Парфюмни размисли и страсти - 191

• 102 840
  • 731
  •   1
Отговори
# 135
  • Враца
Защото, Бижутка Мила Моя Ненагледна и Безподобна  Heart Eyes ,
беше някак любов от пръв поглед.
И защото знам , че има съществуваща тема за размени.  Peace
И защото, не на последно място разбира се, знам че ви има вас,
че ще ме утешите и тук винаги ми е било добре!  Hug Hug

# 136
Може пък да ме изненадаш и да греша! Thinking Като не ти наблюдавам парфюмното развитие от едно известно време, може съвсем да съм ти изпуснала вкуса и да съм даже в дълбока грешка, а не просто да греша. Ами чакам с нетърпение впечатленията ти!  bouquet

# 137
  • Враца
Ами аз за това се тествам,
защото заложих само на любимците си и не познавам и не съм носила нищо ново от година може би..  ooooh!
И да разнасям Адикт в 40 градуса жега и за мен дори не е удоволствие,
та си рекох трябва ми някой стипчив свежак, и незнайно реших, че това е Ейнджъл ЕДТ  newsm78

Всъщност,
аз свеж аромат, чист, не познавам, освен Колон на ТМ,
който и е летен фаворит за вечни времена,
но имам малко от него и сега установявам, че май няма и от къде да си го поръчам,
никъде не го срещам  newsm78

Препоръчайте ми някой.
Наскоро четох за Пюр на Жил Сендер,
отзивите са добри, но трайността буди сериозни съмнения у мен.

# 138
Препоръчайте ми някой.
Наскоро четох за Пюр на Жил Сендер,
отзивите са добри, но трайността буди сериозни съмнения у мен.

Имах го преди години, а трайността му при мен беше повече от прилична. Много го харесвах, свеж аромат е, мислех, че никога няма да ми омръзне, но...  Rolling Eyes Редовно го намирам на много примамлива цена в Австрия, но не желая повече да го притежавам, нещо ми втръсна.

# 139
Съвсем наскоро пробвах Пюр - на моята кожа издържа около два часа. Иначе не е лош - мирише на чисто, все едно току-що излизаш от банята.
Добре дошла, Маринска   bouquet

Оказа се, че докато търсих идеалния аромат на смокиня, взех, че открих разкошна череша - Lolita Lempicka  Heart Eyes

# 140
Може ли да ми каже някой в този аромат какви са белите цветя, усещат ли се много и  става ли за летен ориенталец както е писала Йоан Simple Smileда не задушава Simple Smile
http://www.fragrantica.com/perfume/Histoires-de-Parfums/1826-4487.html
Не, не се усещат и да, цялата му красота се разкрива точно в горещините. Но не съм убедена, че е твой  Peace
Благодаря ти много. Надявах се да се включиш Hug То и аз не съм убедена че е мой и  съм пас, може да взема проба само   bouquet

Последна редакция: пн, 20 юли 2015, 09:06 от raznejena*

# 141
По темата - намаления не чакам, грабвам, каквото съм решила, и това е.
Напоследък поовладях покупките, че доста бутилки се натрупаха ...  Wink

# 142
  • Бургас
Днес пробвах Terracotta Le Parfum и се влюбих.  Heart Eyes Но не успях да разбера само във версията edt ли се предлага? И май само 100 мл бутилка?
Мисля, че е само EDT,  100 мл., но при мен ароматът е наситен и с много добра трайност. Определено се държи по-добре в топло време. Simple Smile

# 143
  • Враца
Относно темата,
вчера пристъпих с пример.
Когато искам нещо,
се старая да го получа веднага
и нищо не може да ме разубеди! Wink
А, намаленията са си съвсем друго нещо,
от тях се възползвам, за да се сдобия с любимци на промоция или с опознователна цел.
Но дума не може да става, че ако искам нещо ще чакам някъде някой да го намали..  Naughty
И не знам само, защо Бижу се опитва да му убеди,
че тя тооолкова много премисля нещата ..Wink
Може пък да се е променила,
тепърва ще се преоткриваме!  Hug Heart Eyes

# 144
Няма начин ТМ да те разочарова. Няма как ЕДТ-то да е трайно като ЕДП-то, мисля че е летен вариант. А шлейф има, бъди сигурна. Като го получиш, сподели. Захарният е много тежък и само за вечер. Този ми се вижда читав за жегите.

# 145
  • София
Привет на всички в темата,
днес в Дъглас тествах на блотер трите парфюма на Kenzo от чисто новата линия Totem

Скрит текст:

И трите са приятни, но два от тях заслужават по-специално внимание.
Впечатлиха ме приятно Totem Yellow, както и Totem Orange.  Totem Blue е другия аромат от троицата, но името въобще не отговоря на аромата - поне аз, асоциирам думата "синьо" в името, с нещо свежо, чисто, лятно, морско, леко, безгрижно и тн, докато макар син като име, този тотем всъщност е най-есенно-зимния и същевремнно женствен парфюм от трите - сочен, плодов, леко сладък, и по момичешки закачлив и наивен - точно като ананас  Grinning Ако трябва да съм докрай честен, ще споделя, че ми харесва и бих го определил като чудесен аромат за летните щури нощи край морето, когато водещия ананас дава тропическа екзотика и чар... Лесен е за харесване и мисля, че доста хора биха го носили с удовоствие. Все пак е много повече дамски, отколкто мъжки.

