Отговори
# 285
  • Italia
Що така тези доктори??  Whistling
Защото им е по удобно. Клъцни-срежи за половин час и хайде, защо да се ангажират с раждане 13-14 часа...
Съгласна съм и аз,че ако бебоците са два секциото е ок,но без причина не го уважавам това решение! Naughty

# 286
Напълно съм съгласна с вас ! Даже в случаи когато бебетата са 2 като при мен не разбирам защо не може нормално след като няма индикации за проблем ! След като 3ма лекари ми казаха секцио просто спрях да питам вече  Simple Smile

# 287
Дени , твоите инвитра там или в БГ са правени?

# 288
Момичета, тези от вас, които имат вече едно дете, преди използвали ли сте възглавнички за бебчето? Чувам, че не е хубаво, но има и едни съвсем тънички  newsm78

# 289
За възглавничките,само постилах под главичката от тези тензухчета,които ги искат за родилното и това до не помня точно до кога,след това смених сумъти възглавнички,които ставаха на топка и накрая си взех една с мемори пяна тъничка за 15 лева и не е мръднала  Wink
http://bebelandia.bg/product/2457/bertoni-lorelli-bebeshka-vazgl … memori-pyana.html
ето тази с калъфка с цип,но според мен няма смисъл от толкова рано от възглавница при положение,че бебчето непрекъснато се плюнчи и повръща.

Последна редакция: пт, 17 юли 2015, 17:56 от stalinka_89

# 290
Не съм слагала възглавница до 2 години Mr. Greenдаже май 3.

# 291
Леле, момичета с близнаци, чудя ви се. Аз едничко нося и не мога да си намеря място, накъдето и да се обърна, на Беб не му е ОК и ме ръчка да се завъртя. И какво въртеливо човече ми е. Ама майка ми казва, че и аз съм била такава въртелива, та сигурно на мен се е метнал Simple Smile Ние с ММ спим отделно, на мен спалнята не ми стига, по диагонал ми е най-добре и той е временно в другата спалня  Mr. Green
А вие с 2?? Спите ли??

# 292
Shiker, за възглавничката да кажа, ама не от опит, а каквото ни каза акушерка на лекцията: до 1 год. не се слага, защото нещо си се изкривявали. Посъветва ни да слагаме пелена под главичката, щото ако върне храна да сменяме нея, а не цялото чаршафче.

# 293

stambuli Не питай как спим  Mr. Green Лично аз имам толкова голям корем , че не ми се мисли примерно след месец как ще съм....  На вечер ставам поне по 4-5 пъти да пишкам , защото постоянно имам чувството че ми се ходи  Laughing А едното бебе е толкова високо до ребрата ми , че на моменти не се издържа . Онази вечер имах чувството , че ще ми се пукне корема... Ама да са ми живи и здрави и все така големи да вървят до финала !

# 294
За водичка предимно стъклени, някак по хигиенично ми се виждаше, но може и да бъркам.
Малачика, а как си ги стерилизирала тогава стъклените и пластмасовите? Поотделно ли или заедно и къде?

# 295
Обаче...моя акробат от много премятане си е направил възел на пъпната връв  Sad Отделно пъпната връв му е увита около вратлето, там е и възела. Марков каза, че може и да е фалшив възел и да се оправи, но е малко вероятно. По принцип сега докато бебо е вътре нямало проблем.Трябва да следим тонове на често и количеството околоплодни води. 
Диамантче, в коя седмица си правила тази ФМ  при Марков? А преди това ходила ли си на ФМ другаде?

# 296
stambuli в Холандия правих и двете процедури. Един курс хормони , пункция, 4.ембриона, един върнаха веднага и три замразиха. Сега съм бременна с едно от замразените, без никакви хормони и подготовки, само с един Прегнил за спиране на овулацията преди трансфера. След това пак никакъв утрогестан, нищо. Каквото ми върнат се хваща. Дето вика доктора скубя си косата с вас и не мога да разбера защо не става нормално. Та сега ще се роди двуяйчен близнак на Алекс, който почака две години във фризера мама да си го прибере. Имам още две ама май няма да ми стиска за трето.  Mr. Green
Аз все още не слагам възглавница. То при Алекс и няма смисъл, той се обръща по 100 пъти на нощ каква възглавница.? Simple Smile. Иначе физиотерапевтката му (ходихме като беше малък на детски хизиотерапевт) каза, че до 4 години няман нужда от възглавница, защото главичките им още са големи в съотношение с тялото, кривяли си вратовете на възлавницата. Отделно той моят бяс с възглавница ще е вир вода потен. Пелена слагах в началото под главичката ,защото връщаше често.

# 297
Здравейте момичета   bouquet

Докато ви изчета  Heart Eyes Heart Eyes Laughing

Тези дни имах много работа, ама сега 2 седмици отпуска, сигурно ще ми звънят доста по телефона, ама поне няма да съм в офиса  Hug Утре заминаваме към Гръцко малко да подишаме морски въздух   grinning039  car003

Ще гледам да ви пиша от морето  Hug

# 298
Обаче...моя акробат от много премятане си е направил възел на пъпната връв  Sad Отделно пъпната връв му е увита около вратлето, там е и възела. Марков каза, че може и да е фалшив възел и да се оправи, но е малко вероятно. По принцип сега докато бебо е вътре нямало проблем.Трябва да следим тонове на често и количеството околоплодни води. 
Диамантче, в коя седмица си правила тази ФМ  при Марков? А преди това ходила ли си на ФМ другаде?
tinmon-че, при Марков правих третата ФМ в 29 седмица. На втората ходих в св. Петка при Стратиева. Първата ФМ не съм я правила  Peace

# 299
От скоро слагам възглавница на Емо, защото започна да спи върху играчките, едно куче и панда. По-лесно ми е да сменям калъфката, но и играчките пера често. Преди беше само с една пеленка под главата, макар много рядко да ми е връщал.

Общи условия

Активация на акаунт