зарадвах ММ , че ще ядем сърмички в неделя - бирата от него

Е, облизаха си пръстите, вярно е, цун по ръчичките на Марчето.

и ти препоръчвам освен подправките които са изброени да прибавиш и шепа джоджен, вярвай ми.
Канела също ползвам и при мусаката. Даже съм си купила една гръцка подправка точно за мусака в която доста си ухае канелата и е много добра.. мда и това съм домъкнала. За царевичното нишесте са ти каза ли вече приятелките ни, брашно от тапиока никога не съм ползвала и не зная.
Да ми се похвалите после, кое къде сте ползва ли
От шафрана да слагате по щипка само, той е специално за ориз.
, същото е и на Светли, Джейми, Ста-ди, оф, Калинче не ми стига времето да си хортуваме, душа ще намеря за теб задължително, ама не зная кога, честно, притискат ме хиляди неща и трябва да се подготвя и за път края на месеца, Контеска съм я прочела, зная, че тя действа успешно и винаги е имала моите адмирации, тя си ги заслужава и кого съм изпуснала.. ами не знам вече. Моля да бъда извинена. 

То нали мързелът е голяма работа, та се сетих, докато свивах сармите за на майка ми мързеливата сарма. Но при нея плънката трябва да е леко обработена. Листата се накълцват на ситно, всичко се омесва и долива вода, за да се свари напълно ориза. Отгоре се прави заливка и се запича, ама нали са по-гръцки, та може един бешамел за заливка, ей тъй, за разкош. 

Мързеливите сарми са.. убиец!! Много са бързи и вкусни, ама пък онези свитите са по-красиви в чинията.

С тези зъби е кошмар – и моя ги вади...почвам да се притеснявам, че при толкова много извадени наведнъж, новите ще започнат да растат криви...но ще видим. За стелките – преди доста години племенника ми беше така/той вече е на 24г. и няма проблем/. Ходихме да му правят стелки в ортопедична работилница/незнам дали още ги има/. Правиха ги индивидуално за детето, различни за двата крака – правиха отпечатък на стъпалата и куп измервания. Ако стелките не са правилните за стъпалото може да стане „вместо да изпишем вежди – избодохме очи”...
Изобщо френски без използване на „Р” на мен не ми се връзва...Знам, че при вас не е така, но ми стана смешно от моя опит.

Хич не ми се получават тестените изделия - ама аз тъпо и упорито продължавам
Добре поне, че новите учители са ви допаднали, че то иначе си е голям стрес за децата смяната на учителите в 5-ти клас...

Не, сериозно, определено имах нужда да се позанимавам с нещо странично. То пак е свързано с деца де - детската градина на Ванко го прави въпросният проект, аз съм само участник - но все пак е различно от стоенето вкъщи край печката 
Хич даже не се и сещам за нея. Мм и звъни от време на време, даже заведе Ванко да я види преди няколко дни, и до там. Така ми е много добре, даже сега си се чудя как съм издържала цели 8 години там
Ама явно така е трябвало да стане, продължаваме напред, а на нея и желая само да е жива и здрава и да не се занимава с мен 
На мен не ми е жал да си хвърлям мои дрехи, обувки и чанти, той обаче си ги пази...Зер може да му потрябват за нещо, след като години наред изобщо не се е сещал за тях
Ама намерих му цаката де - стоят известно време прибрани, и после....знаете как става, до колкото прочетох
мняяями .. Препоръчани теми