Детски рожден ден - ВАРНА -10

• 108 395
  • 756
  •   1
Отговори
# 555
Благодаря O:-)

# 556
За Капела мога да кажа накратко следното: Това е любимият ни детски кът и зимата почти всеки уикенд сме там. Но за рожден ден....никога повече!
Много деца, много празници едновременно. Когато започнат да пристигат гостите и да влизат децата в залата за игра става хаос. Другият недостатък е, че няма НИКАКЪВ вариант да останеш половин час повече... Преди да са изтекли двата часа сервитьорите идват и ти казват, че е време да освободите... Аз лично се почувствах много дискомфортно от това... И малко обидно... Иначе като забавление и внимание към децата вътре - супер! (Е, ако изпаднем в дребнавости ще кажа някои дребни детайли, които не ми харесаха (оскъдно меню за децата, сокчета се сипват от един пластмасови кани в пластмасови чашки... Което не отговаря особено на претенцията на Капела плей, но... това са "детайли") Simple Smile

# 557
  • Варна
Наскоро бяхме на РД в Капела плей - продължителността му беше 3ч и малко преди да свършат майката ни попита, дали бихме останали и още, понеже я питали. Учудвам се, че при вас е нямало такава възможност.

# 558
За Капела мога да кажа накратко следното: Това е любимият ни детски кът и зимата почти всеки уикенд сме там. Но за рожден ден....никога повече!
Много деца, много празници едновременно. Когато започнат да пристигат гостите и да влизат децата в залата за игра става хаос. Другият недостатък е, че няма НИКАКЪВ вариант да останеш половин час повече... Преди да са изтекли двата часа сервитьорите идват и ти казват, че е време да освободите... Аз лично се почувствах много дискомфортно от това... И малко обидно... Иначе като забавление и внимание към децата вътре - супер! (Е, ако изпаднем в дребнавости ще кажа някои дребни детайли, които не ми харесаха (оскъдно меню за децата, сокчета се сипват от един пластмасови кани в пластмасови чашки... Което не отговаря особено на претенцията на Капела плей, но... това са "детайли") Simple Smile
zanzilla, благодаря за отговора, но общо взето успях сама да се убедя, в това което казваш. Преди две седмици бяхме там на РД. Повече деца, празнуващи заедно, ми е трудно да си представя. Всъщност никаква атмосфера за РД. Тук в темата прочетох, че се празнуват 2-3 рождени дни едновременно. На мен ми се стори, че са повече. А имайте предвид, че бяхме от 14 ч., не искам да си помислям вечер какво ще е  ooooh! Най ме изуми обаче в каква "клетка" децата духат свещичките и се хранят. И не знам с какви претенции е Капела, щом бяха изсипали пържените картофи за всички деца в една пластмасова купа.
За залата за родители - страшна говорилня. Храната - нищо особено, поне това, което аз опитах. Не предлагаха никакви напитки от пресни плодове - фреш, цитронада и т.н., въпреки че присъстват в менюто.
Но пък е вярно, че децата много се забавляват. Майката на рожденика, също не беше никак очарована от заведението. Бяха го направили в Капела защото детето искало да е там и само там  Laughing И моят син след това каза, че иска там да празнува, но поне тази година няма да се съобразя с искането ... а и май вече забрави какво е искал  Mr. Green По-скоро бих го завела да поиграе там, както и ти правиш  Peace 
За удължаването - свидетел съм, че момчето-аниматор дойде и пита майката дали иска да удължат РД с половин час. Иначе РД беше 2 часа.  Peace

# 559
Скоро ще празнуваме годинка, но не искам да е стандартно в детски клуб, ще събирам идеи тук.
И на нас скоро ни предстои първи рожден ден и съм в чуденка, може би Невеляшка или Флорал, тъй като са ми в района и ще е удобно за мамите без транспорт. Ако може някой, който е празнувал там да сподели мнение Simple Smile

# 560
Може ли да препоръчате дами, които изработват торти за рожден ден, без С. Николова?

# 561
Аз поръчах от Катерина Костадинова (за Варна). Питах преди това на 2/3 други места, обаче ме отрязаха, трябвало поне половин година по-рано да дам заявка  Shocked, че аз знам ли какво ще стане за толкова много време... Както и да е, 2 приятелки ми препоръчаха Катето, опитвала съм нейна торта от едната приятелка и беше много вкусна. И на външен вид е каквото аз си избера като тема. Цена на парче е 2лв.

# 562
Може ли да препоръчате дами, които изработват торти за рожден ден, без С. Николова?
Аз поръчах от Тортите на Женя и Нина (имат ФБ страница). Не съм ги опитвала, но тук пишещите момичета казаха, че са много хубави. Ще дам отзив по-нататък. Те приемат поръчки само седмица по-рано. Цена на парче - 3,50

За тортите на въпросното Кате - веднъж ядох на детски РД от нейна торта - ами... сигурно това беше една от най-вкусните торти, които съм яла през живота си. Честно! С някакъв шоколадов крем, но толкова лек и вкусен, че можеш да изядеш не 1, а 3 парчета  Laughing Но как беше изпилила нервите на моята приятелка  Simple Smile Тя искала предварително да пробват нейна торта, при което Катя, явно не й се е занимавало, и резултатът бил доста зле. В крайна сметка окончателната торта е била напълно различна като крем, блатове и т.н Но на вид тортата не беше нещо особено, някак невзрачна бих казала. Дори сладкарниците правят по-красиви торти.

# 563
Благодаря. Peace

# 564
Катето може само да прави едни фондани и някакви циркаджииски украси.Не и харесвам нито тортите,нито вкуса им,нито нищо-те за това са и така евтини,а да не ви обяснявам в какви условия ги приготвя...торта с крем на д-р Йоткер всеки може да направи.
Извинявам се момичета за спама,просто реших да ви кажа да си имате едно на ум.

# 565
 Shocked В градът ни иам множество сладкарници и с;ладкарки- според бюджета може да се поръча бутикова торта от 2- 5лв./парче. Има си цяла тема.

Последна редакция: пн, 14 мар 2016, 12:20 от jujana2

# 566
Аз разбрах, че щом тя не може сама да си направи хубава торта, се доверява на този който може.

# 567
  • Варна
Лятото, за РД на малката, поръчахме от "Тортите на Женя и Нина" - стана много красива и беше вкусна. 70 лв. излезе - торта на 2 етажа с 20 парчета, които де факто бяха повече от 20. Peace

За големите отдавна не поръчвам торти с фондан, за мен е излишно скъпо - в повечето случаи на детските рождени дни децата дори и не помислят за ядене, а и се възхищават и радват не по-малко и на такъв тип торти. Най-често поръчвам фототорти от "Дъга", вкусни са и красиви - обикновено аз правя някакъв колаж с участието на детето и желания герой, изпращам им го като снимка и те правят тортата с него, като винаги досега са съобразявали украсата цветово. Не повече от 30-35 лв. излиза тортата.

Иначе - за РД на Симона запазихме Exit room в Гранд мол, ще дам отзиви после, дано да се получи добре. Peace

# 568
  • Варна
Събирам предложения за 2ри рожден ден на 9 май. Искаше ми се да е някъде с възможност игри навън, но като гледам май няма такива места  newsm78 миналата година бяхме в Дино в морската и беше много хубаво, а и излезе супер евтино, но искам на друго място. А ако може и да е в центъра ще е супер.....

# 569
Миналата седмица  бяха поканили каката на рожден ден в един детски клуб под Фое Мол. Мисля че се казваше нещо като Бабина къща. Малка непритенциозна къщурка между блоковете, ама дечицата много играха. Една баба ги занимаваше много приятно и им организира няколко игри, в които взеха участие и родителите. Местенцето  е много приятно и уютно и си изкарахме добре. Малкият скоро ще има рожден ден и се замисляме и ние да го организираме там.

Общи условия

Активация на акаунт