Любители на Котки Тема 96

• 35 337
  • 734
  •   1
Отговори
# 585
  • Варна
Благодаря Ви, момичета ) Търкаля се вече, предните лапи почи я слушат, милата ми писана..
Все ще Ви питам някой храни ли с Проплан?

# 586
Бързо възстановяване на Късметка Hug По-често да ни радваш с нейни снимки  Heart Eyes

# 587
[img]https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xpt1/t31.0-8/11703255_1126536054027002_3805457350032763079_o.jpg/img]

Кой както може хаха

# 588
  • Варна
Благодаря, Нели, ще Ви радвам, с удоволствие Simple Smile
Поокопити се Късметка, зениците и намаляха, бяха  Shocked Почна да ходи и току се пльосне на хладния теракот, сигурно да и е хладничко на тумбачето  Hug

# 589
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Хъни, цитирам те, че да може да се види снимката. Peace
Heart Eyes Laughing

Мира Иванова, гушки на Късметка!  Heart Eyes Hug

# 590
  • Варна
Благодарим за гушките Simple Smile Късметка вече си отваря комарника към терасата, не отразява още храна и вода, само се мотае насам натам. Катурва се, смешна е ама още ми е жал да я гледам такъв пиян морков. Ще видим утре като се наспи как ще е милото письо  Hug

# 591
Не знам защо не излизат пустите снимки...   Sad

# 592
  • София

Липсва ти една скоба на затварящия таг - /img]
Трябва да е така - [/img]

# 593

Май без това, което съм украсила в червено.

# 594
  • София
Не знам защо не излизат пустите снимки...   Sad

Oткакто форумът стана информационна платформа и нечии програмистки некадърни пръстчета пипаха насам-натам, при ИЕ курсорът не се позиционира между двете скоби, а през 1-2 символа вдясно. Всеки път трябва да се наглася. Предполагам, че затова ти се губят скоба или наклонена чертичка.  Wink

Вижте го този какъв е хубав:

Simple Smile

Последна редакция: пт, 24 юли 2015, 10:07 от Тaня67

# 595
Май без това, което съм украсила в червено.
Напротив, точно червенкото го прави затварящ таг. Без него е отварящ. Peace А за да се види снимка, адресът трябва да е поставен точно между отварящ и затварящ таг.

Вижте го този какъв е хубав:

Simple Smile
Прелест!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 596
  • София
А пък моята писа, като я взема на ръце, и я свия в някаква поза, когато я изсипя на леглото си остава в същата поза, хаха! Мога да я вържа на възел или да я опъна като пръчка, слагам я и тя си седи! Само ме гледа хитро Joy
А иначе, като ме види да се запътя към външната врата, почва да реве като малко детенце подир родителите си. Кой знае колко се е мъчила за мен, милата ми душица. Почвам да се чувствам виновна, че избирам своето си добруване пред нейното, колкото и изперкало да звучи. Старая се нищо да не й липсва, има кой да се грижи за нея, докато ме няма, но тя си иска мен просто. А аз съм ту тук, ту в Иран, на този етап не мога да се заседя на едно от двете места, и не мога да я мъкна непрекъснато насам-натам. Бедната ми душичка. Не е случила на майка.

# 597
Здравейте,

да се впиша в темата. От почти 4 месеца си имаме сиамец.

# 598
Здравейте,

да се впиша в темата. От почти 4 месеца си имаме сиамец.
Здравей!  Hug  Дай снимка да го видим.  Grinning

# 599
Едно време братовчедка ми имаше сиамска котка и ме "снабдяваше" редовно Crazy Обожавам тази порода, изключително красиви са, не знам защо масово хората казват, че са злобни.

Общи условия

Активация на акаунт