Детски рожден ден - ВАРНА -10

• 108 439
  • 756
  •   1
Отговори
# 480
  • Варна
топло ли е в залите ?как ще ме посъветвате техния  кетъринг ли да избера  или да си търся за родителите аз да си внеса? предложете фирма за кетъринг  -ще следя ваучерите  ,там понягога излизат оферти  Simple Smile

Да, топло е.
Аз бях комбинирала кетъринга - избрах си техни неща, други неща си донесох. Това, което си бях поръчала една част го бяха объркали обаче, и сервираха не точно това, което поръчах. (не помня точно кое беше, май вместо тарталети меденки) Аз така или иначе бях стреляла насляпо какво да взема и не беше особено важно - всичко, което предлагат е много вкусно. Извиниха ми се многократно, всъщност управителят ми се обади, че е станала грешка и поиска извинение още преди да започне РД.

# 481
  • варна
 Хексе  bouquet

# 482
  • Варна, морето, сините вълни...
Здравейте!
Някой празнувал ли е скоро РД в Рая ленд? Сега гледам че пише работно време 16:30-18:00ч. Дали е възможно да започне по късно рожденният ден, към 17:30ч. например. Ако някой е празнувал моля да сподели! Hug

# 483
  • varna
Здравейте,

искам да споделя за нашия РД,празнувахме в Logic Room ( до голямата Валентина). Дъщеря ми навърши 11, много подходящо място за тази възраст. Продължителността беше около 2,5 - 3 часа. Храната и напитките бяха от нас. За родители няма място, но те вече са големи и мисля, че няма и смисъл. Накрая получихме и диск с обработени снимки. Всички бяха мнооого доволни Laughing

# 484
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Може ли линк на въпросното място?

# 485
  • varna
http://logicroom.bg/ , разгледайте във FB - има доста снимки. Да добавя, че рисунките на лицата ги прави художник.Много са атрактивни.

# 486
  • Варна
Здравейте,

искам да споделя за нашия РД,празнувахме в Logic Room ( до голямата Валентина). Дъщеря ми навърши 11, много подходящо място за тази възраст. Продължителността беше около 2,5 - 3 часа. Храната и напитките бяха от нас. За родители няма място, но те вече са големи и мисля, че няма и смисъл. Накрая получихме и диск с обработени снимки. Всички бяха мнооого доволни Laughing
а колко платихте за 3-часов РД? и ограничение в броя на децата има ли? не съм ходила на място, но доколкото знам в стая могат да влизат до 5 човека макс

# 487
ето това е интересно наистина

# 488
  • varna
Децата бяха 13, разделили са ги на два отбора. Цената е 15 лв на дете + 50 лв за аниматор + 20 лв за помещението или нещо подобно, така и не ми стана много ясно. Стаите бяха добре отоплени.

# 489
  • Варна
Много благодаря за споделената информация bouquet, точно навреме ми идва - с дъщеря ми заглеждахме нещо подобно в Гранд мола и тя прояви желание да празнува по подобен начин.

# 490
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
При условие,че вие си носите храната и напитките тези 15лв. за дете какво включват?

# 491
  • varna
Най - добре звъннете по телефона, ще Ви обяснят подробно. Много са отзивчиви и любезни  Simple Smile

# 492
Вероятно 15-те лева са за играта, която играят в заключената стая.

# 493
15 лв. на дете  за игра, + 50лв. за аниматор + 20лв. за помещение, отделно да се осигури храна за децата- много ми се вижда. Една и съща услуга се таксува все едно по няколко пъти.

# 494
И на мен ми се вижда много, като цяло ми се виждат много скъпи детските РД в клубове, но това е друга тема  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт