Парфюмни размисли и страсти - 191

• 101 448
  • 731
  •   1
Отговори
# 660
  • Враца
Какво е NU ?  newsm78

И от всички описания най-много ме плаши това на Бижу,
защото вкусовете ни към аромати са абсолютно противоположни..  Thinking
Поне бяха  Hug

# 661
# 662
Ако става въпрос за този аромат http://www.fragrantica.com/perfume/Agent-Provocateur/L-Agent-11214.html Simple Smile
За мен това е един от най-неприятните парфюми с които съм се пръскала. Сега гледам че е ориентал флорал Rolling EyesЗа мен си беше чист ретро шипър ама от неприятните. Носила съм такива и някои ги харесвам тук обаче ми беше нещо тежко, задушливо.. Докара ми точно свиване на стомаха. По едно време по Бюти Зоните имаше някакви Агенти защо не провериш да го тестваш на живо Маринска. Не ти познавам вкуса ама като гледам какво напоследък коментираш твърдо мисля че този няма да ти хареса. Рядко бъркам  Laughing Peace Чакай да ти пратят проба.

Аз от поне месец мисля вече за леки гурмета. Смокини, свежести отдавна ми омръзнаха Simple Smile

Ню ИСЛ според мен няма нищо общо  с тоя Лагент Rolling EyesНю беше много по- хубав за мен , подправков, странен , едп , но може и да бъркам де било е много отдавна.

# 663
на Ну и едт, и едп са много красиви, но са различни
едт е по-цветен и носим, едп ми е разкошно фатален

# 664
От днес вече почвам да мисля за есенен парфюм,май скоро ще му дойде времето. Whistling
Загледах се по Montale,но изборът е огромен и направо не знам откъде да почна.... спрял съм се на Intense cafe и  Vanilla Absolu,но ще се радвам да ми препоръчате още няколко ,които да погледна.Фен съм на сладките парфюми-Flower Bomb, Black Opium .  bouquet

Ако искаш пробвай и Chocolate Greedy/Montale, за който стана въпрос наскоро. Сладък е колкото си искаш  Grinning

# 665
  • Враца
Шипър  Shocked Ретро  Shocked
Потресена съм  Joy

По бегли спомени Ню не ми хареса, но не си спомням точно  newsm78
О, да , даже във fragrantica, съм го отбелязала с dislike..

И за да изпъкне лакомията и прибързаността ми,
само лекинко ще споделя , че очаквам 2 (два) L’Agent-a..  bowuu

# 666
  • Варна
Л`Агента и Ню ЕДП на първи прочит са ми в една категория, но при носене са ми коренно различни. Ню ми е изфинен до степен на най-изисканата луксозност, докато Л`Агент ми е груб, като издялан с теслата. Обожавах Ню преди години и съм износила литри от него и въпреки, че вече ми е страшно омръзнал, за мен той е в пъти по-добър от двата.

# 667
Като се разговорихте за Монталите, да питам и аз за Pure Gold - може ли, лични впечатления, че от тези във Фрагрантика само повече се обърках, отколкото да реша искам ли го или не...... а, и да уточня - на сляпо ще е?

# 668
Л`Агента и Ню ЕДП на първи прочит са ми в една категория, но при носене са ми коренно различни.
Това имах предвид, Мимс, като писах, че харесвам много Л'Агент, защото обичам и NU. Hug

Хаха, Вили, няма друга като теб Heart Eyes , може би само I walk alone, но тя наистина е висока топка... Wink

# 669
Брех, сега се позачудих да не съм тествала нещо друго и да ми се е сторило шипър ама май този ходих да тествам специално заради тамяна newsm78 Simple Smile

I walk alone, като получиш новия Артизан да споделиш впечатленя плс.  bouquet

# 670
Шипър  Shocked Ретро  Shocked
Потресена съм  Joy
По бегли спомени Ню не ми хареса, но не си спомням точно  newsm78
О, да , даже във fragrantica, съм го отбелязала с dislike..
И за да изпъкне лакомията и прибързаността ми,
само лекинко ще споделя , че очаквам 2 (два) L’Agent-a..  bowuu
А защо очакваш два Лагента насляпо? Погрешка или поръча два?
Търси им нови притежатели отсега, защото и аз съм сигурна, че този парфюм никак няма да ти хареса.

