Детски басейни - само за деца или за всички?

• 5 709
  • 47
  •   1
Отговори
# 15
В Баня водата я разреждат със студена от водопровода, не е като в лечебната баня. Иначе ще свалят кожата на децата с 40-45 градуса вода. Но все пак правят басейна топличък.

# 16
Не сте съгласни възрастни да влизат в детския басейн. Тогава трябва да се забрани пък малки деца да влизат в басейна за възрастни. На ме ми е неприятно като отида на басейн или стоя в джакузито , деца да ми скачат на главата, да ме пръскат и да вдигат невъобразима врява.

# 17
Който не иска деца, да ходи в по-скъпичките хотели, там има достатъчно басейни и басейнчета. Ама да ходиш в Хисар или Баня и да се оплакваш, че е семейно и народно...ами ще те пръскат деца, какво да се прави.

# 18
Кой е казал,че в по-скъпичките хотели няма деца? Просто след като пускате децата си в големия басейн, защо се чудите,че възрастни влизат в детския?

# 19
Кой е казал,че в по-скъпичките хотели няма деца? Просто след като пускате децата си в големия басейн, защо се чудите,че възрастни влизат в детския?

Над големия басейн нямаше указателна табела да не се допускат деца,а над детския имаше указателна табела да не се допускат възрастни.Има разлика.

# 20
Да, ама децата няма да внесат хламидии в басейна на големите. Виж обратното може да стане, плюс други бактерии.

Наистина ли питаш защо не е ОК да си топнеш задника при бебетата?

В някои детски басейни е строго забранено за възрастни.

Иначе в двата по-големи СПА хотела във Велинград деца не са ме пръскали.

# 21
става въпрос за детски басейни, най-често с дълбочина под 1 м. при тази дълбочина обичайните ползватели на басейна са деца под 4 годишна възраст. ако случайно някое от тях бъде вкарано от родителя си в големия басейн (малко от децата на тази възраст плуват самостоятелно), едва ли ще ти смути почивката. мисля, че по-скоро имаш предвид деца на 5 и повече години, които свободно ползват басейните за възрастни, но това, че те ти създават дискомфорт не виждам по каква логика те води да си топиш интимните части в бебешкия басейн.

# 22
  • Куциндрел
Аз пък се чудя как да пусна само детето си в детския басейн като то има вероятност да пострада? /още не може да плува, а и от скоро се престраши да влиза в басейн/
Бихте ли ми обяснили както точно да стане - хем детето да е в басейна, хем аз да не съм?

# 23
Ако е под годинка, не го пускаш или му пълниш надуваем басейн отстрани.

Иначе детският басейн има плитка част. За дете над 2г. не би трябвало да е проблем. Седиш на брега и гледаш постоянно. Може да му сложиш нещо плавателно- пояс, плувки за ръце, жилетка. Обикновено детето усеща и не се отдалечава.

# 24
Аз пък се чудя как да пусна само детето си в детския басейн като то има вероятност да пострада? /още не може да плува, а и от скоро се престраши да влиза в басейн/
Бихте ли ми обяснили както точно да стане - хем детето да е в басейна, хем аз да не съм?

Има съвсем малки детски басейни, обикновено те са с табели "Забранено за възрастни"
Ако седиш край басейна, може с една ръка да се пресегнеш и да стигнеш детето.Но не е за съвсем малки деца, все пак.

# 25
  • Куциндрел
Ако е под годинка, не го пускаш или му пълниш надуваем басейн отстрани.

Иначе детският басейн има плитка част. За дете над 2г. не би трябвало да е проблем. Седиш на брега и гледаш постоянно. Може да му сложиш нещо плавателно- пояс, плувки за ръце, жилетка. Обикновено детето усеща и не се отдалечава.
Почти на 4-ри е. Миналата година влязохме в един басейн двамата, както вървеше пред мен, хлъзна се и дълдиса като талпа. Добре, че бях зад него да го извадя. После го успокоявах, че нищо не е станало. Тази година още не сме влизали в басейн, но за сега само от водата в локвите не се плаши. Mr. Green
Принципно, не съм почитателка на басейните, но понеже нямаме море в града, ще трябва да се  учи някъде да плува.
И да ви кажа, докато детето ми не придобие увереност в детския басейн, аз ще съм с него вътре.

Светкавица, до сега не съм попадала на такива, но и не търся целенасочено басейн.
Сега залагам на морето. Sunglasses

# 26
Говоря за детски басейн 5 на 8 метра, с най-голяма дълбочина 1 метър, започващ от 30 сантиметра. Родителите стоят отстрани.

# 27
  • Куциндрел
Говоря за детски басейн 5 на 8 метра, с най-голяма дълбочина 1 метър, започващ от 30 сантиметра. Родителите стоят отстрани.
Горе-долу такъв беше басейна, в който се кипична. Водата му беше до раменете.
Нямаше табелки, че е забранено за деца, никой нищо не ни каза, че сме върте с него. По-големите деца бяха сами.
Само на АкваПарка в Пловдив го оставихме да джапа на едно място, където му беше до под коленете.

# 28
Нещо пояс или жилетка защо не му сложи?

# 29
  • Куциндрел
Нещо пояс или жилетка защо не му сложи?
Хахахах, опитах. Mr. Green
Надявам се тази година да се отпусне.

Общи условия

Активация на акаунт