Детски рожден ден - ВАРНА -10

• 108 466
  • 756
  •   1
Отговори
# 450
  • Варна
Скоро ще правим РД на големия ми син в детския кът " Варненче" в спортна зала.http://varnenche.net/index.php/h/rd       

Дано да им хареса ,избрах пакета от 240 лв с аниматор. Praynig
След 30 .10 ще пиша как е минало.

# 451
  • Варна
Някой знае ли в Аромат (под кукленият театър) колко диджея работят. И кой е добър? Защото сме ходили два пъти първият път голям купон, вторият обратното, бяха различни водещите, но не им знам имената.
Toшко е най-добрият дидежей.

# 452
  • Варна
Здравейте!
Може ли някой с по-пресни впечатления да ме ориентира за подходящо място за РД на момиче (8г навършва). Тя самата иска Мам'с енд ми, но не сме били там отдавна (от 2г) и нямам представа дали е подходящо за възрастта й. Отпадат Аромат (под Кукления театър) и Фое мол (там сме били в повечето случаи и вече й омръзна). Принципно ми се струва, че дискотека и боулнг в момента не са варианти, но ако има интересни предложения ще ги обсъдя с нея.

# 453
Детския кът в спортна зала,разглеждах снимки и ми хареса как изглежда.

# 454
  • Варна
Мерси за предложението, но е ужасно малък този детски кът. По три пъти в седмицата сме в Спортна зала и съм разгледала добре наживо - не става за деца над 5-6г, лично мнение  Peace

# 455
Здравейте! И аз съм с молба за помощ - дъщеря ми ще стане на 6г. и иска рождения ден да празнува у дома... Място има, поканила е 6-7 деца, но ми се иска да наема някой аниматор, който да ми помага в забавленията. Можете ли да ми препоръчате някой, и евентуално с ориентировъчно заплащане? Благодаря!

# 456
Здравейте и от мен.
Организирам парти за рожден ден на 4 годишно дете и Ви моля да ми препоръчате добър аниматор на нормални цени.
Благодаря Ви предварително.

# 457
  • Варна
 Помагайте дами !!!! Настана лек смут - забавих се с резервациите и ..... дискотека Аромат е резервирана за нашата дата /12,12/ - варианта с втората им зала над "Стоян Бъчваров" не и допадна ; боулинг Карибите е в ремонт Sad
Та, търси се място за празнуване на РД на 10 годишна госпожица и то спешно !!!! Приемам съвети и предложения Simple Smile

# 458
mishelin моят син е фен на боулинга в Пфое мол, също така му харесва и в Галакси боулинг ( х-л Черно море), забавляват се и в Златният лъв. А приятелка много ми похвали Влъхвите, догодина мисля да заложа на тях за празника. В Аспарухово също може да проверите.
stuffinka за 6-7 деца има хубав пакет за празнуване на РД в Капелата. За съжаление, преди да преместят детският кът в Гранд мола щях да ти го препоръчам и него, но след последното ни ходене там, категорично не бих повторила. Също така бих препоръчала Амичи, там празнувахме на малкият и малката рожденните дни и се забавляваха децата.

# 459
  • Варна
Radina - благодаря за предложенията Simple Smile
 Във Влъхвите сме празнували 2 години и всички бяха много доволни, просто вече им омръзна, а и вече са големички. Тя става на 10, а имаме и по-големи приятелчета 12-14г

# 460
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Амичи,разшириха детския кът,но зависи от децата,според мен за 10 годишни ще им е скучно.Имам голям батут.

# 461
Здравейте, мами, предложете ми детски клуб, където можем изцяло самостоятелно да празнуваме рд! Като в Рая ленд!
И вторият ми въпрос е за Варненче - добри ли са аниматорките, какви игри организират?

# 462
mishelin, виж в Галакси боулинга, има интерактивни маси освен боулинга. Няма да скучаят определено.
За 10 годишни Амичи-категорично ще им е скучно, там е за по малки определено.

# 463
  • Варна
Началото на ноември празнувахме рождения ден на сина ми в Спортна зала, в детски клуб Варненче - стана на 5 години, бяха 13 деца от възраст 2 г до 7 год, предимнно бяха на 5. Много съм доволна, родителите и децата също. Избрахме си здравословно меню, не съм включвала гризки и чипсове. Аниматорките бяха 2, като не оставиха децата и за 1 минута, едната ги рисуваше, а другата измисляше супер забавни игри. Предната година бяхме в ДОДО, бях харесала много аниматорката Преси и тази година се изненадох като я видях във Варненче. Тортата също си я поръчах от тях, единственото нещо беше, че нямаха покани, което не е в никакъв случай проблем. Та...там много се забавлявахме, направиха им дискотека, играха джаги, абе препоръчвам го!
А за по големи - втората зала над Стоян Бъчваров не е лоша, била съм на рожден ден на по-голямо дете, изкараха си супер децата!

# 464
Празнувахме в детски кът Бокрида във Фулмакс център. Крайно сме недоволни от обслужването. Две момичета бяха, нито едно не поглеждаше децата в десткия кът, нито пък родителите. Нищо нямаше по масите, когато отидохме. По някое време се сетиха и сложиха в една чиния пица. Нямаше чинии. Десетина пластмасови чинии на куп в средата на масата. Вода и напитки се сервира без чаши, дори без сламки. В куверта на децата се споменават зеленчукови чашки - имаше за девет деца - две малки пластмасови чашки (от тези за урина) с краставички и моркови. За да си поръчаме нещо все трябваше да викаме някое момиче, накрая децата сами започнаха да си вземат вода. И като капак - тортата беше объркана. Разбира се не пропуснаха да таксуват десетте минути в повече игра в десткия кът (над двата часа) по два лева не дете. Няма да повторя никога повече в този детски кът, чиста загуба на пари!

Общи условия

Активация на акаунт