Не харесвам Ню в нито една версия, но обичам Л'агента. Една от малкото негови фенове съм.

Като се разговорихте за Монталите, да питам и аз за Pure Gold - може ли, лични впечатления, че от тези във Фрагрантика само повече се обърках, отколкото да реша искам ли го или не...... а, и да уточня - на сляпо ще е?
О не! Не те съветвам да купиш този доста противоречив парфюм насляпо в никакъв случай. Peace
Намери проба и тогава го мисли.

Последна редакция: чт, 20 авг 2015, 13:32 от densi

# 671
  • Враца
От лакомия, densi..
Никога не мога да си представя, че мога да се наситя на аромат предлаган
във флакон от 50 мл и прецених, че ми трябват поне 100 мл , та за това  Rolling Eyes

Май не познавам I walk alone,
но ако притежава моята импулсивност,
а чувам че при нея дори е по-страшно,
то аз искрено и съчувствам ..  Hug

# 672
  • Germany
И от мен един глас против L’Agent, въобще не виждам vmarinska с него, но знае ли се...

Някой да има преки впечатления от сравнение с разносване на Narciso EDT и Narciso EDP.
Пръсках на едната китка единия, на другата другия и не мога да реша кой да взема.
И двата ми харесват, хем сходни, хем различни...
Помагайте  Praynig

В началото на запознанството ни и аз се колебаех между двата, като се спрях на ЕДТ. Изпръскала съм 3 1/2 флакона от него, последният го откраднаха. След това си взех ЕДП и вече 5-6 години го мъча. Харесвам го единствено през зимата, в дълбок студ, тогава е съвсем различен парфюм, някак точно тогава се разкриват всички цветя, една наситена пудрена роза, красота. През останалото време ми е твърде мускусен. Докато ЕДТ е толкова удобен, леко хладен, ежедневен, чист, ненатруфен и безкрайно женствен. Просто се слива с мен, а ММ е очарован от него, все пак той ми го избра   Heart Eyes. Ако трябва да повторя бих се спряла на ЕДТ версията  Peace

kovatcheva, непременно пиши, когато решиш, че много ми е любопитно дали съм познала  Mr. Green

На какво заложи  Twisted Evil Проявих здрав разум и заложих на сигурното. Вече държа втора 50-чка от Хипнотичната отрова ЕДП и умирам от удоволствие, много ми липсваше, когато свърши и не пропусках случай да се напръскам с него в парфюмерия, когато много ми домъчнееше. Бях се зарекла да не повтарям парфюм, но не мога без него Heart Eyes. Сега едно червейче ме човърка отново за Ели Сааб, но утре на летището ще му решавам съдбата  Twisted Evil Днес преглеждах стари запаси и не мога да повярвам, всички проби и малки отливки, които бях изоставила тук просто са се изпарили за една година, нищо не е останало  Shocked, а са на тъмно, сухо и в шкаф. Открих обаче Hypnose Hypnotizing Elixir Lancome и съм на седмото небе от удоволствие  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Такъв удобен облак ме е обгърнал. Открих и забравена цяла бутилка(отново!) от Elixir des Merveilles Hermes  и не мога да повярвам на късмета си. Сега остава да изровя отнякъде още една от  L’Ambre des Merveilles Hermes и нямам никакви парфюмни проблеми, ама де тоз късмет  Mr. Green

# 673
  • Пловдив
Обожавам противоречивите ви мнения,
карат ме да копнея да се запозная със съответния аромат.
Благодаря ви!   Hug

А този:
http://www.fragrantica.com/perfume/Agent-Provocateur/Eau-Provocateur-14404.html
А цената къде е в тоя сайт  newsm78

# 674
В парфимо го има този Лагент за без пари  Grinning- тестер. Който му е фен да се обзавежда  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт