Парфюмни размисли и страсти - 191

• 101 411
  • 731
  •   1
Отговори
# 525
..........

П.С. Не следя темата осторожно, ама за коя Пантера е целият тоя шум? Ако е за оня класически хорър, който и до ден днешен ми докарва позивни само по спомен, направооо... Mr. Green

sl, страшно ми хареса мнението ти.  bouquet
Аризона, за тази Пантера иде реч. Не онази.
Сега не ѝ е времето на новата, трябват ѝ едни поне 5-10 градуса надолу, за да покаже истинската си красота.
При мен няма жега, за съжаление. Sad
Много красива бутилка, направо го пожелах само заради нея.
Нотките не звучат много мои, ама аз взех да не вярвам на тия неща вече. Ще го пробвам задължително.
Ей, страшно шишенце, влюбена съм! Grinning

# 526
Аз се влюбих внезапно и неистово във Infusion d'Iris EdP. Толкова семпъл, а в същото време богат на нюанси аромат! Като диамант осветяван от слънцето. Естествено, веднага се сдобих с него и сега тъна в блаженство.  Heart Eyes

# 527
И аз ухая чудно днес - черната орхидея + фъс на монталския шоколод  Crazy Предполагам, че край мен не се седи, но на мен ми е супер добре hahaha  bowuu

# 528
Аз се влюбих внезапно и неистово във Infusion d'Iris EdP. Толкова семпъл, а в същото време богат на нюанси аромат! Като диамант осветяван от слънцето. Естествено, веднага се сдобих с него и сега тъна в блаженство.  Heart Eyes
Адски се радвам като прочета написано от теб как си се влюбила в парфюм, който и аз обичам. А Ирисовата Прада едп е един от най-най-любимите ми Heart Eyes  С радост да си го носиш!  Hug

# 529

При мен няма жега, за съжаление. Sad
Много красива бутилка, направо го пожелах само заради нея.
Нотките не звучат много мои, ама аз взех да не вярвам на тия неща вече. Ще го пробвам задължително.
Ей, страшно шишенце, влюбена съм! Grinning
Пробвай я и после сподели, защото по нотките наистина не може да се разбере. Много комплексен парфюм. Нищо не стърчи. Поне при мен ляга и е като част мен, на което държа доста напоследък, но е строго индивидуално.

# 530
  • на морето
Като стана въпрос за влюбвания , то и за съм на такава вълна. Днес преоткрих една моя стара, даже бих казала първа любов в парфюмите- Angel EDP. Както се казва "старата любов ръжда не хваща", така и аз след няколко години отново посегнах към тази тръпка и с нетърпение очаквам хладните дни ,за да и се отдам Embarassed
Иначе Прадите са класа в летните дни. Разносвам и ЕДП Infusion Iris и ЕДТ версията, дори не мога да определя с кой от двата съм в по-приятелски отношения.  Laughing
Тези дни очаквам да получа Nirmala на Molinard. Изчела съм всякакви отзиви за него, вече рискувах и го поръчах на сляпо. Ще може ли някой да ме успокои, че не съм сгрешила Rolling Eyes

# 531
rori100,  щом Angel е първата ти любов, няма страшно, не си сбъркала с Nirmala. Тя е Angel Innocent, но по-фино и красиво се развива според мен.

# 532
Като стана въпрос за влюбвания , то и за съм на такава вълна.   
+1  Simple Smile
И аз съм така.  Наскоро си поръчах няколко мостри на parfumerie generale и се влюбих в това в което най-малко очаквах- Aomassai  Heart Eyes Аз си мислех, че е по -скоро зимен и лятото ще ме души, обаче напротив- в 40 градусовите жеги при нас  се държа много добре. На моята кожа избива основно кафе , обаче   страхотно кафе,  направо разкош. Много хубаво ми се развива, първо е с подправки, после става тъмно и ароматно и накрая прекрасно лате.   Нe можах да спя докато не го придобих. От два дни му се радвам  и направо ми се подскача от кеф Heart Eyes Лошото е, че си харесах много още две неща- Felanilla  и Palo santo на  Carner barcelona и сега съм много раздвоена между тях.  Thinking
А между другото, сега вече разбирам напълно Бижу, където в старите теми беше казала, че не усеща аромата на Hiris на  Hermes, а само усеща нещо мокро.  Точно това ми се случи като тествах Jangala от круиз колекцията на Пиер Гийом-мокро с една стотна от евкалипт и нищо друго. Sick  Направо ме е много яд, защото имах големи очаквания за парфюма.

# 533

А при мен, за жалост, наподобява бръснарски одеколон. Със здраве да си го ползваш!  Peace

# 534
Бижу, Пипи, благодаря!  Hug
Интересно ми е в кой сезон се развива най-красиво, и ще пробвам и другите версии. Тази е приказка.  Heart Eyes

# 535
Прада ирис ми е любим. Heart Eyes
Нищо бръснарско няма в него, свеж ирис и дървесни нотки. Прохлада. Много съм се пристрастила към ирисовите аромати напоследък.
Вашите постове ми напомнят, че трябва да го подновя. Hug

# 536
  • София
Лошото е, че си харесах много още две неща- Felanilla  и Palo santo на  Carner barcelona и сега съм много раздвоена между тях.  Thinking

Може ли да опишеш Palo santo?  Praynig Много ми е любопитен и се чудя дали да не го поръчам на сляпо.

# 537
Лошото е, че си харесах много още две неща- Felanilla  и Palo santo на  Carner barcelona и сега съм много раздвоена между тях.  Thinking

Може ли да опишеш Palo santo?  Praynig Много ми е любопитен и се чудя дали да не го поръчам на сляпо.
  I walk alowne, носила съм го само два пъти, а и не мога да описвам парфюмите така хубаво и точно като другите от темата, затова не знам доколко ще съм от помощ. Започва сладко и ако харесваш  ветивер си заслужава пробата.Първия път като го носих ми хареса повече, защото, заедно с ветивера  ми се показа една много хубава ванилия с лек дъх на ром, която за съжаление при днешното разносване я няма никаква. Днес вместо ванилията много осезаемо усещах сандалово дърво, което не ми хареса чак толкова. Първия път обаче го тествах  вечер, на по- хладно и заради това си мисля ,че при по-студено време, ще се държи по-добре. При всички положения е много  траен и прави хубав шлейф.

# 538
  • София
Лошото е, че си харесах много още две неща- Felanilla  и Palo santo на  Carner barcelona и сега съм много раздвоена между тях.  Thinking

Може ли да опишеш Palo santo?  Praynig Много ми е любопитен и се чудя дали да не го поръчам на сляпо.
 I walk alowne, носила съм го само два пъти, а и не мога да описвам парфюмите така хубаво и точно като другите от темата, затова не знам доколко ще съм от помощ. Започва сладко и ако харесваш  ветивер си заслужава пробата.Първия път като го носих ми хареса повече, защото, заедно с ветивера  ми се показа една много хубава ванилия с лек дъх на ром, която за съжаление при днешното разносване я няма никаква. Днес вместо ванилията много осезаемо усещах сандалово дърво, което не ми хареса чак толкова. Първия път обаче го тествах  вечер, на по- хладно и заради това си мисля ,че при по-студено време, ще се държи по-добре. При всички положения е много  траен и прави хубав шлейф.

Благоадря, BoMarina   bouquet

Харесвам сладки гурмета, но ветивер не особено.. След като го усещаш като преобладаваща нотка, явно не е подходящ за купуване на сляпо. Вместо с него, ще рискувам с новия Артизан, Noir Exquis. За него още не е излязло официално инфо и нотки. Имам само описанието на потребителка от Фрагрантика, и на консултанта от който го е купила. Според тях ухае на кафе, захаросани кестени, лешници, кленов сироп, ванилия и малко портокалов ликьор. Бил разкошно гурме, подходящо за наближаващата есен.. След такива думи как да не го поръча човек  Crazy

# 539
  • Бургас/Пз
Сега имам колебания за Модерната Муза на Есте Лаудер, може ли малко помощкак е като трайност и дали е подходящ за идващата есен.
На мен ММ ми го подари в ранна пролет и трайността му е доста добра.Усещам го дълго и както и друг път съм писала за мен е по-нежния, по-фин и по-деликатен вариант на For Her EDP на Нарцисо.  Peace

Века,много ти благодаря за споделеното мнение, може би най-после ще заменя така обичаното от мен Нарцисо Simple Smile Надявам се и Музата да ми хареса, поне колкото него, не се надявам на повече, защото досега не съм намерила друго, което да ми носи това усещане , което ми дава For Her - както EDP , така и EDТ Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт