Домакини 51 / Плаж, коктейли и море

• 60 525
  • 736
  •   1
Отговори
# 600
Добър ден   bouquet
Писе дано ти спори това одеало - много голямо! Аз една блуза плета и сигурно ще отидат години  hahaha Покажи го като го завършиш.
Водих кучето на ветеринар - сложихме чип и последните ваксини.
Вио като видя песа беше 2кг. - сега е 9кг. на 3месеца  hahaha
По-късно ще го снимам, че сега хуквам на зъболекар - часа ми е от май месец, добре че пращат смс за напомняне - бях забравила  ooooh!

# 601
Хайде да зарадвам мамите търсещи стикита.Ако пазарите онлайн трябва да се справите и поне има доста евтини,само не знам кой модел са точно. Laughing

# 602
Здравейте момичета.При нас цял ден вали не е спирало,няма нет та пиша от тлефона и е мъка.Светли е с някакъв алергичен обрив,тъка каза педи,но аз мися,че е нахапан от бълха,понеже вчера си игра с едно съседско коте,а аз си хванах бълха като се приврахме.Изписа му фенистил капки.Хайде като пуснат нета,ще пиша повече,че с телефона ми е трудно с тия моите кебапчета:-) Лека вечер Ви желая.

# 603
# 604
Добър ден и от мен.
Тук валеше,сега спря излизахме да си взема една поръчка за луковици.Утре или поне като се оправи времето ме чака садене и пролетта ще ви показвам красоти. Laughing
Напазарихме и малко дрехи- за щерката една блуза и на мъжо едно яке взехме с блуза.
Ще видя пак какво да сготвя ,че нещо не ми идват идеи. newsm78  Обаче днес си е доста хладно дойде есента.

# 605
  • София
Аз направих пълнени чушки и бананови палачинки(за сефте - станали са божествени)
Мисля, че с тях може да стане чудесна торта...

Преди 3 дена правих царски кейк на Марчето - облизахме пръстите...

# 606
Аз ще правя домашни дюнери за вечеря. За пръв път ми е, дано да ми се получат  Crazy
Нашето кръщене мина - много ни хареса, беше кратко и сбито и доста добре организирано. После бяхме на заведение да се почерпим с новпокръстените християнчета, и там също ни хареса много  Laughing Сега баща и дъщеря Иванови отмарят, а ние с Ванко пооправяме къщата. За съжаление времето не става за разходки, така че ще си седим вкъщи.
Гуш на всички  Hug

# 607
  • при късмета
Привет!
Вио, нещо съм пропуснала, Ванко и Дея ли кръщавахте?
Писе, и аз си купих луковици от Лидл и ще ги садя тази зима. Не съм гледала до сега луковични растения, с изключения на кокичетата от миналата година, да видим до къде ще ги докарам. Те са много луковици на 4 видя цветя в една кутия и я взех заради едни много красиви бели цветя, до сега не съм ги виждала. Другите са зюмбюли, лалета и нарциси.
И тук вали от вчера, много пък мразя  Crossing Arms
Излязохме с шефа само за 10 минути, че комшийче се обади да разменят стикита. Ошашавиха децата, и на мен вече свят ми се вие.  ooooh! Връщам се и аз в 1клас с тези размени  hahaha Имахме само едно повтарящо и го сменихме.
Миналогодишните шефа ги видя, че деца носеха в градината, но не му станаха интересни и не ги събирахме. Тази година какво му щукна не знам.
Добре, че тръгнах да пиша каква ми е била поръчката за готвене за днес, та да се сетя, че трябваше да изключа лещата отдавна  hahaha По-гъста е от обикновенно, но поне не я изгорих  hahaha
Отивам, че шефа е подредил играта със стикита и чака да играем.
Хубав уикенд на всички, па макар и дъждовен  Hug

# 608
Не, Ма ко, момиченцата на едни наши приятели кръщавахме - две принцеси на по 2 и 3 годинки. Ние бяхме само гости де, но си беше събитието на седмицата, та затова го отразих в отчета  Party

# 609
Привет милички  bouquet.При нас от три дни не е спирало да вали.Днес почти цял ден готвя,правих едни бисквитки,домашни с сладко от ягоди и масло,ММ искаше риба,та и риба пържих,за мен един ориз.Ма ко дано ти станат хубави цветята.Вио радвам се,че Ви е харесало и сте си прекарали добре.Много Hugза всички и лека вечер.

