта, след малко се прибра с мокрия си телефон и само извади картата, дотук добре, спасена е информацията от телефона, но картата му е отрязана и не влиза в друг апарат. На обед се обади че е взел нов и всичко е ок, каза да пробвам да заредя "водолазния" да видим къде ще изпуши.... ми не само че тръгна, но и показа 15 пропуснати оттърсенето под вода. Та сега каката има заместител на изгорелия таблет. Там ми е мъката за снимките, но...
Друго двайсе при мен е ранна ову. На 29 юни М, на 8 юли реших да почна тестовете за ову и веднага ми отчете много по тъмна черта, следващите дни избледня. Това си мисля, че е 10-ти ден, на 8-ия и 9-ия имаше кекс и сега съм в чуденка колко да изчакам за да почна с психясването newsm78. Заредена съм с тестове и скоро  ще валидирам.

Цвети, как върви твоята борба с листерията?
За сега толкоз от мен, дребната се събуди. Гушки за всички.

# 377
  • На остров
Венци големи премеждия, но важното е успешният край  Hug !
Според теб къде е най хубаво в Кипър на морската линия ?

# 378
Кали, добре е детето  Hug  Лежи си и гледай филми, чети книжки и събирай сили, че явно ще е с характер човека малкия! И живот и здраве февруари догодина ще ти спира тока  Mr. Green

Аз днес съм първи ден на работа. До обяд ме заринаха с глупости, а уж уговорката беше да не ме натоварват много  Shocked  Ама такова ще е, то беше ясно. Нямам търпение да си тръгна.

Чудя се и се мая, какво да си направя главата  Thinking Вече са ми израснали 2 пръста корени, ама сега не знам какво да ги правя. Да ида да ми боядисат само корените с основния цвят? Или да мацам пак всичко с друг цвят? Чудя се какво ще стане ако по-светъл цвят сложа. Основното ми сега е тъмно червеникакво + кичури + израснали корени  newsm78

Венци, вашата сага с телефона ми напомня на тази на моя баща. Звъня един ден и никой не вдига. А той му е все на кръста телефона и без него не може да диша. Решавам, че просто го е забравил из къщи и е фукнал по двора. Звъня на следващия ден - "телефона на абоната изключен". Притеснена паля колата, отивам на село. Човека си направил салатата, сипал си ракията, гледа мачове. Питам го аз къде ти е телефона бе човек? Звъня - не вдигаш, пак звъня - изключен. Притесних се. А той вика, ааааа, телефона ли? Изпрах го. Сега е прострян и съхне  Shocked  Решил човека за първи път в живота си пералня да пусне, ама с панталона заминал и колана, и телефона ... Чувал го вчера как звъни, ама не можел да го открие. Ми как ще го открие, като го е забучил в пералнята? И като почнал да вади прането се пльоснал на пода и се разглобил. Ама като изсъхна добре, сглобихме го и тръгна. И досега го ползва. А е някаква нокиа за 5 лева, от най-простите и елементарните  Mr. Green

# 379
Честит рожден ден на Марти на патерица! Пиаф да ви е жив и здрав и много да ви радва.
На Борко месечинката също да честитя, само здраве и сили за игри.
Момичета чета ви, но много работа и не остава време за писане. Не само служебна, а и по двора има доста.Снощи до късно бяхме - поливаме, брах вишни, пръсках пак бурени - веселба.
Кали много се радвам, че кървенето е намаляло. Ще лежиш и няма да се шашкаш много сега, всичко ще е наред.
Жанче честито ти официално разрешение за следобеден съм  hahaha.И аз искам да си тръгвам в един на обяд  Crossing Arms. Спи сега, че гледай младите майки как спят по 2 часа на нощ.
Коте много сладка Бела, а маршрута на разходката е страхотен.
Кей сигурно сте си в къщи вече - дано все повече се усмихваш и Димана да е кротко бебе.Бързо да намерите синхрона и да има време и ти да си починеш.
Венци то като реклама тази ваша сага с телефона.Да кажеш на тм да си прави архиви някъде, че другия път може да не е с толкова късмет.
Танзу аз бях така с кичури и друг цвят за основа (не моя си).Не е работа поддръжката - моя фризьор си играе да отделя кичурите и да ги бодисва само тях прорасналото.Завива ги с фолио и после боядисва прорасналото на останалата коса.Много време, а и не е хич малко пари.Омръзна ми и се пак си правя само кичури на моя си цвят.Така само 3 пъти в годината се боядисвам, а и много добре оформя визията на чупливата коса.
Гледах и снимки - много хубави мами и дечица видях.Уанче, супер си.Шери и тя млада булка.
Мамчето ме зарадва, много ми се ще да сте намерили проблема и скоро да даде резултат лечението.Мисля, че тръгнахте по вашия верен път и връщане няма - само с бебе на ръце  Heart Eyes
Скрит текст:
Останаха два дена до морето и вече хич не ми се работи  Whistling

# 380
Ава,отдавна ми мухляса булото Joy
Благодаря за комплимента  bouquet

# 381
Шери майка беше на 54-55г като един дядо комшия все и викаше "невясто", а колежката все ни спряга с другата колежка за девойки  Joy
Важното е, че сме млади и хубави, най-вече скромни  Mr. Green

# 382
  • Варна
Шери майка беше на 54-55г като един дядо комшия все и викаше "невясто", а колежката все ни спряга с другата колежка за девойки  Joy
Важното е, че сме млади и хубави, най-вече скромни  Mr. Green

Аз на моите колежки, че и колеги, на повечето им викам "деца". 90% са на по 20-23 години... Един колега на цели 24 се беше разсърдил...  Joy

Да ви кажа, моят болничен от май месец още не е изплатен. Оказа се, заради неплатени осигуровки. Изчистих ДОО-то, но за Здравните не ми достигнаха едни 25 лева. Сега се чудя дали ще ми го платят или ще се заяждат и за Здравните...  newsm78

# 383
Видях  и аз сладкишчето, Пиафче, много е сладък, жив и здрав да ви е   bouquet
Прочетох, че при Кали е ок, и да  не се филмира, да не вадим бухалките, а да дебелее вече  Hug
На мен нещо не ми остава време...сутринта ходих да ме боцнат за щитовидните
Скрит текст:
ТСХ-то, още е паднало - 1.71, ФТ4-14 - с две думи съм пушка. Ендото мислеше да ме вика края на месеца за корекция на дозата,от 4 месеца не съм ходила, ама мисля че е ок, щото не залита ни към едната, ни към другата крайност. Мисля да си спестя някой лев от прегледа, да го отложа за след два месеца, като пусна другата контрола. Току виж за тогава си изпрося и направление от личната за хормоните.
Имам да подреждам снимки доста по дати, и да подреждам в албум, докато шайките не са ги овършали.
Кали, незнам като си самоосигуряващо се, какво гледат...Моите документи гледам на 10 юли  подадени, за майчинството от 1 до 2 години, днес са ми платили за юли, те не че големите пари, ама се зачудих, че е рано, месеца не е изтекъл  newsm78 Не че ще ги върна, разходи бол, ама ми стана чудно. Забравила съм тия кога ги превеждаха, че не е като болничен.

# 384
Венци, големи премеждия сте имали. И всичко доказва, колко сме зависими вече от тези малки джаджи  ooooh!
Ава, при нас е същото положение. И ние тръгваме в събота на европейското пътешествие и трябва да свършим едни куп задачи преди това.
Уанче, разучихме пътните такси и винетките уж. Дано да няма изненади.

# 385
Ава, само тая седмица тръгвам в един, после ще се пазаря с шефката  да имам един свободен ден , абе ще видим . Вярно си дремнах вчера след раб  Embarassed Хареса ми !  hahaha
Кали , не остана!

# 386
Да е жива и здрава Виктория на мама Greenjo, бабата на Марти и честита месечинка на Борис на Тарторина! Hug
Кали, все по-добре звучат нещата, там си е Упоритка, харесала те и няма да те пусне   Praynig
Венци, големи премеждия сте имали. Важното е, че е минало Hug
Танзу, много се смях с историята на баща ти и телефона Joy
Звездичката, поздравления за чудните резултати Hug
Ава, то не останало до морето. Настрой се положително и чудесно да си изкарате family  grinning039

# 387
  • Плевен - Велико Търново - Милано, Италия
Лени, в Словения винетката е 15 евро за седмица. за 1 месец 30 евро. Купува се веднага щом влезеш. Има пункт. Ако те интересува,  просто за информация  Peace

# 388
  • При вещиците
Тита, беше ме питала за празниците. Днес е последния ден на едномесечните пости-от изгрев до залез слънце никаква храна, вода,пушене, любов, псуване, лоши мисли и т.н. Всичко това влиза в постенето, а не само неядене. И от утре е Eid al Fitr,  или празник за края на постите. Ходи се на молитва и след това се посещават роднини, където се ядат различни сладкиши, дават се пари на децата и се носят нови дрехи. (Затова и има много намаления). Следват 4 дни празници(моловете работят 24 часа за 3 дни). Дава се много благотворителност,наистина огромни суми като хората се насочват да даряват на легитимните организации, а просенето е забранено със закон и ако просиш те арестуват. Така е изградено всичко тук, че наистина няма нужда да просиш, следователно си мошеник.
Кали,браво на борбеното дете. И аз се самоосигурявам и е абсолютна каша. След няколко разговора с моя счети, се отказах да взимам нещо от системата.
Честита месечинка на бузанчо Борис.
Честит рожден ден на бабата на Марти и на бебе Виктория

# 389
Лили, ама ти там ли се самоосигуряваш или тук?
Значи утре, ако имаме приятели мюсюлмани трябва да ги поздравим? Ама какъв е поздрава? Има ли нещо специално като Весела Коледа?

Общи условия

Активация на акаунт