Колкото до други два - хммм, те за мен са по-добри, защото носят стила на линиите Bvlgari Eau Parfumee, Eau de Cartier и Hemes Jardin.
Знам какво ще си помислите - тоя Deetron пак полудя!?  Mr. Green
Всъщност Totem Yellow и Totem Orange не разкриват нищо ново, нищо уникално и със сигурност няма да предизвикат WOW ефект, но съм сигурен, че тези от вас, които харесват въпросните три линии по-горе, биха могли да намерят нещо приятно и позитивно в тези две любопитни предложения от Kenzo.

Totem Yellow - това за мен е най-добрия от трите тотема и наистина ме грабна на мига!  Crazy
Нотките на грейпфрут и чай са отчетливи и много привлекателни, като сега гледам пирамидата му във фрагрантика и се чудя къде е кожата? Нищо свързано с кожа не усещам от блотера, но неясно защо ми напомня на Un Jardin En Mediterranee и L`Erbolario Hedera?!? Може би трябваше на ръка да тествам... Rolling Eyes При всички положения, много читав аромат, леко напомнящ ми и на Bvlgari Soir for men - малнохличен и есенно-дъждовен аромат.

Totem Orange - поне на първо четене е издържан бая в стил Eau de Cartier - чист, землист, хладен, тих, съвсем леко цветен, също така подчертано цитрусов, но по един доста различен начин - липсва мъжкото и режещото усещане на цитрусите, като те се представени по мек и деликатен, унисекс начин.

Със сигурност ще тествам отново въпросните Тотеми, вече на кожа, защото мисля, че си заслужават, най-вече Totem Yellow и Totem Orange.

Дано турбо жегите не са стопили възприятията ми и сега да дрънкам глупости безчет   Nature Sunny

Последна редакция: вт, 21 юли 2015, 00:26 от Deetron

# 146
Пробвах днес Cheap & Chic I Love Love Moschino, защото приятелката на сина ми пристигна днес и внесе това много хубаво, и лятно ухание у дома. Сериозно присъствие на свеж и натурален аромат на грейпфрут, който много обичам, НО при мен на кожа, някои парфюми с доминиращ грейпфрут,  избиват на мирис на... пот!  Sick
По този повод, Deetron, пробвай добре на кожа жълтия Тотем, щом ти е харесал толкова, за да не те изненада грейпфрута както мен.  Simple Smile

# 147
  • Враца
Че ме подсещате за Moschino,
онзи ден в движение една приятелка ми пръсна
на ръката и след половин час се разви подобно
на Лайт блу, но доста по питомен, никаква острота.
Помня, че кутията беше шарена, но флакона не помня.
Кой ли ще да е бил, сещате ли се ?

Най-приятният, плътен и сочен червен грейфрут , който познавам е:
Leona Lewis:
http://www.fragrantica.com/perfume/LR/Leona-Lewis-6645.html

Хем траен, хем без химия.
Но се разделих с него, защото при разносване, в/у моята кожа започваше да евтинее и да се променя и не се спогодихме, а много се израдвах при придобиването му.

# 148
  • София
Бижy - не думай! Как грейпфрут на пот бие?  Shocked Верно ли? Грейп, заедно с лайм са ми едни от най-любимите цитрусови аромати... Иначе хубав знак е, че снахата ухае приятно  Wink

Явно до сега съм късметлия, защото принципно блотера дава общо взето същия аромат, както на кожата ми.
Освен пък да се замисля, дали не съм направен от картон  Mr. Green

Може ли да ми каже някой в този аромат какви са белите цветя, усещат ли се много и  става ли за летен ориенталец както е писала Йоан Simple Smileда не задушава Simple Smile
http://www.fragrantica.com/perfume/Histoires-de-Parfums/1826-4487.html
Не, не се усещат и да, цялата му красота се разкрива точно в горещините. Но не съм убедена, че е твой  Peace
Благодаря ти много. Надявах се да се включиш Hug То и аз не съм убедена че е мой и  съм пас, може да взема проба само   bouquet

raznejena - Благодарение на kovatcheva, имам пробичка на въпросния парфюм и мога само добри думи да кажа за него  Heart Eyes Може би на мъжка кожа белите цветя не цъфтят така ярко, но моите впечатления са, че белоцветния характер на Histoires de Parfums 1826 е най-малкото, което би трябвало да те притеснява  Mr. Green
Доста тамян и пачули се усещат, също и виолетки, а дали става за летен ориенталец - за мен не. Това, че е комплексен, красив и богат аромат, не го прави автоматично успешен и за летни жеги, поне за мен де.

Иначе на конкретното питане - какви са белите цветя в него - поне аз усещам жасмин - естествен и много приятен.

# 149
Че ме подсещате за Moschino,
онзи ден в движение една приятелка ми пръсна
на ръката и след половин час се разви подобно
на Лайт блу, но доста по питомен, никаква острота.
Помня, че кутията беше шарена, но флакона не помня.
Кой ли ще да е бил, сещате ли се ?
Виленце, точно Сheap & Chic I Love Love е.

Deetron, не думай, ама... да.  Confused Открих го първо при Грейпфрутовата Алегория,  сега и този. И още два-три с подчертан грейпфрут. Докато в Baby Doll е някакъв друг и ми стои чудесно. До кожа е, де! При теб може да си е прекрасен, но просто добре го пробвай.

Общи условия

Активация на акаунт