# 610
Пак съм болна, не знам какво става. И пак същото, хрема и ми е студено. Друго няма. Първо аз, после го прехвърлих на мм, сега пък той на мен. И времето навън за нищо не става, гледаш го слънчево, а духа силен, че и студен вятър. Няма ли да свършва това Ел ниньо, че най-после да се оправи.
Иначе нищо ново, чакам да се върне дружката от БГ, че да си имам компания. Днес ще мързелуваме, замесила съм кайма за кюфтаци, ама по-късно ще ги пържа. Сега ще си проведем дежурните съботни скайп разговори.

# 611
  • София
Пак съм болна, не знам какво става. .............
То пък ми писнА от теб, а престани да се разгологъзваш  най-сетне. То вярно, че красотата изисква жертви, ама престани вече, спри се и се облечи... Joy

Днес бях на процедурки за разкрасяване, то маникюр, то педикюр, ударих и един масаж на лицето и маска, че кожицата ми е много суха, то си скъсих косицата, боядисана съм и съм пИрфектна вече. Красотница съм, фръц.
Започнах да поприбирам и силно летните дрехи и да вадя зимните пуловерчета. Отделям и багаж приготвям.  На 30.09 пътувам и един месец няма да ме има. Да ме чакате, ще се завърна, споко.  Simple Smile
Людка, какви са тези бананови палачинки, а кейка наистина е жесток. Нищо не съм правила, защото не мога и много да се завъртя у дома, все си имам нещо да си шавам. Едно постно зеле само на фурна сутринта хвърлих и това е. Кой иска да яде. Аз манджи не обичам, така че изобщо не ми пука какво има за ядене, предпочитам някакъв сандвич,  падам си по сухата храна и пържено яйце между две препечени филийки на тостер или пак печени филийки и една-две праскови.  С последното в повечето време се изхранвам.
Сега си почивам и отивам да гледам ТВ. Сипах си и една чаша Пино Гриджо за разкош. Simple Smile
Приятна! Simple Smile

# 612
Тотален провал с парено тесто. ММ изрева за сиропиран сладкиш и аз нали се уча викам си ето го подходящия момент. Една доза и ще я разделя на две - едни толумбички и едни еклери. Даа, ама нъцки. Тестото е почти течно, хаха. Сега ще ръба от курабиите. hahaha hahaha hahaha

Марче, обличам се, душа. Без сланинката сега ми е студено, ама явно местните бацили са ме гепили.  hahaha

# 613
  • София
Марче, измислени са банановите палачинки. Мисля, че ягодови повече ще ми харесат.... Не ми се хвърляше 3 банана... та турих ги в блендера, добавих 2 яйца, половин пакетче бакпулвер, 1:1 кисело мляко с вода(около 600 мл), ванилена захар, още малко захар (че обичаме сладичко). И пуснах да се разбърка всичко това. След това почнах да добавям брашното... докато не стана гъстотата като за обикновени палачинки... Та това е.

Иначе четох, че може и без брашно да се направят....

# 614
Смърфи,ай стига вече с това боледуване,оздравявай.  bouquetМарче ,разбира се,че ще те чакаме Hug.Аз съм станала в рани зори,нещо не мога да спя,а пък и вечер лягам рано,заспи ли детето и аз по  него съм заспала. Лек ден на всички Ви,и много Hug Hug Hug.

Общи условия

Активация на акаунт