AVON само за представители - Кампании 10, 11 .....- Тема 134

• 49 016
  • 610
  •   1
Отговори
# 30
Абсолютно така е както пише КамеЯ
Разбира се плащанията с ейвън кард се отразяват много по -бързо но по другия стандартен начин примерно Иизи пей си отива 3 та и до 5 дена. Могат заради тези закъснения доста неприятности да се случат- задържани поръчки, намаляване на кредитния лимит.

На сайта на ейвън има в раздел важна информация пълно описание на санкциите, забелязах преди месец- два че мерките да доста променени и че вече не е както преди да няма особени санкции за задръжки и до 20 дена бяха си спомням. Сега вече просрочката си има санкции и тов ами беше странното, че като сложа 5 дена да ми се отрази плащането в сайта аз трябва да си платя поръчката на 9-ти -10-ти ден от дата на фактурирането, а като сложите че ги получаваме през ден от фактурирането значи седмица след получаването вече искат превод.

Последна редакция: пн, 20 юли 2015, 21:18 от _re_ge

# 31
  • Русе
Здравейте, отскоро съм представител  искам да ви попитам за новите ББ терапии за коса и по-специално за тази която е без отмиване, имате ли вече отзиви от клиенти, как е като цяло?

# 32
Пробвах ВВ терапията от мостра. Имах опасения, че ще ми омазни косата, че е мазна и без това, но не.
Хареса ми доста, косата е мека и гладка, не утежнява и се вижда ефекта Peace

# 33
  • Русе
Пробвах ВВ терапията от мостра. Имах опасения, че ще ми омазни косата, че е мазна и без това, но не.

Благодаря много, и аз взех мостра да пробвам и по-нататък може да взема  големия, а мострата колко милилитра е?   bouquet

# 34

Благодаря много, и аз взех мостра да пробвам и по-нататък може да взема  големия, а мострата колко милилитра е?   bouquet
Не знам, изхвърлих опаковката Laughing
Според мен е добър продукт Peace

# 35
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Аз пък искам МНОГО ДА ВИ ПОХВАЛЯ новата иновативна четка за коса!

Много се чудих, изчетох доста ревюто, благорадарение на РЕ, но реших, че ще поръчам, в случай че не успее да ми разплете косицата-връщам я без да се замисля!
Е не-страхотна е! Облекчи ми дърпането на косата на половина в банята! Peace Всъщност няма го стандартното дърпане, а приятно разплитане с лек масаж!
Особено препоръчвам за къдрави и дълги коси като моята, както и за чупливи косици на дечица, които не обичат да ги решат!

Не зная какъв ще е ефектът на суха коса, т.к. моята само мокра в банята реша, заради стилизантите за къдрици, които предварително трябва да съм отмила! Peace

# 36
  • София
Записвам се тази кампания с 50-левова поръчка. Не е като без хич, даже мислех да пропусна. Сега умувам над два цвята на гел-лака, кой да бъде....
Успешна К на всички, макар и лятно и лежерно.

# 37
Здравейте!  Това ми е първата кампания като представител на Avon (само да си знаете, добре, че го има този форум. Много неща успях да схвана благодарение на вас Simple Smile
Едно нещо обаче е мога да разбера. Във фокус брошурата има оферта за мостри и за нутра кремовете 5 за 1,8 и за останалите неща 5 за 1,9. При поръчка обаче не ми излиза тази пакетна цена, а ми ги фактурира на редовна цена. Някой знае ли как може да се корегира това?

# 38
Цените се корИгират сами след фактурирането на поръчката. Системата не показва реално, фактурата показва реалната стойност на мострите.

# 39
Здравейте!  Това ми е първата кампания като представител на Avon (само да си знаете, добре, че го има този форум. Много неща успях да схвана благодарение на вас Simple Smile
Едно нещо обаче е мога да разбера. Във фокус брошурата има оферта за мостри и за нутра кремовете 5 за 1,8 и за останалите неща 5 за 1,9. При поръчка обаче не ми излиза тази пакетна цена, а ми ги фактурира на редовна цена. Някой знае ли как може да се корегира това?
Цените се корИгират сами след фактурирането на поръчката. Системата не показва реално, фактурата показва реалната стойност на мострите.

Или опцията преглед на междинната сума,но и там мострите не се отразяват коректно.

# 40
Благодаря за отговорите. Във фактурата всичко е наред.

# 41
Днес си подреждах документацията и какво видях на една фактура ( пропуснала съм  го!!!), как
Ейвън ме предупреждават със:

представител номер ХХХХХХХХХХ
платете фактурата си до еди кога си и ще имате кредитен лимит еди какъв си.
ако платите след тази дата ще имате кредитен лимит с 200 лева по-малко.

сладури!

# 42
  • София
_re_ge, ти целите фактури ли пазиш? Като мине годината ги изхвърлям. Засега пазя едната частица на вносната бележка и бел. от изи-пей за платеното. Но пак се натрупаха рпрекалено много и замислям да махна тяхната бележка, а на платеното да напиша год/№ на К.

А сега пробвах тампоните за крака и мисля, че е сполучлив продукт.Търсих упътване и понеже не намерих няколко минути разтривах с тампончено, изплакнах и намазах с крем. Дано съм улучила технологията  Laughing

# 43
_re_ge, ...........

А сега пробвах тампоните за крака и мисля, че е сполучлив продукт.Търсих упътване и понеже не намерих няколко минути разтривах с тампончено, изплакнах и намазах с крем. Дано съм улучила технологията  Laughing

според упътването: " Лесни за употреба! Просто постави тампона върху грубите, сухи зони на стъпалата си и остави течността да изсъхне." Но и аз ги ползвам по описания от теб начин и съм доволна  Wink

# 44
според упътването: " Лесни за употреба! Просто постави тампона върху грубите, сухи зони на стъпалата си и остави течността да изсъхне." Но и аз ги ползвам по описания от теб начин и съм доволна  Wink

Аз пък обтривам с тампончето стъпалата всяка вечер - на всеки  крак тампонче. Не мисля че прави чудеса но са поддържане за ок.

Общи условия

Активация на акаунт