Искам да кажа ... (45)_13.07-19.07

• 75 488
  • 1 381
  •   1
Отговори
# 60
Ей така да се запиша.

# 61
Добър ден на всички ви!

Искам да се похваля, че поредният уикенд прекаран в приготвяне на домашна бира бе успешен на първо четене. Този път се упражнявах върху червена белгийска бира. Нямам търпение да разбера какво се е получило.
Оооо, супер интересно звучи.

Да, ужасно забавно е. Мисълта, че можеш да приготвиш десет хиляди различни бири у дома дава криле за творчество.

# 62
Искам да ви кажа, че ви подарявам Чанинг Тейтъм. В компроматната има снимка на Чанинг с Райън Рейнолдс - майкоУ  Sunglasses
Райън става все по- хубав:
Скрит текст:

# 63
Тейтъм прилича на борец от свободния стил с тези уши.

# 64
Ходите ли на профилактични прегледи, не мамолог и цитонамазки, а примерно  да  си направите Екг  на кардиолог, унг,  кръвна картина, урина, очен?
Аз използвам сега   момента , че лятото е по ненатоварен графика на лекарите.

# 65
  • София
Чайник го взимам за еднократно ползване. Раян пък изобщо не ми е притрябвал.
Кийп, каква е тая машинария за бира?

# 66
а примерно  да  си направите Екг  на кардиолог, унг,  кръвна картина, урина, очен?

EKГ ми прави личната, задължават я от ЗК, защото се водя обременена с болести на ССС по бащина линия.
На УНГ ходя не съвсем профилактично, заради хроничен синузит.
Кръв и урина не ги смятам за показателни в профилактичния смисъл, а по-скоро когато има съмнения за нещо и пак не много.
На очен не ходя профилактично. Усещам много добре когато има промяна в зрението ми.

# 67
Работодателят ни плаща всяка година пакет с профилактични изследвания. Тази година няма да се възползвам.

# 68
# 69
  • ту тук, ту там
Привет и от мен в новата тема!

Искам да кажа, че наближава рождения ден на мъжа ми и започва чуденката за подаръка! Внезапно ме осени идеята, да му подаря чанта/раница за пикник. Обаче търсенето ми е затруднено от факта, че интернетът ми е катастрофално зле!  Close
Ако някой може да препоръча, много ще оценя жеста! Да е с прибори за 4 души и до 100 лв някъде!  Blush
Открих един сайт за къмпинг оборудване, ама много бавно ми зарежда бе! Харесах си там и един къмпинг стол за мен, отдавна искам, ама моля къмпингуващите да ми кажат, дали стават и за плажа? Чуденката ми е заради краката, защото виждам, че има специални за плаж и те са с по-различна конструкция, та да не би къмпинговите да затъват много. А може и да е случайна тази разлика, знам ли...  Blush

За питиетата - пия фрапе и много вода през деня. Вечер бяло вино и джин-тоник. Това лято обаче джина нещо го пренебрегваме май...

# 70
Тонка, не е машинария. Трябват ти два съда с голяма вместимост най-общо казано.  Аз ползвам тенджера с вместимост 17 литра и друг голям пластмасов съд за прецеждане. Останалото са мерки и теглилки, които лесно се намират. А самите материали за бирата струват около 10-15 лв. С тях приготвяш между 15 и 20 литра бира.

# 71
  • Euskal Herria
Искам да ви кажа, че ви подарявам Чанинг Тейтъм. В компроматната има снимка на Чанинг с Райън Рейнолдс - майкоУ  Sunglasses
Райън става все по- хубав:
Скрит текст:

Хм, Ванини, к`ви са тия смени? Нещо за Кличко ми се въртеше в ума... Защо го изостави  Joy.

# 72
Елени, от тази има лични впечатления: http://www.paraleli.net/page.php?n=77105amp;SiteID=732. От този сайт има и по-евтини, също доста хубави, но зависи какво търсиш.

# 73
С раници не мога да помогна, не съм купувала.

Профилактични прегледи, не правя всяка година.
Отивам на лекар когато преценя, че имам нужда.

Обявили са отново, позиция за която кандидатствах преди 4г. Интересното е, че са занижили изискванията, а това е ръководна позиция. Сега искат само 1г. опит в областта, което е изключително малко за тази длъжност.
Ще си подам документите...но като знам как премина предишният конкурс...а че все пак ще трябва да се готвя 2седмици за теста...малко е труд на вятъра.
Вземат се свои хора.

# 74
Привет и от мен в новата тема!

Искам да кажа, че наближава рождения ден на мъжа ми и започва чуденката за подаръка! Внезапно ме осени идеята, да му подаря чанта/раница за пикник. Обаче търсенето ми е затруднено от факта, че интернетът ми е катастрофално зле!  Close
Ако някой може да препоръча, много ще оценя жеста! Да е с прибори за 4 души и до 100 лв някъде!  Blush
Открих един сайт за къмпинг оборудване, ама много бавно ми зарежда бе! Харесах си там и един къмпинг стол за мен, отдавна искам, ама моля къмпингуващите да ми кажат, дали стават и за плажа? Чуденката ми е заради краката, защото виждам, че има специални за плаж и те са с по-различна конструкция, та да не би къмпинговите да затъват много. А може и да е случайна тази разлика, знам ли...  Blush

За питиетата - пия фрапе и много вода през деня. Вечер бяло вино и джин-тоник. Това лято обаче джина нещо го пренебрегваме май...

Имам ето тази от около 4 години. Ползваме я много редовно. Много съм доволна. Мястото за храна е по-голямо от на другите. Моя приятелка, с която ходим на излети си купи подобна, но раница, да раницата е по-удобна за носенне, но мястото за храна е по-малко. Аз отгоре съм сложила едно одеало за пикник в ластиците.

Общи условия

Активация на акаунт