МБАЛ Дева Мария, кв. Ветрен, Бургас - тема 18

• 102 752
  • 786
  •   1
Отговори
# 645
Ходила съм на ФМ при Драгнева,добре мина,но бих препоръчала друг лекар,от който бях много по-доволна. Пишете на лични .
Относно това,че в ДМ клонят към секцио, не мисля,че е така. Имах дата за секцио (по мое желание),но бебето тръгна нормално двя дни по-рано. Прие ме др Йозджан и и обясних ситуацията,дали все пак може секцио,при което тя каза да и че аз решавам,но според нея е по-добре да родя нормално. Ако не беше тя и това,което ми каза и въобще спокойстието,което ми вдъхваше,щях да се излъжа да родя секцио. Имах страхотно второ естествено раждане.

# 646
Как става този номер да се обадя ден, след като е излязъл графика на Татарова и да ми кажат, че почти всички часове са заети. Записаха ме към края на месеца. Как се случва 24 часа след излизането на графика вече да няма часове. Два месеца не мога да се вредя да си пусна едно тъпо контролно изследване. Да не говорим, че още вчера звънях на регистратурата, но никой не благоволи да вдигне телефона.

Виж в сайта на Св.София сега гледах аз за час при Ирмов и се сетих,че с теб бяхме коментирали часовете за Татарова.На 29 април има свободни часове влез в сайта им и си запиши час.Дано да го видиш преди да са запазили и последните часове.  Mr. Green

# 647
  • Бургас
Как става този номер да се обадя ден, след като е излязъл графика на Татарова и да ми кажат, че почти всички часове са заети. Записаха ме към края на месеца. Как се случва 24 часа след излизането на графика вече да няма часове. Два месеца не мога да се вредя да си пусна едно тъпо контролно изследване. Да не говорим, че още вчера звънях на регистратурата, но никой не благоволи да вдигне телефона.

Виж в сайта на Св.София сега гледах аз за час при Ирмов и се сетих,че с теб бяхме коментирали часовете за Татарова.На 29 април има свободни часове влез в сайта им и си запиши час.Дано да го видиш преди да са запазили и последните часове.  Mr. Green
Аз си запазих вече. Просто ми стана странно колко бързо свършват часовете.

# 648

От края на месец Декември се мъчих да си запася час за д-р Татарова. Март най-накрая успях. За съжаление, д-р се държа много грубо и арогантно. Едва ли не ме накара да се чувствам виновна, че преди нея съм ходила и при друг гинеколог, а на въпросите ми намекваше да ида и да питам този при който съм ходила преди нея. Не бих я препоръчвала на никого !

# 649
И на мен ми се стори груба, а прегледа беше доста болезнен.

# 650
Аз нямам такова мнение за нея,макар че бях ходила при друг доктор.  Naughty Напротив дори останах с впечатлението , че е много готина жена.

# 651
и д-р Ботева  bouquet - анестезиоложката и тя от днес е в Бургасмед, обявили са го на страницата във Фейса

# 652
  • Burgas, Bulgaria
Благодарим за това ,че винаги ни информираш Бет  bouquet !

# 653
  • Бургас
Аз нямам такова мнение за нея,макар че бях ходила при друг доктор.  Naughty Напротив дори останах с впечатлението , че е много готина жена.

И моите впечатления са такива. При нея съм била само веднъж на преглед и то инцидентно, преди да ме приемат в патологията. Прегледът беше доста обстоен, а д-р Татарова се държеше мило, даже ме успокояваше тъй като се бях притеснила доста.

# 654
Момичета, с таткото нямаме брак и мин.седмица завери декларация с текст, че детето, което ще бъде родено от еди си коя майка, е негово и е съгласен да носи имената му. Добре, ама сега чета на сайта на ДМ, че декларацията трябва да е подписана и от мен. Ще ми свърши ли работа вече наличната, има ли някакъв образец, който изрично да изисква болницата?

# 655
Момичета, с таткото нямаме брак и мин.седмица завери декларация с текст, че детето, което ще бъде родено от еди си коя майка, е негово и е съгласен да носи имената му. Добре, ама сега чета на сайта на ДМ, че декларацията трябва да е подписана и от мен. Ще ми свърши ли работа вече наличната, има ли някакъв образец, който изрично да изисква болницата?
Не дават образец от болницата. Би трябвало при нотариуса когато сте били, да Ви предложат варианта с двата подписа, от няколко години се предпочита да присъства и подписа на майката. Всъщност тази декларация отива в някоя от институциите, не е изискване на ДМ.

# 656
Разбрах, благодаря. Засега няма да заверяваме друга, евентуално ако нещо не стане с тази, ще се разправяме по институции после..

# 657
 Здравейте! И аз имах същите притеснения относно декларацията за припознаване, но се оказаха неоснователни. Единствено, когато попълваха данните за акта за раждане и взеха декларацията, то върху нея собственоръчно трябваше да напиша, че съм съгласна с припознаването и да се разпиша (това се случи на по късен етап, а не още при приемането). Успех на всички, на които им предстои раждане!  Heart Eyes

# 658
Здравейте,
Може ли някоя раждала мама да ми препоръча анестезиолог и акушерка? Д-р Ботева в крайна сметка работи ли още в Дева Мария, понеже я има като специалист на сайта им?
Ако раждате секцио може ли да се избира вида упойка от пациента - и какви са вариантите - пълна, спинална и епидурална ли, или епидуралната е само при нормално раждане.

# 659
  • град-държава
За секцио няма нужда да се избира акушерка, тя е в по-действаща роля при естествено раждане. Като стана ясно, че ще раждам секцио аз поне се отказах от този избор.
За упойката не съм я избирала аз, избра я анестезиолога на консултацията, в случая беше д-р Митков. В деня на операцията говорихме и подробно с д-р Ботева, която бях посочила за избор и беше със същото решение за спинална упойка.
Когато исках насока от д-р Татарова, а и в началото от д-р Костова за избор на анестезиолог и двете споделяха, че когото и да избера всички са добри и няма от какво да се притеснявам.
Д-р Ботева ми беше препоръчана, а и по време на секциото беше страхотна. Много жалко, ако наистина и тя напуска ДМ.
Иначе избора за секцио е между пълна и спинална упойка. Аз лично съм щастлива, че можах да видя и целуна бебето си веднага и съпругът ми беше до мен в операционната, освен в предродилна зала, а и благодарение на него имаме снимки и видео от раждането на дъщеря ни.

Общи условия

Активация на акаунт