Детски басейни - само за деца или за всички?

• 5 706
  • 47
  •   1
Отговори
# 45
  • Куциндрел
То няма угодия, все някой на някого ще пречи. Mr. Green

# 46
  • София
Аз реших, че темата е по-скоро за басейнчета без обозначителни табели.

# 47
На повечето места, детският басейн е част от големия. Разбира се, че ако преценя, че не е безопасно за децата ми ще си вляза с тях. Блестящите идеи от рода на 'що не направи еди какво си', предполагам ги прилагате на практика?

Аз пък намирам за доста просташко да се правят забележки на непознати възрастни и деца на общо основание, камо ли за това, че били с децата си в басейна. Лично мнение.

За конкретния басейн не знам, но много възрастни предпочитат да влязат в по-плиткия басейн, защото просто не могат да плуват.

Да разбирам, че Вие нямате нищо против децата Ви да " обменят" бактерии, "микроорганизми" и други познати и непознати болествотворни елементи/ в общия случай присъщи само на възрастните хора/ newsm78. .....
И намирате за "просташко " моето желание това да не се случва и категоричното ми мнение/което както стана ясно не се свеня да оповестявам публично - във вид на забележка/, че правилата в обществото са създадени именно , за да се спазват.
Съжалявам, но държа правилата  особено когато касаят здравето на детето ми, задължително да се спазват. Naughty....а  иначе,може някой да ме нарече и "простачка"

Ако държите да не се обменят бактерии, то изборът на обществен басейн е малко странен по принцип.
 Да, ако Вие спазвате правилата, например да си взимате душ преди да влезете в басейна, то вероятно имате право да се възмущавате, но да правите забележки на общо основание (подчертаното не е случайно), наистина ми се вижда далеч от доброто възпитание.
За мен е важно детето да не се удави. Влизам само с него. Големите ги записах на плуване и мога горе-долу да им се доверя в плитък басейн, но според правилата, малко дете, което не плува, влиза с родител.
Извинете, а вие първият ми пост прочетохте ли?....В него именно и изрично съм подчертала, че не става въпрос за родителите на децата пребиваващи в басейна, а  възрастни хора, нямащи нищо общо с  въпросните деца. И не,  не правя забележки на общо основание , а за конкретно неспазване на правилата.  
За съжаление моето дете се страхува да влезе в морето, единственият и досег с водата е в басейн.
Забележката за възпитанието ми ще подмина, под достойнството ми е да се обяснявам.
Аз не знам от кого дойдоха предложенията бебетата да се пускат с надуваеми съоръжения във водата, а родителите да седят извън басейна /не ми се чете назад/, но ми се сториха .. необмислени.

Има ли ефект, ако кажете на някой дядо, че басейнът е само за деца?

Общи условия

Активация на акаунт