Детски рожден ден - ВАРНА -10

• 108 443
  • 756
  •   1
Отговори
# 465
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
АМИЧИ Възраждане почти са готови със детски кът за големи.Доста голяма зала,видях билярд.Ще стане страхотно,поне така изглеждаше през прозореца.

# 466
  • Варна
Празнувахем във "Варненче" Спортна зала.
Децата бяха много доволни ,бягаха на воля,доста просторно е , залата беше само за нас,което ми хареса.
Това  ,което не ми хареса е, че децата бяха доста далече от родителите.Когато се изнесе тортата повечето от родителите  продължиха да си бъбрят сладко и омаловажиха по някакъв начин празника на детето ми.Това ,естествено не  се отрази на настроението на детето ми,но се отрази на моето .. .Иначе децата бяха супер доволни,имаше караоке,костюми,игри с аниматора,подаръци за децата и рожденика.
Поканихме 10 деца,реално дойдоха 7 ..
Аз поръчах пакета от 240 лв за минимимум 10 деца ,бяха на  по  4-5 годинки ,имаше и на 3 годинки дете и на 10 месеца,имаше достатъчно играчки ,колички ,така че и те не скучаеха.
Храната беше си е стандартна -пица,сладки ,солети,сокчета,пуканки.Пицата вкусна беше .
 Имах възможност да избирам между вино и 10 кафета.Избрах вино ,никой не го пипна ,а всички си поръчваха кафе
..Повечето от родителите бяха с кола и затова не пиеха. Rolling Eyes

# 467
На много родители изобщо не им е до детски рождени дни, едвам се прежалват да заведат детето. Аз обичам, сигурно защото не ни канят много.

# 468
На много родители изобщо не им е до детски рождени дни, едвам се прежалват да заведат детето.
И до това се стига в един момент. Особено, ако присъствате на РД, детски, на който се изпиват 9-10 бутилки вино все едно сте на кръчма. Едва го изтърпях заради детето си.

# 469
О, такъв вариант за не малко родители е по- приемлив, даже  Laughing Иначе им е скучно.

# 470
  • На брега на морето
Аз съм ходила на доста детски рождени дни никъде не е имало вино  Grinning Grinning хем и вечерни са били  Grinning Grinning

Да не е пълен спам, преди по-малко от две седмици празнувахме третия РД на  дъщеря ни в ДОДО. Доволна останах. Момичетата занимава децата, едно не дойде да потърси майка си или да не му хареса, възрастта им беше на 3 или близо до 3 г. Хората се постараха всичко да е наред и нищо да не ни липсва. Детския кът е доста чист, което прави много добро впечатление. За сравнение миналата седмица бяхме на рождени дни в Пфое мол ( ужасно занемарено) и във Веселите крачета. Та наистина си личи, че е доста чисто още на първо виждане. Нямат кой знае какъв избор на кетъринг, но и гладни няма да останат хората. Имат различни пакети. Ние платихме около 250 лв всичко + торта, плодове, които бяха извън пакета, още ядки и сладки, палачинки и напитките на възрастните.

# 471
С две думи да разбирам ли,че РД не ви е излязъл 250лв.?Колко в действителност ако не е тайна?Благодаря.

# 472
  • На брега на морето
Толкова, толкова + - 20 лв  казвам около, защото мъжът ми плати а той винаги оставя повече, та затова не мога да кажа точната сума до стотинка. 250 с тортата и другите изброени накрая неща, това имах предвид, малко неясно съм го написала. Всичко ни излезе толкова. 

# 473
 bouquet  Аз съм останала с впечатление от две мои познати,че РД там излиза дебело,на фона на малкия детски кът.

# 474
  • На брега на морето
Ами според мен е точно обратното, за сравнение мминалата година празнувахме в Невеляшка, нямаше меню за децата защото бяха на по 2 години, излезе поне около 300. Не си спомням точно. А в Додо имаше храна за децата, отделно им допълни плодове,и независимо, че детския кът е малък както казах хлапетата бяха повече от доволни. Забавляваха се.

# 475
Здравейте мами, не знам дали тук е правилното място, но искам да ви споделя една случка, свързана с детско коледно тържество във Веселите крачета.Записах детето ми в началото на месеца за събитието - куклен коледен театър с Бате Ицо и днес съвсем случайно видях че от клуба са си сложили ново коледно предложение. Много се притесних и веднага се обадих да проверя какво става- момичето ми отговори че Бате Ицо в последния момент се е отказал и е заменил участието си с друго и ги е излъгал..... Close Въпреки всичко за успели за организират нова програма с нов театър и Дядо Коледа  Simple Smile Този Бате Ицо доста несериозничко се отнася май... newsm78

# 476
  • Варна
Здравейте. Разгледах темата, но не видях отзиви за празнуване в КиндиРу. На входа на клуба пише, че предлагат услуга "празнуване на рожден ден с цена по договаряне". Някой правил ли е РД там или да е бил гост? Ще ми е интерессно да сподели какво предлагат и на какви цени? Благодаря

# 477
  • варна
здравейте ! отзиви за рожден ден във" влъхви "аспарухово ?

# 478
  • Варна

Само най-хубави неща мога да напиша. Ако те интересува нещо конкретно  - питай.

# 479
  • варна

Само най-хубави неща мога да напиша. Ако те интересува нещо конкретно  - питай.

топло ли е в залите ?как ще ме посъветвате техния  кетъринг ли да избера  или да си търся за родителите аз да си внеса? предложете фирма за кетъринг  -ще следя ваучерите  ,там понягога излизат оферти  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт